Şimdi Ara

Türkçe Yamaların Geleceğini Yok Ettiniz, Tebrikler (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
2
Favori
14.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yamaymış arkadaş, saatte 3 konu açılıyor DH'de bu yama için.

İyice Brezilya dizisi oldu mübarek. Çıkmazsa çıkmasın yama, boşverin. Biz alıştık yıllarca Tr desteksiz oyun oynamaya. Oynaya oynaya İngilizceyi söktük hatta :)

Zaten hiç bilmeyenler için bir şey diyemem elbet ama ben ortalama bir İngilizce bilgisine sahibim üni dönemimden kalma ve gayet anlayarak oynayıp bitirdim senaryoyu. Yani biraz varsa İngilizce temeliniz çekinmeyin oynayın sorun olmuyor, yamayla falan uğraşmak daha çok yıpratıyor insanı. Aylardır yok çıktı yok çıkacak yok üyelikle satacağız yok indirim yapacağız derken millet oyunu aldı aylardır boş yere bekledi.
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    Dostum 300 liraya satılan indirimlerle 200 liraya inen bir oyunun yamasını isterse 350 tlye satar bu kimi ilgilendirir? Proje sahibi onlar istedikleri fiyatta satmakta özgürler bunu neden anlamak istemiyorsunuz. Yani size zorla satmıyorlar neticede bu yamayı siz almazsınız başkası alır. Herkes tutturmuş fiyat mevzusudur gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

Madem ingilizce biliyorsun ozaman anadilinden ne farkı var bunun ben onu anlamadım? Okuduğunu duyduğunu anlıyorsan eğer ha Türkçe olmuş ha ingilizce ne fark eder yani ? Saçma bir bahane bence.

Alıntıları Göster
    Bence sen muhalefet olmaya yer arıyorsun. Kendi dilimle sonradan öğrendiğim dilden anladığım bir değil benim. Anadiliniz gibi ingilizceniz varsa saygı duyarım. Sizde anadilinde oynamak isteyenlere saygı duymalısınız.
  • Bakın beyler burası İsviçre veya o denklemde bir ülke değil . Standartın üstünde saatler çalışıp üç kuruş paraya kazanan insanlarız . Oyunlar zaten haddiden fazla pahalı olduğu için insanları korsana sürüklüyor . Hadi diyelim 150-300 Lira bandında bir oyun aldık . Bunun üzerine de 50 TL sadece Türkçe olsun diye vermek koyuyor . 5-10 TL ile sabitlense yine tamam da 20+ hiçbir şekilde getirdiği şeyi karşılayacak düzeyde değil . Emek vs tamam ama bunu gönüllü yapan onca kişi varken diğerlerinin özelliği nedir çözemedim .

Ayrıca kimse gidin İngilizce öğrenin diye boş yapmasın . Bugün hiçbir İspanyol , Fransız , Alman veya Rus ana dili seviyesinde İngilizce konuşsa dahi kendi anadilinde oyunu her zaman tercih eder . Biz niye böyle imkan varken gidip kendimizi boşuna kasalım ?
  • Ulan ne ağladınız ne reklam yaptınız be. Bi konu kapansa başka konu açıyor anony şakşakçıları.

3-5 ay daha bekleyin biri gönüllü çevirir merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber ahalisi sağolsun sırf Rdr 2 yi çeviren ekibi değil trgamesstudio yu da kaybettik. Az önce facebooktan yaptıkları açıklama ;

"

Selamlar Trgamestudios takipçileri.
    Son 10 gündür RDR2 için Anonymous grubuna yapılan bu haksızlıkların ve insanların bunu çok büyütmelerinden dolayı RDR2 yamasını iptal etmelerinden sonraki yaşanılan süreçten dolayı bunu yazma gereği duydum.
    Donanım haber isimli gereksiz bir sitenin üzerinde Türkçe yamalar bölümünde gereksiz insanlar diyorum, çünkü gerçekten artık bu durum can sıkmaya başlamıştı. Abuk subuk konular açılıp, olayı bu kadar büyütmeye gerek yoktu. RDR2 yaması baştan beri ücretli sunulacağı belirtildi. Ama bizim insanımız işte, telif hakkı, o, bu diyerek bu iş gönüllü yapılır mantığıyla konuştular. O sayın arkadaşlar, bu işleri sizlere bırakıyoruz. Buyrun önünüz açıldı artık.
    Translate bölümünüzde açıldı orada. Translate yapacaklarda var. Yeminli tercümanlarınızda var. Söyleyin onlara, onlar çeviri yapsınlar sizler için...
    Trgamestudios olarak 1 ağustos itibariyle Doom pc yaması yayınlanacak. Mevcut durumdaki tüm pc çevirileri iptal olmuştur. Sadece konsol tarafında oyun portları sunacağız.
    Star Wars Battlefront 2,
    Ghost of A Tale
    The Council
    Technomancer
    Alt yapısı oluşturulan
    The Park
    Recore Definitive Edition gibi yapımlarda buna dahil.
    Hepsi iptal...
    Saygılar...

"

• batuhankochan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım;

"Proje sahibi onlar istedikleri fiyatta satmakta özgürler" Proje sahibi onlar falan değil. Öyle olsalar kimse kimseyi şikayet edemezdi. Başkasının malına özellik ekleyip üzerinden para kazanacaksan önce mal sahibinden izin alacaksın sonra da bunu parayla satacağın insanlara bu durumu iyi anlatacaksın...

Neden iptal oldu bu proje ? Rockstar tokadını yedikleri için değil mi ? Neden yalan söylüyorsunuz burada insanlara ? Neden algı yapıyorsunuz ?

Siz bir eser oluştursanız ve ondan para kazanıyor olsanız. Biri sizden izinsiz eserin rengini değiştirip ya da bir ekleme yapıp satmaya çalışsa ne yaparsınız ?

Dürüst olun ya.

Bu yama satılmasa Rockstar'la da sorun yaşanmazdı. Çünkü onların da işine gelir satışlarını arttırırdı. Doğrsunu anlatın insanlara.
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Sen benim yazdıklarımı doğru okumadın sanırım ?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Güzel haberler aldık bu akşam, arkadaşları kaale alma gerek yok. Özelden bilgi vereceğim.
  • Ekmek parası vs. diyen arkadaşlar için, sonuç olarak bu resmi bir yama değil. Oyunu yapan firmanın resmi bir izni olmadan dosya icerigini karistirmak ne kadar dogru? Ustelik para isteniyor karsiliginda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gamepass sistemi coptü ilk baş onu yapmasalardı.ayrıca ilk fiyatta fazlaydı 50 TL nedir .hadi fiyatı geçtim game pass gibi şeyi dile getirmeselerdi bu kadar eleştiri olmazdı

• Tipik donanımhaber ölücülüğüne kurban gitmiş bir proje olarak tarihe geçti. 7-8 aylık projeye 50 TL vermeyecek adamlara ne anlatsan boş.
  • Hem otu boku korsan oyna, hem de resmi Türkçe dil destegi bekle. Resmi olmayan dogru bile cevirilemeyen bir yama duyurulsun, ondan da resmiyet disi para kazanma ardi olsun...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    Ben burada firmaya bir suç bulmuyorum bulamam da zaten çünkü firma zaten haklı. Tabi ki gereken neyse firma onu yapacak. Benim yanlış bulduğum şey ise Türk oyuncuların firmaya şikayette bulunuyor olması. Yani donanımhaber ölücülerinin türkçe yamanın geleceğini zedeliyor olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankochan

Dostum 300 liraya satılan indirimlerle 200 liraya inen bir oyunun yamasını isterse 350 tlye satar bu kimi ilgilendirir? Proje sahibi onlar istedikleri fiyatta satmakta özgürler bunu neden anlamak istemiyorsunuz. Yani size zorla satmıyorlar neticede bu yamayı siz almazsınız başkası alır. Herkes tutturmuş fiyat mevzusudur gidiyor
    Kimseyi ilgilendirmediği için Yama iptal oldu zaten... Demekki ilgilenen varmış

• Şöyle bir açıklama yaptıkları söyleniyor;

quote:

Son 10 gündür RDR2 için Anonymous grubuna yapılan bu haksızlıkların ve insanların bunu çok büyütmelerinden dolayı RDR2 yamasını iptal etmelerinden sonraki yaşanılan süreçten dolayı bunu yazma gereği duydum.

