Şimdi Ara

Türk'ün Türkten başka dostu yok mudur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Carew

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

Türklerin islamiyeti kabulunu de sanki çok kolay olmuş gibi anlatırlar.yok araplarla konuşmuşlarda yok zaten türklerin kendi dini şamanizme benziyormuşta kolayca islamiyete geçmişler.madem o kadar benziyormuş niye islamiyeti seçsinler.bunlara çocuklar inanır sadece...

sıkıyorsa gerçekleri söylesinler.arapların bizi nasıl kılıçtan geçirerek islamiyeti kabul ettirdiklerini.

+1000

EMEVİLER VE YOBAZ MUAVIYE ZAMANINDA
    TÜRKLERE BİNBİR ZULUM EDİLMİŞTİR...
    ZORLA İSLAMİYET KABUL ETTİRİLMEYE ÇALIŞILMIŞ
    VE KABUL ETMEYENLER KILIÇTAN GEÇİRİLMİŞTİR..
    AÇIN DA TARİH OKUYUN....

kim yazmış o tarihi yunus nadi mi, nihal atsız mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: tecnis

peki araplar bizi arkamızdan vurdu. suçlular.
    bizim ülkemiz de şu anda filistindeki müslüman çocukları arkadan vurmuyor mu?

senin dediğin manevi olarak biz maddi arkadan vurmaktan bahsediyoruz.gerçi işin içine çocuklar girince iş değişiyor.çocuk deyince dediğin doğru.

Orjinalden alıntı: MaviGece

quote:

quote:

Türklerin islamiyeti kabulunu de sanki çok kolay olmuş gibi anlatırlar.yok araplarla konuşmuşlarda yok zaten türklerin kendi dini şamanizme benziyormuşta kolayca islamiyete geçmişler.madem o kadar benziyormuş niye islamiyeti seçsinler.bunlara çocuklar inanır sadece...

sıkıyorsa gerçekleri söylesinler.arapların bizi nasıl kılıçtan geçirerek islamiyeti kabul ettirdiklerini.

+1000

AÇIN DA TARİH OKUYUN....

hangi tarih kitabında var yıllardır okul okuyorum hiç bir tarih kitabında görmedim ki Türklere islamiyetin zorla kabul ettirildiği yazsın...

OKULDA GÖRDÜĞÜN TARİH KİTAPLARINI KİM YAZMIŞ??
    ADAMLAR İŞLERİNE GELEN ŞEYLERİ YAZMIŞ İŞLERİNE
    GELMEYENLERİ YAZMAMIŞ SENDE OKUYUP HEMEN İNANICAKMISIN?
    GİDİP ARAŞTIR BİRAZ İNTERNETTEN BİLE BULABİLİRSİN..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tecnis

peki araplar bizi arkamızdan vurdu. suçlular.
    bizim ülkemiz de şu anda filistindeki müslüman çocukları arkadan vurmuyor mu?

senin dediğin manevi olarak biz maddi arkadan vurmaktan bahsediyoruz.gerçi işin içine çocuklar girince iş değişiyor.çocuk deyince dediğin doğru.

yaşlılar niye suçlu?
    /AMD X2 3.8+@(2.6GHZ)/
    /EPOX 9NPA+ NF4 ULTRA/SAPPHİRE X850XT/
    /2GB TWİNMOS/300GB MAXTOR HDD/
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MaviGece

quote:

quote:

+1000

AÇIN DA TARİH OKUYUN....

hangi tarih kitabında var yıllardır okul okuyorum hiç bir tarih kitabında görmedim ki Türklere islamiyetin zorla kabul ettirildiği yazsın...

OKULDA GÖRDÜĞÜN TARİH KİTAPLARINI KİM YAZMIŞ??
    ADAMLAR İŞLERİNE GELEN ŞEYLERİ YAZMIŞ İŞLERİNE
    GELMEYENLERİ YAZMAMIŞ SENDE OKUYUP HEMEN İNANICAKMISIN?
    GİDİP ARAŞTIR BİRAZ İNTERNETTEN BİLE BULABİLİRSİN..

verde kitap ismi bakalım ne imiş nasıl zorla girmişiz bu dine...Görelim nasıl zorla girdiğim din vesilesiyle dünyaya 600 yıl kök söktürmüşüz...hatta yazarın adını versen yeter..

• quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

Türkü Türk'ten daha iyi kazıklayan yoktur asıl bunu unutma

• quote:

Orjinalden alıntı: sunshin

''ancak müminler kardestır''ayetı kerımesınde soyledıgı gıbı butun muslumanlar kardestır
    bence ona sadece TURK dememek lazım
    cunku turk dedıgın zamn ıcıne ateıstı muslumanı hrıstıyanı yahudısı samanıstı vb. kısılerde gırıyo ve bu dedıgım kısıler bazı devletlere dusman olup bazılarını sevıyolar ve dost oluyolar ....

musluman dedıgın zamn (ısraılde ve abd den nefret eden bır topluluk akla gelır)
    hrıstıyan dedıgın zamn (muslumanları fazla sevmeyen bır topluluk gelır akla)
    yahudı dedıgın zamn (muslumanların acı cemesı ıcın elınden gelen herseyı yapanbır topluluk gelır akla) yanı dınıne orfune adetıne yasayıs seklıne baglıdır kımıs sevıp kımı sevmeyeceklerı

1905-1918 yılları arasında sadece Yemen’de kaybedilen asker sayımız resmî rakamlarla 1,5 milyonun üzerindeydi. Bu rakama Arap yarımadasında, Suriye’de Irak’ta ve diğer Arap topraklarında karınlarında altın aranan ve Arap çeteleri tarafından kalleşçe arkadan hançerlenerek şehit edilen Mehmetçikler dahil değildir

“Bozkurt” yazarı H.C. Armstrong “Türkiye Nasıl Doğdu” isimli kitabının esaret yıllarında geçen bölümünde Arapların Türklere karşı takınılan tavırları ve yapılan eylemleri şöyle anlatır: “Ara sıra Türk askerleri geçiyor ve Bağdat’a gidiyorlardı. Araplar bunlara dikkat ediyor ve fırsat buldukça onları öldürüyor veya soyuyorlardı. Bunun için yolda bir çok Türk askerinin cesedine rast gelmiştik. Bunlar yol üzerinde boğazı kesik bırakılmışlardı. Bu zavallıları Anadolu’daki karıları hevesle bekliyor, onlardan bir haber almak için çırpınıyorlardı. Kendilerine az yemek verilen, kötü yönetilen, perişan elbiseler giydirilen Türk askerlerinin serbestliği, bizim esaretimiz derecesinde kötüydü”

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eárendil

sırtından ingilizlerle bir olarak katlettikleri Türk askerinin hakkı arapların burnuından gelsin. biz olmasak haçlılar 1000 kere arapları bitirirdi. nankörler. sadakat yemini ettikleri osmanlıya ihanet ettiler.

+100 ARAPTAN ADAMA DOST OLMAZ.....
    YAN GELİP YATMAYI 4TANE KARI ALMAYI BİLİRLER ANCA...

Arapların Beyinlerini Yıkanmış ve Günümüzdeki Vehabi mezhebi ortaya çıkarılmıştır.Bunların nedeni ise ingiliz kışkırtmalarıdır.Sen de onların beynini yıkarsan onlarla iyi ilişkiler kurarsan dost olabilirsin.Ancak yaptıkları çok kötü olsa dahi Kurtlar Vadisici bir zihniyetle yola çıkmayıp affedilebilirler.Çıkdığımız bu yolda tüm Müslüman Kardeşlerimizin desteğine ihtiyacımız var...

• quote:

quote:

+1000

AÇIN DA TARİH OKUYUN....

Birincisi ona kılıçtan geçirme değil din uğruna savaş deniyor.Emeviler kimseyi kılıçtan geçirmemiştir.Din uğruna savaşmışlardır.Ancak tek kötü yönleri emevi soyunda olmayanları yüksek siyasal mevkilere getirmemeleridir.Emeviler de diğer islam devletleri gibi Gaza ve Cihat amacıyla savaşmıştırlar.Emeviler kabul etmeyen insanlara karşı değil islama karşı savaşan insanlara karşı savaşmıştır.Bol kese olaylarına girip tarihi Dini inançlarımızla karıştırmayalım...

Ekleme:Türklere binbir zulum etmemiş onları en yüksek askeri mevkilere getirmişlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spetsnaz! -- 30 Ekim 2005, 10:07:31 >

• quote:

hadı canım daha neler turkıye ıslam devletı degıldır ya bırakın bunu artık
    sız de aynı seyı yapıyorsunuz ben sıze muslumanlar kardestır dedım (cınlı muslumanda var arap muslumanda var ıtalyan muslumanda var ...)
    ben sızlere arabıstan lubnan mısır tamamen ıslam devletı de demedım lutfen dıkkatlı okuyun
    ve tekrar dıyorum
    turkıye br ıslam devletı degıldır...
    quote:

Orjinalden alıntı: __MuLKiYeLi__

Madem o müslümanlar abd den nefret ediyordu neden bizi sattılar.Lübnan , Arabistan , Mısır Türkiyenin bugün ü durumunun nedenleridir.Onlarında desteğiyle Osmanlı yaşabilirdi.Dünyadaki Türklerin %90 ı Müslümandır.

