< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TURKCELL YILLIK PAKETLER KAPANMIŞTIR. (40. sayfa)

-
-
Devam ediyor, siz geçene kadar ne olur bilemem
-
Evet telsiz kullanım ücreti 450 ye dahil değil
-
Taksitle alınabiliyor mu dostlar? Sonradan taksit olayı çalışıyor mu?
-
Sağolun yeni geçtik Turkcell’e hocam, bu paketi nasıl yüklemeyi önerirsiniz? Dijital operatör üzerinden mi yoksa Paycell den miquote:
Orijinalden alıntı: nck06Devam ediyor, siz geçene kadar ne olur bilemem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 kere değişik zamanlarda alım yaptım sonuç
1-enpara kk sonradan taksit olumsuz
2-ziraat bankkart kk sonradan taksit olumsuz
-
Ben dijital operatör üzerinden banka kartı ile yükledim, paycell kullanmadığım için bir artısı var mı bilmiyorum. Dijital operatör üzerinden banka veya kredi kartıyla paketi satın alabiliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatlardan birini bu tarifeye taşıdım internet yerlerde sürünüyor. Speed test 15 mbps'yi geçemiyor, faturalı Turkcell takıyorum uçuyor, Türk Telekom takıyorum uçuyor. Keşke hiç taşımasaydım diyorum.
-
Hayırlı olsun 550 yapmışlar boş yere Türkcell'e gelmeyin bunun için artık bir anlamı kalmadı.
-
Tam hattın tekini yeni geçirmiştim. Yarın kullanıma açılacaktı. Bu paketi alacaktım. Şans.
-
320tl miydi neydi oralardan sadece 1 kac ay icinde 550tl ye hadi lann ordann. Vergilerle 605tl yuhh. Arkadasi 300 kusur tl olduğunda geçiş yaptirmistim. Bugun pttcell aile paketlerinden birini dusundum paycell kullandigimdan yinede buna gecis yapacaktim ama simdi asla yarin ptt ye gidip halledecem bu saatten sonra bu paketi almak süzme enayilik...
Her serde bir hayir vardir derler zaten 450tl cikan pakete 500 defa zam gelecek degil diye ve dün de baktim aynıydı. 2 saat önce paketi yapmaya yola çıktım icimde kötü bir his bayilcak gibi halim yok gibi oldu yakindi ama yinede kötü hissettim asagida 10 dak durdum iyi hissetmezsem tekrar eve çıkacaktım ve asagi inip hazirlanipta tekrar eve döndüğüm hayatimda ilk defa oldu eve döndüm. 1 saat once ailem bir yere çağırdı iyi hissettim kendimi gitti iyi bare oraya gidince oralardaki bayiden 2 hattimida gecerim dedim öyle konuya bakarken 550tl olduğunu gördüm. Heleki geçiş gecis yapmis olsaydim çok feci olacakti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 26 Mayıs 2022; 17:35:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Turkcell' faturalıdan başka operatöre geçiş yapan varmı en uygun ne çıkıyor faturalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu bende merak ediyorum.
-
-
550 Mİ :) cazibesi kalmadı.
Turkcell her zamanki gibi.. Tok satıcı.
Sene başı paraya ihtiyacı vardı çekti müteriyi. 2 ayda 1 yaptı zammı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 26 Mayıs 2022; 19:53:1 > -
Ben hattımı BIMCELL'den geçirdim. Yarın geçiyordu ve alacaktım bu paketi. Çünkü BIMCELL'e Haziran başında zam geliyor. :( Paket kalmadı. :D
-
Bimcellde de 39 olan orta paket mayıs sonunda 52 olacak diye mesaj geldi. Bilginiz olsun.
-
Bilgi için sağolun hangi operatör en ucuz olur Haziran'da bakayım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vestelcell
-
Fiyatlara bak lanet olsun! Bizi bu hallere düşürenlerin Allah... ..... İnşallah..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X