otomatik tanımlanıyor bölge bölge. |
Türk Telekom IPV6 [Ana Konu] (24. sayfa)

-
-
Bilgi SMS filan gönderilmiyor mu hocam peki?
-
Tabiiki hayır telekom bu hocam bildirirmi :)
burdan kontrol et.
-
Openwrt kullanıyorum ben hatta ipv6 wan ı direkt silmiştim. Neyse telekomun routerını kısa süreliğine takip deneyeyim bari.
-
ssh ı public key authentication olmadan dış IP lere açık kullanmayın tavsiyem. Normal password auth ile hacklenebiliyor uzun sürede de olsa.
-
Keenetic 5 denemeden sonra ip ban atar. Onlar deneyene kadar da zaten elektrik kesilir, ipv6 adresi değişir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir şekilde onu aşıyorlar adamlarda zibilyon tane AI şeysi, zibilyon tane sanal makine filan var. Hangi birine IP ban atsın. password auth yeterli değil varsa pubkey auth denen yöntemi yapın, fakat kendinizin de pubkeyi her pc için eklemeniz şart yoksa ssh izin vermez direkt. Eğer böyle olmasaydı Amazon sanal makine oluştururken ille de pubkey oluştur diye diretmezdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 25 Temmuz 2025; 0:22:27 > -
IPv6 ile wireguard ya da openvpn çalıştırmayı denediniz mi?
-
Avcilardayim ipv6 verilmis gozukuyor simdi sadece modemin mi ipv6 oldu yoksa agdaki her cihazin mi oldu ipv6 tailscale kullanmaya gerek kalmadi mi yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Router/modem'e bağlı destekleyen tüm cihazlarınız IPv6 adresi alabilir.
-
Ben de geçmişim Ataşehir / İstanbul
-
Turktelekom dinamik veriyor sanirim ipv6 de olsa Chatgpt oyle diyor dogru mu? Sabit mi almamiz gerekecek yine
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Istanbul bölgesinde baya tanımlama olmuş gibi görünüyor.
-
Evet, IPv6 bloğu değişebiliyor. Şimdilik sabit olarak satın alma gibi bir şey duymadım. Ücretli olarak verilirse saçma olur zaten.
Ben DDNS ile otomatik güncelletiyorum.
-
tekirdağda alabilen var mı ? istanbulla beraber gelir diye düşünmüştüm ama hareket yok gibi
-
Kırklareli'de var bildiğim. Tekirdağ duymadım henüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takipteyiz
-
VDSL mi? Hangi mahalle? Atatürk mü?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X