Tamam müslümanlar kardeşte neden Iraktaki şiilerle sunniler savalıyor.Neden vehabiler hala sunnileri aşağılıyor.neden her fırsatta aleviler sunnilere sataşıyor bunlarıda gö önünde bulundurmak lazım.Türkiyeye islam devleti demedim ama nüfus kağıtlarının %90 nının arkasında İslam yazıyor....Lübnan Arabistan Mısır İslam devleti değilse nasıl teokratik monarşiyle yönetiliyor.Evet bende Müslümanların kardeşliğinden yanayım ama önce hak yolda birleşmek lazım....

• ama ben sana araplardan bahsetmıyorum
    muslumanlardan bahsedıyorum
    arapların cocunlugu musluman dıye hepsi musluman degıldır
    munafıkları vardır
    musrıklerı vardır
    yanı sadece araplar muslumandır dıye bır kaıde yok

quote:

Orjinalden alıntı: hakomako2

quote:

''ancak müminler kardestır''ayetı kerımesınde soyledıgı gıbı butun muslumanlar kardestır
    bence ona sadece TURK dememek lazım
    cunku turk dedıgın zamn ıcıne ateıstı muslumanı hrıstıyanı yahudısı samanıstı vb. kısılerde gırıyo ve bu dedıgım kısıler bazı devletlere dusman olup bazılarını sevıyolar ve dost oluyolar ....

musluman dedıgın zamn (ısraılde ve abd den nefret eden bır topluluk akla gelır)
    hrıstıyan dedıgın zamn (muslumanları fazla sevmeyen bır topluluk gelır akla)
    yahudı dedıgın zamn (muslumanların acı cemesı ıcın elınden gelen herseyı yapanbır topluluk gelır akla) yanı dınıne orfune adetıne yasayıs seklıne baglıdır kımıs sevıp kımı sevmeyeceklerı

1905-1918 yılları arasında sadece Yemen’de kaybedilen asker sayımız resmî rakamlarla 1,5 milyonun üzerindeydi. Bu rakama Arap yarımadasında, Suriye’de Irak’ta ve diğer Arap topraklarında karınlarında altın aranan ve Arap çeteleri tarafından kalleşçe arkadan hançerlenerek şehit edilen Mehmetçikler dahil değildir

“Bozkurt” yazarı H.C. Armstrong “Türkiye Nasıl Doğdu” isimli kitabının esaret yıllarında geçen bölümünde Arapların Türklere karşı takınılan tavırları ve yapılan eylemleri şöyle anlatır: “Ara sıra Türk askerleri geçiyor ve Bağdat’a gidiyorlardı. Araplar bunlara dikkat ediyor ve fırsat buldukça onları öldürüyor veya soyuyorlardı. Bunun için yolda bir çok Türk askerinin cesedine rast gelmiştik. Bunlar yol üzerinde boğazı kesik bırakılmışlardı. Bu zavallıları Anadolu’daki karıları hevesle bekliyor, onlardan bir haber almak için çırpınıyorlardı. Kendilerine az yemek verilen, kötü yönetilen, perişan elbiseler giydirilen Türk askerlerinin serbestliği, bizim esaretimiz derecesinde kötüydü”

• quote:

Orjinalden alıntı: hakomako2

Türk'ün Türkten başka dostu elbette vardır...

Kimmiş onlar bilelim. Yok eğer senin dediğin komünistler ise onları Nazilere bile değişirim.
    sız daha musluman kavramını anlamamıssınız
    muslumanlık sadece kımlıklerde ıslam yazması degıldır ayrıca
    turkıyede olsun
    mısırda olsun
    arabıstanda olsun
    muslumanlı oranı ancak
    %10 felandır (islam bır yasayıs tarzıdır ve ıslamıda yasayıslarının anlamı olarak kabul eden fazla ınsan toplulugunun oldugunu zannetmıyorum)
    anlatabılmısımder umarım...

quote:

quote:

sız de aynı seyı yapıyorsunuz ben sıze muslumanlar kardestır dedım (cınlı muslumanda var arap muslumanda var ıtalyan muslumanda var ...)
    ben sızlere arabıstan lubnan mısır tamamen ıslam devletı de demedım lutfen dıkkatlı okuyun
    ve tekrar dıyorum
    quote:

Madem o müslümanlar abd den nefret ediyordu neden bizi sattılar.Lübnan , Arabistan , Mısır Türkiyenin bugün ü durumunun nedenleridir.Onlarında desteğiyle Osmanlı yaşabilirdi.Dünyadaki Türklerin %90 ı Müslümandır.

