|
Demek istediginizi anladım. Ama o kadar sherlock holmes olamam. Şirket içinde farklı bir yapı var o zaman. Yinede benim anlatmak istedigimde bir yanlış yok. Esas karar merci dışında bazıları kendi kendine gelin güvey oluyor demek istedim. Yanlış söylemedim. Hatta onuda yapamıyorlar. Türkçe destegi netleşmedi hala. Ortada boş laflar var. Steam sayfasında güncelleme yok hala Türkçe desteklenmiyor.
Berkay Dursun'un yorumu. 'Çok önceden karar vermiştik diyor'. Yani kendisine ait. Sonra sanırım yorumu silmiş. Bizzat kendim gördüm yaptıgı yorumu ama şuan bulamıyorum. Edit buldum: Yaptıgı yorumu silmemiş duruyor. Orkun Kayaalp'in yaptıgı paylaşıma yorum yazmış. ![]() Türkçe dil destegi gelecek haberinden sonra yapılan yorum. Çok önceden karar vermiştik derken kendi başına degil yani birileriyle karar vermişler. Bu arkadaşlar buna karar verecek yetkiye sahip olmadıgını yine kendi yorumlarında itiraf ediyorlar. Her türlü çelişki ve prim amaçlı bir paylaşım. Dramanın büyüme sebeplerinin başında geliyor bu paylaşım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun.E.D -- 8 Ocak 2026; 16:29:33 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki