Şimdi Ara

Windows 8.1 Pro Media Center etkinleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar direk konuya geçiyorum. başlıktada belirttiğim gibi windows 8 orjinal ama 8.1 Pro media center 'a yükselttim serial istiyo etkinleştirmek için ama ne yaptıysam olmadı 4-5 tane serial denedim olmadı kabul etmiyor. Oyun oynuyorum windowsu etkinleştirin uyarısı çıkıyor tabi tek sorun bu deil windows 8 in bütün özelliklerinide kullanamıyorum. Ne yapabilirim ? Şimdi bana orjinal satın almamı önerecek arkadaşlara şimdiden söyleyim dururmum iyi deil zaten windows 8 de bilgisayarla birlikte geldi. O yüzden bana orj. savunmayın. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Media center'a nasıl yüksettiniz ki? Kaçak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Media Center keyi yasal değilse ne yaparsan yap aktive olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssasinsCreedIV

Merhaba arkadaşlar direk konuya geçiyorum. başlıktada belirttiğim gibi windows 8 orjinal ama 8.1 Pro media center 'a yükselttim serial istiyo etkinleştirmek için ama ne yaptıysam olmadı 4-5 tane serial denedim olmadı kabul etmiyor. Oyun oynuyorum windowsu etkinleştirin uyarısı çıkıyor tabi tek sorun bu deil windows 8 in bütün özelliklerinide kullanamıyorum. Ne yapabilirim ? Şimdi bana orjinal satın almamı önerecek arkadaşlara şimdiden söyleyim dururmum iyi deil zaten windows 8 de bilgisayarla birlikte geldi. O yüzden bana orj. savunmayın. Yardımlarınızı bekliyorum.

w8 var ama sen hem w8.1pro'yu, pro'la kalmayıp mc'yi kurmussun, senin cozumun burda http://kickass.to/kmsauto-easy-1-06-v6-activator-for-windows-7-8-8-1-and-office-10-13-t8162118.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 6 Aralık 2013; 13:06:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

Merhaba arkadaşlar direk konuya geçiyorum. başlıktada belirttiğim gibi windows 8 orjinal ama 8.1 Pro media center 'a yükselttim serial istiyo etkinleştirmek için ama ne yaptıysam olmadı 4-5 tane serial denedim olmadı kabul etmiyor. Oyun oynuyorum windowsu etkinleştirin uyarısı çıkıyor tabi tek sorun bu deil windows 8 in bütün özelliklerinide kullanamıyorum. Ne yapabilirim ? Şimdi bana orjinal satın almamı önerecek arkadaşlara şimdiden söyleyim dururmum iyi deil zaten windows 8 de bilgisayarla birlikte geldi. O yüzden bana orj. savunmayın. Yardımlarınızı bekliyorum.

w8 var ama sen hem w8.1pro'yu, pro'la kalmayıp mc'yi kurmussun, senin cozumun burda http://kickass.to/kmsauto-easy-1-06-v6-activator-for-windows-7-8-8-1-and-office-10-13-t8162118.html

Kardesim KMS denedim işlem bitince bilgisayarım/özellikler den baktım hala "Windows Etkinleştrilmedi" Diyor anlamadım bir türlü Proya kaçak yükseltmedim Windows özellik yükle seçeneğinden internetten bulduğum bir keyle yükselttim. Pro yaparken birde media center yapmış bende anlamış değilim

• quote:

quote:

quote:

Kardesim KMS denedim işlem bitince bilgisayarım/özellikler den baktım hala "Windows Etkinleştrilmedi" Diyor anlamadım bir türlü Proya kaçak yükseltmedim Windows özellik yükle seçeneğinden internetten bulduğum bir keyle yükselttim. Pro yaparken birde media center yapmış bende anlamış değilim

Tamam işte kaçak yükseltme yapmışsın internetten bulduğun keyle yükseltme olmaz. Yasal media center key satın alman gerekir media center yukleyebilmen için...

• quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

quote:

quote:

quote:

Tamam işte kaçak yükseltme yapmışsın internetten bulduğun keyle yükseltme olmaz. Yasal media center key satın alman gerekir media center yukleyebilmen için...

Eee şimdi ne yapacam ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Media Center yüklemesini program ekle kaldırdan kaldırabilirsin...
  • AssasinsCreedIV A kullanıcısına yanıt
    arkadasın dedigi gibi mc sileceksin,

not: bu verdigim linkteki programı indiriyorsun, programı masa ustune kopyala, yonetici calıstır, 1 bas, entere bas, 5,10 dk bekle, yada gerektigi kadar, sahsen test ettim , sanal makinada w8.1pro (retail) kurdum ve onu aktiflestirdim, update sitesi ve magazada calısıyordu,
  • Şimdi deneyeceğim kardeşim bilgilendiririm sizi

Edit: Kardeşim program files'da Media center yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssasinsCreedIV -- 6 Aralık 2013; 20:34:49 >
  • Program ekle kaldırdan Media Center'ı kaldırmak hiç bir şeyi değiştirmez işletim sistemi yine Windows 8 Pro Media Center versiyonu olarak kalır.

Şöyle yapabilirsin;

Sağ köşeye gel Ayarlar/Bilgisayar ayarlarını değiştir/Güncelleme ve kurtarma/Kurtarma/Herşeyi kaldırın ve Windows'u yeniden yükleyin.

Bu seçeneği kullandığında işletim sisteminin bulunduğu konumdaki tüm kişisel verilerini kaybedersin işlemi gerçekleştirmeden önce yedek al yada diğer bölüme taşı, bunu yaptığında belki ilk yüklenen orjinal Windows 8'ine kavuşmuş olursun olmazsa CD'si varsa format atman gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 6 Aralık 2013; 22:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Program ekle kaldırdan Media Center'ı kaldırmak hiç bir şeyi değiştirmez işletim sistemi yine Windows 8 Pro Media Center versiyonu olarak kalır.

Şöyle yapabilirsin;

Sağ köşeye gel Ayarlar/Bilgisayar ayarlarını değiştir/Güncelleme ve kurtarma/Kurtarma/Herşeyi kaldırın ve Windows'u yeniden yükleyin.

Bu seçeneği kullandığında işletim sisteminin bulunduğu konumdaki tüm kişisel verilerini kaybedersin işlemi gerçekleştirmeden önce yedek al yada diğer bölüme taşı, bunu yaptığında belki ilk yüklenen orjinal Windows 8'ine kavuşmuş olursun olmazsa CD'si varsa format atman gerekebilir.

Yani illede format illede format diyosun. Bir sürü belgem var hepsie önemli Harddiskimde yokki atıyım. Peki teşekkürler yardımlarınız için.

• HDD ikiye bölünmüşse diğer bölüme taşıyın belgelerinizi. Diğer bölümde veri kaybı yaşamazsınız. Kafanız rahat formatı atıp yeniden yükleme yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 7 Aralık 2013; 12:34:07 >
  • Ben sadece C kullanıyorum o yüzden format atarken bölme işlemi yapmıyorum. bilseydim böyle olacanı bölerdim .s
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Program ekle kaldırdan Media Center'ı kaldırmak hiç bir şeyi değiştirmez işletim sistemi yine Windows 8 Pro Media Center versiyonu olarak kalır.

Şöyle yapabilirsin;

Yani illede format illede format diyosun. Bir sürü belgem var hepsie önemli Harddiskimde yokki atıyım. Peki teşekkürler yardımlarınız için.

formata gerek yok, windows 8 i üzerine yükle eski dosyaların windows old klasmöründe kalır.
    ama hiçbir zaman biçimlendir seçeneğiğni uygulama.

• Aynı sorun bende Windows 8 de olmuştu bende MC'yi yüklemiştim. Sonra hiçbir program aktivite edemedi bende sildim 7 kurdum, en sonunda dayanamayıp 8.1 Pro kurdum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.