Şimdi Ara

TURKCELL YILLIK PAKETLER KAPANMIŞTIR. (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.522
Cevap
155
Favori
293.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternetim bitmek üzere
    Bu paketi alırsam sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dijital operatöre kredi kartı / banka kartı ile öde seçeneği gelmiş. Eskiden böyle bir seçenek yoktu, sadece paycell altyapısı ile ödeme alıyordu:

TURKCELL YILLIK PAKETLER KAPANMIŞTIR.

İnternet sitesine giriş yapınca benzer şekilde orada da seçmeye izin veriyor:

Bu şekilde işlem yapmayı denediniz mi? Bu şekilde işlem yapınca paycell posundan geçmeyeceğinden onay verir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt

İkisini de denemiştim ama olmadı maalesef. Vodafone Pay ile olmayınca kredi kartı ile ödedim sonra internet bankacılığından ne geçiyor diye kontrol ettim. İki hattımız vardı birini Paycell altyapısı ile ödemeyi seçtim dönem içi işlemlere "PAYCELL" şeklinde yansıdı, diğerini kredi kartı / banka kartı ile ödemeyi seçtim o da dönem içi işlemlere "PAYCELL/FATURAODEMEMASTER" şeklinde yansıdı.

• Anladım hocam. Bir ihtimal oradan olur dedim, ben aylar önce işlem yaptığımda öyle bir kısım yoktu ama o kısımdan bile paycell üzerinden çekmeye çalışacağı aklıma gelmedi. Umarım bir gün bu paycell ısrarından vazgeçer turkcell ama zor gibi gözüküyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erha-n kullanıcısına yanıt

Başvuru yaptıktan ne kadar sonra arandınız? Toplamda geçiş ne kadar sürdü?

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt

Yok kardesim.Ben de bu paketi zamlanmadan almistim.Dev80 de tanimliydi hattimda.Once eski paketten gidiyor internet vb kullanimlar.

• Eşim için pazar akşamı faturasız hatta geçiş başvurusu yaptık. Dün akşam yani 4. gün akşamı faturasıza geçiş yapıldı. Dijital operatör uygulamasından işlemi gerçekleştiremiyoruz diye hata verdi ama turkcell resmi sitesine üye girişi yaparak sitesinden yapabildim. Ödemeyi kredi kartı ile öde kısmından kendi kredi kartımla gerçekleştirdim.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt

3 saat sonra felan

• onur1155 kullanıcısına yanıt

Bu paket bana tanımlı,temmuzda bitiyor,şimdiden bir tane daha alabiliyormuyum,paket başlangıcı temmuzdan sonramı başlıyor yani? yeni zam gelmeden alayım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serden -- 13 Mayıs 2022; 18:48:47 >
  • serden kullanıcısına yanıt
    Alabilirsiniz, aldığınız tarihten itibaren başlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tonny Stark kullanıcısına yanıt

alınan tarih derken? Yani yarın alsam 14 mayıstan itibaren yeni paketmi geçerli olacak? eski paketimin yerine yenisimi devreye alınacak?

Yarın alırsanız yeni paketinizin başlangıç tarihi 14 Mayıs 2022 olacak ama eski paketiniz bitene kadar pasif kalacak.

Eski paketinizin son kullanım tarihi ya da paket içeriği bitince 14 Mayıs 2022 de aldığınız paket devreye girecek.

Yeni paketiniz de içeriği bitince sonlanacak, bitmez ise 14 Mayıs 2023 de yine sonlanacak.

teşekkürler

merhabalar, mutlu mega70 paketini var olan paketinizin üzerine aldınız mı acaba? aldıysanız süre 1 sene daha yenilendi mi merak ettim. ben de zam gelmeden böyle yapmayı düşünüyorum ama, bu işe yarar mı olur mu emin değilim. çünkü turkcell'in sitesinde mutlu mega70 paketi olan sayfasında sıkça sorulan sorular kısmında ''​Birden fazla kez üst üste aldığımda kullanım süresi uzar mı?'' sorusuna; ''Hayır, uzamaz.'' diye yanıt verilmiş.

turkcell'in sitesinde birden fazla paket alındığında kullanım süresi uzamaz denmişl hocam. ben de dev80 bitmeye yakınken zam gelmeden tekrar alayım 1 sene daha atsın dedim ama bu ibareyi görünce kafam karıştı.

• 320₺ bile çok diyorduk. Nerelere gelmiş fiyat.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Almadım ,çünkü temmuzda paketim bitiyor,şimdi aldığım paket,temmuzdan sonra devreye girmedikten sonra,yeni paket her halukarda mayıs 2013 de süresi bitecekse almamın anlamı yok.Zaten mevcut paketimden bir dünya internet,konuşma sms duruyor gerek yok benim için

• Arkadaşlar telsiz kullanım ücretini kredi kartında ödeye biliyor muyuz ? Yoksa tl yüklememiz mi gerekiyor ?

• hidensa H kullanıcısına yanıt
    TL yüklemelisiniz.

Peki hocam 50 95 180 tl lik varda ben 15 tllik yüklemeyi nasıl yapacağım.? Bunlar fazla benim için. Dilediğim yüklemeyi yapamıyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.