Bi hızla başladılar bi hızla bitirdiler heralde. |
Türk Telekom IPV6 [Ana Konu] (16. sayfa)

-
-
Dün arkadaşım gibirnet'ten TT'ye geçti. Modeminde IPv6'yı açmıştım önceden. Şak diye ipv6 geldi. Konum Konya.
-
-
SLAAC + Stateless DHCP
-
-
acaba ipv6 adresi alanların hepsi cgnat içinde mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 19 Haziran 2025; 17:40:55 > -
Vdsl tt kullanan arkadaşım dinamik ip alıyor ona gelmemiş. bende statik var bende de henüz yok. kullanım oranı eğer doğru ise ipv6 almamış %9 var gözüküyor :D
-
Evet, o şekilde diyebiliriz. Geçen gün gruptaki arkadaş statik ipv4 tanımlatmak istedi ve ipv6 adresi gitti. Statik adresini iptal ettirdi ipv6 gelmedi. Kavga dövüş geri tanımlatmış. Radar verilerine göre hemen hemen herkese tanımlanmış gibi ancak hala alamayanlar var. Modem ayarlarından mı aktif değil anlamadım.
-
Mertcan,
Statik ipv4 ile hiç alamayabilirsin :)
-
arkadaşa v6 gitse ben de statiği iptal edeceğim ama ona da gitmemiş daha. acaba köprü cihaz kullandığı için mi gelmiyor onu da bilmiyorum tabi. keenetic içinden ayarlar açık.
-
Size de hayırlı olsun :)
-
Ben ONT'yi değiştirdim, o da köprü modunda ve sorun yok. Hatta SFP kullananlar bile aldı.
-
o zaman bizim bölgeye daha gelmemiş. aynı santralden hizmet aldığım tt vdsl arkadaşım 95.xxx li dinamik ip alıyor onda da v6 yok şuanlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 19 Haziran 2025; 18:4:58 > -
Statik IPv4 ile IPv6 veren ISS'e gidip altın bilezik takacağım artık.
Abicim bu kadar mı zor bu ya. Niye illa CGNAT IPv4 ile veriyorlar? Niye statik ile olmuyor??? Hiç bir ISS yapamıyor şunu anlık olarak.
-
Statiği iptal ettim gene gelmedi :d
-
Sen biliyorsun ama ben yine görevimi yapayım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
açtım açtım hocam 2 aydır açık bekliyor. ipv6 dnsleri bile ekledim teşekkür ederim yine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 19 Haziran 2025; 19:43:0 > -
Konum Ankara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WellsFargo -- 19 Haziran 2025; 19:47:38 > -
düzce vdsl bugün ipv6 aldı cihaz
-
Türk Telekom'un yaptığı IPv6 çalışmaları Telekom altyapısı kullanan firmalara da akıyor mu sizce? TürkNet, NetSpeed, Millenicom, vb?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X