Şimdi Ara

Windows Media Player nasıl kaldırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
28.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 ultimate kullanıyorum, Windows media playerı nasıl kaldırabilirim? Denetim masasında program ekle kaldırda windows media player gözükmüyor?

• program ekle kaldır a gir orada soldaki menüde bileşen ekle kaldır var orada olması lazım
  • kaldırma sebebınız nedır acaba bence denemenız sakıncalı olabılır wındows zarar gorebılır cunku windows'un kendısıyle butunlesık oldugu ıcın program ekle kaldırda gorunmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

kaldırma sebebınız nedır acaba bence denemenız sakıncalı olabılır wındows zarar gorebılır cunku windows'un kendısıyle butunlesık oldugu ıcın program ekle kaldırda gorunmuyor

2-3 yıldır hiç bir şeyde kullanmadığımı farkettim, sinirim bozuldu, gerçekten zaralı ise kaldırmak denemeyeyim o zaman
  • hiçbi zararı olmaz ama kaldırsanızda pek fayda etmeyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

program ekle kaldır a gir orada soldaki menüde bileşen ekle kaldır var orada olması lazım

bileşen ekle kaldır yok bende
  • Windows bileşen ekle kaldır olmayan windows yok bari bulamadım de :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • windows vistadan sonra windows özellikleri aç kapa oldu program ekle kaldır a girince solda
  • Uğraşma ekle kaldırdan gir program filesa sil gitsin shift+delete en kısa çözüm.Ama hiç bi etkisi yok.Sen hiç düğüne müğüne gitmionmu belki video çekerlerde açarsın falan.
  • Denetim masası / programlar / windows özelliklerini aç veya kapat.

Buradan kaldırabilirsiniz. Ben her windows kurduğumda kaldırıyorum. Hatta eliniz değmişken tablet pc bileşenlerini, xps hizmetlerini, yazdırma hizmetleriniz kaldırın tabi eğer kullanmıyorsanız. Windows search'ü de kaldırmanız sistemi hızlandıracaktır. Tekrar belirteyim kullanmıyorsanız veya kullanmayacaksanız.
  • Creative zen nedeni ile kaldırmak zorundayım nasıl kaldırabiliriz ?
  • windows media player'ı kapattıktan sonra tekrar açabiliyormuyuz.
  • bende kaldırdım.. hiç bir işe yaramayan ama microsoftun vazgeçilmez olduğunu sandığı programlarından birisi.
  • Bir zararı yoksa kalsın (ki yok ).
  • ben win 7 ultimate kullanıyorum windows media player 11 yüklü fakat ben bir türlü wmp 11 e ısınamadım wmp 10 düşürmek istiyorum mümkün mü böyle bir şey...?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.