Tamam müslümanlar kardeşte neden Iraktaki şiilerle sunniler savalıyor.Neden vehabiler hala sunnileri aşağılıyor.neden her fırsatta aleviler sunnilere sataşıyor bunlarıda gö önünde bulundurmak lazım.Türkiyeye islam devleti demedim ama nüfus kağıtlarının %90 nının arkasında İslam yazıyor....Lübnan Arabistan Mısır İslam devleti değilse nasıl teokratik monarşiyle yönetiliyor.Evet bende Müslümanların kardeşliğinden yanayım ama önce hak yolda birleşmek lazım....

• quote:

Evet bende Müslümanların kardeşliğinden yanayım ama önce hak yolda birleşmek lazım....demıssın
    ahırette ve dunyada hak yol allahın yoludur(muslumanların kardeslıgıde hak yoldur)
    Iraktaki şiilerle sunniler savalıyor.Neden vehabiler hala sunnileri aşağılıyor.neden her fırsatta aleviler sunnilere sataşıyor bunlarıda gö önünde bulundurmak lazım. demıssın
    sız daha musluman kavramını anlamamıssınız
    muslumanlık sadece kımlıklerde ıslam yazması degıldır ayrıca
    turkıyede olsun
    mısırda olsun
    arabıstanda olsun
    muslumanlı oranı ancak
    %10 felandır (islam bır yasayıs tarzıdır ve ıslamıda yasayıslarının anlamı olarak kabul eden fazla ınsan toplulugunun oldugunu zannetmıyorum)
    anlatabılmısımder umarım...

quote:

quote:

ve tekrar dıyorum
    quote:

Hocam ortamı germeden söylüyorum seni gerçekten anlıyorum ama bu müslümanım diye geçinenlerinde önce gerçek müslüman olmaları gerek ki bizde gerçek dostumuzu düşmanımızı anlayalım!!!

• herkes bişiler yazmış emin olun ki çoğunu okumadım yazılanları az çok tahmin ediyorum madem Türküm ve madem benim Türk'ten başka dostum yok o halde neden ben bi imam hatipli olarak çile çektirilirken diğer Türkler keyif yapıyor.
    neden bizi dışlıyorlar
    bizim birlik olmamız her zaman engellenmiş. bir olursak kendi tahtlarının yerle bir olacağından korkuyorlar...

1- Irkı Türk olacaksin: Türküm demen için öncelikle ırkın Türk olmalidir.. kürt, arap,çingene, laz, çerkez, yahudi, ...vs vs bir Türk gibi Konuşsalar, bir Türk gibi yaşasalar ve Türkiyede yaşayip Türklük için çalişsalar bile asla Türk olamazlar.. ( hoş zaten irken Türk olmayan asla Türklük için çalişmaz zaten olsa olsa kuyusunu kazmak için çalişir)

2-Fikren Türkçü olacaksin: ırken oldugun kadar fikirlerinde önemlidir. önce Türkçü lük ve Turanciliği öğrenecek, sonra ona göre yaşayip haraket edecek ve çevrendekileri bilinçlendirip hayirli Türkçü evlatlar yetiştireceksin ümmetçilere, sentezcilere, hepimiz kardeşiz diyen palavracilara karşi cikacaksin, tarihini öğrenecek okuyacak gözünün önünde oynanan oyunlari farkedeceksin....

İnsanin dini önemli degildir... bugun alevi, şaman, Hristiyan bir çok Türk kardeşimiz vardir.. önemli olan Irk tir.. islamiyet Güzel bir dindir.. Türklere gönderilmemiştir, sadece Türkler islam dinini özümsemişlerdir.. İslamiyet pis arap irkina biraz adam olsunlar diye gönderilmiştir.. ümmetçilerin dedigi gibi arap irki kutsal falan degil Tarih boyunca Türklerin kuyusunu kazmiş, asalak, tembel, cahil, hiç bir işe yaramayan, zavalli bir irktir. Asla Şanli Türkler gibi Ulu bir Irk olamaz..

Türk ırkı islamiyetten çok çok önceleride vardi
    .Dinler gelip gecici olabilir fakat yüce Türk ırkı daima kalici olacaktir.....

• zaten şu anda "islamın kurallarından bazıları" diye söz edilen kuralların çoğu islamiyrtin kuralı değil arapların islamiyete entegre ettiği kendi kültürleridir.

en basit örnek: "karaböcük" olarak tabir edilen kara çarşaflı, kara peçeli, insan olduğundan şüphe edilen, çevreye 1 cm lik bir açıklıktan bakan ve evde ne b.k yediği belli olmayan tipler. bunlar tamamen araplardan geçme
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.