Yeni Elantra manuel gaz problemi .
ARkadaşlar 2021 model Elantra manuel araba aldım araba daha 5000 KM de . aldığımdan beri beni rahatsız eden bir durum var servisle görüştüm bunun normal olduğunu söylüyorlar . Problemim şu . Araba boşta olsun hareket halinde olsun Debriyaja basılı iken gaza basınca gaz ibresi 3 sn ile 5 sn arası basılı kalıyor ayağımı gazdan çektiğim halde . Bu sürüşüme çok etki ediyor . Misal 2. vitese atacam devir 3000 de debriyaja basıyorum vites değiştirmek için ama ibre hala 3000 de basılı kalıyor ve vites değiştiremiyorum . Böyle sorunu olan var mı yoksa benim araba mı hatalı . Yardımcı olunabilirse memnnun olurum.
0 kilometre hyundai elentra gaz takılı kalıyor .
Arkadaşlar Merhaba . Sıfır Hyundai Elentra aldım manuel vites 2021 model lakin arabayı aldığımdan beri şöyle bir problemi var . Misal 1. viteste arabayı kaldırdım ve 3000 devir üstüne çıktım debriyaja basıp vites değiştirmek istediğimde gaz pedalından ayağımı çektiğim halde 3 saniye boyunca araca gaz gelmeye devam ediyor ve doğal olarak vites değiştirmek için 3 sn bekliyorum beklemeyip vites atarsam da doğal olarak araba 3000 devirde olduğu için araba vites değiştirdiğim için tekliyor bu da hem baskı balataya hem de sürüş konforuna etki ediyor . Servise dün götürdüm ve 8 silindir motor olduğu için arabanın fabrikasyon üretimi böyleymiş deyip geçiştirdiler . Böyle bir problemi olan yada bu problemi çözmemde yardımcı olacaklara ya da yol göstereceklere şimdiden teşekkür ediyorum.
Raid 0 ve yeni anakart..
|
ATI Radeon HD 4770 sıcaklıgı hakkında
|
sistemime ekran kartı tavsiyesi ..
|
Mutlu Olmak Bile Beni Mutsuz Eder |
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 295
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 2.378 (Bu ay: 217)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.588 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware