Şimdi Ara

Türk'ün Türkten başka dostu yok mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ne dersiniz arkadaşlar...

bence ülkeler arasında dostluk kavramı yoktur. menfaat birliği vardır. hangi ülkeyle menfaatimiz varsa o dostumuzdur.

yoksa "aman İran şeriat" ülkesi diyip gidip doğalgazı iki kat fiyatına Ruslardan almak saçmalıktır. karşı taraf ister terör olsun ister komünist olsun ne olyrsa olsun nerede menfaatimiz o biim dostumuzdur.

tabi bunlar benim düşüncem... sizlerinkini alalım...

bence ona sadece TURK dememek lazım
    cunku turk dedıgın zamn ıcıne ateıstı muslumanı hrıstıyanı yahudısı samanıstı vb. kısılerde gırıyo ve bu dedıgım kısıler bazı devletlere dusman olup bazılarını sevıyolar ve dost oluyolar ....

musluman dedıgın zamn (ısraılde ve abd den nefret eden bır topluluk akla gelır)
    hrıstıyan dedıgın zamn (muslumanları fazla sevmeyen bır topluluk gelır akla)
    yahudı dedıgın zamn (muslumanların acı cemesı ıcın elınden gelen herseyı yapanbır topluluk gelır akla) yanı dınıne orfune adetıne yasayıs seklıne baglıdır kımıs sevıp kımı sevmeyeceklerı
  • Madem o müslümanlar abd den nefret ediyordu neden bizi sattılar.Lübnan , Arabistan , Mısır Türkiyenin bugün ü durumunun nedenleridir.Onlarında desteğiyle Osmanlı yaşabilirdi.Dünyadaki Türklerin %90 ı Müslümandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakomako2 -- 29 Ekim 2005, 17:10:34 >
    ben sızlere arabıstan lubnan mısır tamamen ıslam devletı de demedım lutfen dıkkatlı okuyun
    ve tekrar dıyorum
    turkıye br ıslam devletı degıldır...
    quote:

Orjinalden alıntı: __MuLKiYeLi__

Madem o müslümanlar abd den nefret ediyordu neden bizi sattılar.Lübnan , Arabistan , Mısır Türkiyenin bugün ü durumunun nedenleridir.Onlarında desteğiyle Osmanlı yaşabilirdi.Dünyadaki Türklerin %90 ı Müslümandır.
  • Pakistan, Çeçenistan, Filistin, Doğu Türkistan...vs...bunlar dostumuzdur, biz sahip çıkarsak onlar bize yanlış yapmazlar. ama biz onları boşlarsak, bizim karşımızda yer alan bloklara katılmaktan çekinmeyeceklerdir.

araplardan oldum olası nefret etmişimdir zaten.kendilerine yardıma gelen TÜRK askerlerini kılıçtan geçiren, işlerine geldiğinde din kardeşimiz diye yılışan, işlerine gelmediğinde batılı diye dışlayan kaypak tiplerden ne beklenir ki?gözleri paradan başka bir şey görmez.

zaten şimdi petrol dolayısıyla rahat yaşıyorlar.petrolden başka hiç bir gelirleri yok.abd bütün petrollerini sömürüp atınca neye uğradıklarını şaşıracaklar.işte o zaman "Türkler bizim din kardeşimiz bizi de görür" ayağıyla yaklaşacaklar o zaman ben de "AAALLLLLLIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRSIIIIIIIIIIINIIIIIIZZZZ!!" DİYECEM.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sırtından ingilizlerle bir olarak katlettikleri Türk askerinin hakkı arapların burnuından gelsin. biz olmasak haçlılar 1000 kere arapları bitirirdi. nankörler. sadakat yemini ettikleri osmanlıya ihanet ettiler.
  • Türklerin islamiyeti kabulunu de sanki çok kolay olmuş gibi anlatırlar.yok araplarla konuşmuşlarda yok zaten türklerin kendi dini şamanizme benziyormuşta kolayca islamiyete geçmişler.madem o kadar benziyormuş niye islamiyeti seçsinler.bunlara çocuklar inanır sadece...

sıkıyorsa gerçekleri söylesinler.arapların bizi nasıl kılıçtan geçirerek islamiyeti kabul ettirdiklerini.

Orjinalden alıntı: ccaparli

Türklerin islamiyeti kabulunu de sanki çok kolay olmuş gibi anlatırlar.yok araplarla konuşmuşlarda yok zaten türklerin kendi dini şamanizme benziyormuşta kolayca islamiyete geçmişler.madem o kadar benziyormuş niye islamiyeti seçsinler.bunlara çocuklar inanır sadece...

sıkıyorsa gerçekleri söylesinler.arapların bizi nasıl kılıçtan geçirerek islamiyeti kabul ettirdiklerini.

güldürme insanı...zorla İslamiyete geçtikte neden İslamın bekçisi olduk...sen hangi tarih kitabından gördün böyle bir yazı veya kanıt...varsa kanıtın koy ortaya....

Orjinalden alıntı: MaviGece

quote:

Türklerin islamiyeti kabulunu de sanki çok kolay olmuş gibi anlatırlar.yok araplarla konuşmuşlarda yok zaten türklerin kendi dini şamanizme benziyormuşta kolayca islamiyete geçmişler.madem o kadar benziyormuş niye islamiyeti seçsinler.bunlara çocuklar inanır sadece...

güldürme insanı...zorla İslamiyete geçtikte neden İslamın bekçisi olduk...sen hangi tarih kitabından gördün böyle bir yazı veya kanıt...varsa kanıtın koy ortaya....

evet o konuda haklısın.yanlış bilgi edinmişim.internetten arayıp buldum o konu hakkında dökümanları.yanlış bilgi için özür dilerim.

2. mesajımda yazdıklarımın yanlış olduğıunu bende kabul ediyorum artık.ama 1. mesajmın hala arkasındayım.

• Bence yoktur.Türkiyeyi askere acıdan yenilmez oldugunu tüm dünya öğrendi.Şu anda da farklı yöntemlerle bizi içten yok etmeye calısıyorlar ve bize dost gibi görünüolar.Su an türkiyede olan olayların altını karıstırırsanız mutlaka avrupa ülkelerinin parmağını göreceksiniz.Türkiyenin dostu asyadır....

aslında 100 yıl boyunca politikaları pek değişmedi.izlediği yol dışında.

Orjinalden alıntı: MaviGece

Pakistan, Çeçenistan, Filistin, Doğu Türkistan...vs...bunlar dostumuzdur, biz sahip çıkarsak onlar bize yanlış yapmazlar. ama biz onları boşlarsak, bizim karşımızda yer alan bloklara katılmaktan çekinmeyeceklerdir.
    böyle bir şeydi tam hatırlayamadım ama bence tüm ülkeler için geçerlidir bu

Kardeş bahsettiğin olay Haccac adlı arap komutanının sahte ilavelerle abartılmış mevzusudur. Galiba sen o hikaye kitabını okudun veya ondan bir alıntıyı. Erdoğan Aydın, Bahriye ÜÇOK (Hani bombalı saldırı ile temzilenen), Turan Dursun gibi on paralık İslam düşmanlarını uydurduğu ve olayların tarihi gerçeklerden ve belgelerden çıkarılarak kendi düşüncelerine destek olması için abartıldığı bir yazıdır ve kaale alacak bir konu değildir. Zaten ilgili kitap tarihçiler(delikanlı olanlardan bahsediyorum) tarafından ciddiye alınmamış ve kaynaksız uydurulduğu sabitlenmiştir. Ancak kitap aradan geçen yıllara rağmen arada sırada internette birilerin okuması ile gündeme gelmektedir.
    Velhasıl uydurmasyon ve batının bizim üzerimize oynadığı ve doğu ile tüm bağları koparmamızı isteyip sadece onlara köle olmamız amacını taşımaktadır.

İşin ilginç yanı Arapların ihanetine haliyle halkımızı herzaman kızgındır ve hakldırda. Ama Arapların ihanetinden binlerce daha fazlasını yapmış batıya aynı düşmanlığı niye beslemiyoruz. Her zaman bizi sırtımızıdan vuruyorlar. Üstelik araparın katlettiği cennet mekan Mehmetler ve onları katleden Araplar büyük bir oyuna kurban gitmişti denebilir. Lawrence görevini bitiriğinde aynen şunu demişti.
    " Bu göreve başlarken bu derece başarılı olacağımı ummuyordum. Araplarla Türkler arasında öyle bir düşmanlık soktum ki, geri çekilen masum Türk askerlerinin araplar tarafından kıtır kıtır kesilişine benim sağlam midem bile dayanamadı"

He peki ne yapmıştı Lawrence? Ayarladığı gruba Türk askeri üniformalrını giydirip Arap köylerine baskınlar yapardı,kızları kaçırırlardı katliam yaparlardı. Tabi bu yıllarca kurulan bir yay gibiydi ve sonuç bildiğimi şekilde oldu. Velhasıl batının entrikalarına geldi iki tarafta...

• quote:

Orjinalden alıntı: eárendil

sırtından ingilizlerle bir olarak katlettikleri Türk askerinin hakkı arapların burnuından gelsin. biz olmasak haçlılar 1000 kere arapları bitirirdi. nankörler. sadakat yemini ettikleri osmanlıya ihanet ettiler.

+100 ARAPTAN ADAMA DOST OLMAZ.....
    YAN GELİP YATMAYI 4TANE KARI ALMAYI BİLİRLER ANCA...

+1000

EMEVİLER VE YOBAZ MUAVIYE ZAMANINDA
    TÜRKLERE BİNBİR ZULUM EDİLMİŞTİR...
    ZORLA İSLAMİYET KABUL ETTİRİLMEYE ÇALIŞILMIŞ
    VE KABUL ETMEYENLER KILIÇTAN GEÇİRİLMİŞTİR..
    AÇIN DA TARİH OKUYUN....

• peki araplar bizi arkamızdan vurdu. suçlular.
    bizim ülkemiz de şu anda filistindeki müslüman çocukları arkadan vurmuyor mu?

her şey çıkar her şey siyeset. elbetteki bütün müslümanlar kardeştir.

ama bu devir de ahir zamandır. özelliklerini iyi bilmek lazım

Orjinalden alıntı: Carew

quote:

+1000

EMEVİLER VE YOBAZ MUAVIYE ZAMANINDA
    TÜRKLERE BİNBİR ZULUM EDİLMİŞTİR...
    ZORLA İSLAMİYET KABUL ETTİRİLMEYE ÇALIŞILMIŞ
    VE KABUL ETMEYENLER KILIÇTAN GEÇİRİLMİŞTİR..
    AÇIN DA TARİH OKUYUN....

hangi tarih kitabında var yıllardır okul okuyorum hiç bir tarih kitabında görmedim ki Türklere islamiyetin zorla kabul ettirildiği yazsın...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.