Donanım haber isimli gereksiz bir sitenin üzerinde Türkçe yamalar bölümünde gereksiz insanlar diyorum, çünkü gerçekten artık bu durum can sıkmaya başlamıştı. Abuk subuk konular açılıp, olayı bu kadar büyütmeye gerek yoktu. RDR2 yaması baştan beri ücretli sunulacağı belirtildi. Ama bizim insanımız işte, telif hakkı, o, bu diyerek bu iş gönüllü yapılır mantığıyla konuştular. O sayın arkadaşlar, bu işleri sizlere bırakıyoruz. Buyrun önünüz açıldı artık.

Translate bölümünüzde açıldı orada. Translate yapacaklarda var. Yeminli tercümanlarınızda var. Söyleyin onlara, onlar çeviri yapsınlar sizler için...

Trgamestudios olarak 1 ağustos itibariyle Doom pc yaması yayınlanacak. Mevcut durumdaki tüm pc çevirileri iptal olmuştur. Sadece konsol tarafında oyun portları sunacağız.

Star Wars Battlefront 2,

Ghost of A Tale

The Council

Technomancer

Alt yapısı oluşturulan

The Park

Hepsi iptal...

Saygılar...

Ben ömrümde çok insan gördüm ticaret yapmak isterken batan. Yaptığı ürün satılmayan. Fakat yaptığı ürün satılmıyor diye insanlarla kavga eden, hakaret eden, bu derece densizleşen başka bir oluşuma daha şahit olmadım. Bu forum öyle ya da böyle bu ülkenin en büyük kitlesine sahip forumu. Şu andaki duruma düşmüş olmalarının nedeni bu forumla kavgaya girişmiş olmaları ve hala kavga edip hakaret ediyorlar. Hala kötü yönetiyorlar süreci...

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Donanımhaber ahalisi sağolsun sırf Rdr 2 yi çeviren ekibi değil trgamesstudio yu da kaybettik. Az önce facebooktan yaptıkları açıklama ;

"

Star Wars Battlefront 2,
    Ghost of A Tale
    The Council
    Technomancer
    Alt yapısı oluşturulan
    The Park
    Hepsi iptal...
    Saygılar...

"
    Bu ne ergence bir açıklamadır yahu. Çakma Anonymous resmen.

Önce Türkçe yazmayı öğrensinler, daha bağlaç olan de/da ayrımını bilmiyorlar. Daha Türkçe yazmayı bilmeyen ergenleri mi dikkate alalım? Utanmadan bir de çeviri yapıyorlar.

Nedir bu bütün çeviri gruplarının "ya siz kimsiniz de bizi eleştiriyorsunuz? hangi oyunu çevirdiniz? hadi buyrun şimdi siz çevirin" tavırları? Hayırdır çok hayati bir iş mi yapıyorsunuz da eleştirilemezsiniz? Dünyayı mı kurtarıyorsunuz? Bunu sizden başka yapan mı yok? Bu ülkede COD MW3 TÜRKÇE DUBLAJ yerelleştirmesi yapıldı gönüllü olarak. Siz hayırdır Türkçe bilmeyen ergenler?

Jose Mourinho'nun çok güzel bir lafı var "Teknik adam olmak için önce futbolcu olmalısın diyorlar. Jokey olmak için de önce at olmak mı gerekiyor?"

Halka açık bir iş yapıyorsunuz, tabi ki de eleştirileceksiniz. Üstelik hem yasa dışı, hem etik dışı bir iş yapıyorsunuz. Geçen hafta malum grup ve şakşakçıları "Take2 üç beş ölücünün maillerini mi takacak" diyorlardı, "mail atmazsanız şusunuz busunuz" diyorlardı, şimdi de mail atanlara sallıyorlar. E bir karar verin, insanlar mail atsınlar mı, atmasınlar mı?

Hukuksuz bir iş yapıyorsan, başına gelecekleri de hesap edeceksin. Başın ağrıyınca da ağlamayacaksın çocuk gibi. Çocuk oyuncağı değil bu işler, donunuza kadar alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özge Gürel -- 19 Temmuz 2020; 0:56:31 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.