Şimdi Ara

Türkçe Windows Media Player 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
12.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Microsoft linkidir güvenin...

1. Sağ tıklayıp, klasöre çıkart wmp11-windowsxp-x86-enu/ tıklayın.
    2. wmfdist11.exe çalıştırın.
    3. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    4. wmp11.exe çalıştırın
    5. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

not: ingilizce mediaplayer 11 yüklüyse silip öyle yüklemeye başlayın... ayrıca kopya yazılımda çalışmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheythun -- 29 Mayıs 2006; 12:13:49 >

• Çok sağol. Kuruyorum şimdi yorumları yazarım
  • Gene kopya yazılımda olmuyo dimi!! Walla yıldırdılar artık
    orjinal sürüm alcm vistayı bekliyorum
  • Bende mp11 ingilizce vardı ve bunu kurduğumda kabul etmedi. Windows bileşenlerinden media player'ı kaldırmayı denedim yine olmadı. Hâlâ mp11 ingilizce duruyor neyapacam
  • evet bendeki wmp11 ing. olan da bir türlü kaldırılamıyor, sistem geri yüklemedeki sistem yedeği de gitmiş, full sürümü bekleyeceğiz bakalım.
  • Hemen indiriyorum.
  • arkadaşlar program ekle kaldıra geldiğinizde yukarda bi yer açılır, eklentileri göster seçeneğini seçili hale getirin ve windowmedia player 11 i silin ondan sonra bunu yükleyin... yalnız söylediğim şekilde yükleyin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim kopya.ama lisanslı gözüküyor?
    (IE 7,0ı yükledim.ondan biliyorum)
  • sağol
  • bende yukleyemedım wındowsun orjınalmı sahtemı oldugunu anlayamamıs oyle bır yazı cıkıyo...bu sorunu nasıl halledcez bılen var mı ?
  • abi güzelde direk dovnloand yapıcak bi link yokmu yaa bide sılmeden yukleyemıyomuyuz bendekı medıaplayer 10
  • sahte xp'yi orjinal yapmayı anlatırım ama burda izin vermezler... direk downloaddan kasıt ne? bu dolaylı yoldan mı oluyor... 10 yüklüyken silmene gerek yok uyaru 11 ingilizce sürüm içindi ama sen yinede sil nolcak ki. zaten bunu yükleyince 10 otomatikman iptal olcak...
  • bakalım ghörücez dogrudan yuklemedn kastım yani microsoftun kendı sıtesınde yokmu topic diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sheythun

arkadaşlar program ekle kaldıra geldiğinizde yukarda bi yer açılır, eklentileri göster seçeneğini seçili hale getirin ve windowmedia player 11 i silin ondan sonra bunu yükleyin... yalnız söylediğim şekilde yükleyin...

Bak şimdiye kadar böyle birşey olduğunu hiç farketmemişti. Çok sağol
  • herşeyin bi yolu vardır ben şu anda kullanıyorum
  • eyw dostum saol
  • Su an cekiorum
  • Beyler nasıl bişi bu çok farklı mı 10' dan
  • www.inndir.com da direk download linkini bulabilirsiniz.
  • Arkadaşlar merak edenler için sizlere media player 11 görünüsünü yolluyorum.

Türkçe Windows Media Player 11
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.