Şimdi Ara

Word Kilit Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
70.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Word programında (Office 2007) birşey yazmak istediğimde "Seçim kilitli olduğundan bu düzenlemeye izin verilmiyor." hatası alıyorum.Bu sorun nedir ve nasıl çözebilirim?
    Kolay gelsin.



  • Sanırım siz, herhangi bir yeni dosyadan bahsdiysunuz dimi..Yani kilitlenmiş bir dosuadan değil.. burayi bi okuyun belki yardımcı olur size


    Alt belgeyi kilitleme veya alt belgenin kilidini açma

    Görünüm menüsünden Anahat'ı tıklatın.
    Alt belgeler daraltılmışsa, Anahat araç çubuğunda (araç çubuğu: Komutları yürütmek için kullanılan düğmeleri ve seçenekleri olan çubuk. Araç çubuğunu görüntülemek için Araçlar menüsünde Özelleştir seçeneğini ve ardından Araç Çubukları sekmesini tıklatın.) Alt Belgeleri Genişlet'i tıklatın.
    Kilitlemek veya kilidini açmak istediğiniz alt belgenin herhangi bir yerini tıklatın.
    Anahat araç çubuğundan Belgeyi Kilitle'yi tıklatın.
    Notlar

    Microsoft Word aşağıdaki durumlarda alt belgeleri kilitler:

    Alt belgeler daraltılmışsa.

    Ana belge (ana belge: Ayrı dosyalar (veya alt belgeler) kümesi için "kapsayıcı". Birkaç bölümlü bir kitap gibi çok parçalı bir belgeyi oluşturmak ve yönetmek için bir ana belge kullanabilirsiniz.) bir çalışma grubu tarafından paylaşılıyorsa ve bir başkası alt belge üzerinde çalışmaktaysa.
    Alt belgede önceden çalışan kişi dosya paylaşımını salt okunur (salt okunur: Dosyanın okunmasına veya kopyalanmasına izin veren, ancak değiştirilmesine veya kaydedilmesine izin vermeyen bir ayar. Bir salt okunur dosyayı değiştirirseniz, değişikliklerinizi yalnızca belgeye yeni bir ad vererek kaydedebilirsiniz.) seçeneğine ayarladıysa.
    Alt belge bir salt okunur dosya paylaşımında saklandıysa.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.