Türk Telekom internet ücretlerine %70 zam yaptı
-
-
Bu ay gelen internet faturalarının ilk sayfasının sağ alt kısmındaki "size özel" bölümünde ne kadar geçirdiklerini açıkça yazmışlar. Yüzde 50 görünüyor benim gördüğüm taahhütsüz fiyatlarda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oooooooohhhhhh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyin zammı bu.???
Küfür edebilyırmuyuz.
Aslında Küfürden fazlasını hakediyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bir şeyiniz olmayacak ama mutlu olacaksınız.
-
Burada zam geldi diye ağlayanlar, asgarî ücrete zam gelmedi diye ağlıyor.
Zam gelsede gelmese de şikayet ediyorsunuz, biraz tutarlı olun!
Geçen sene ile bu sene arasında %200 fark var faturada. Geçen sene 175 ödüyordum, bu sene 750 lira yaptılar. Üstelik Fiber bile değil. Bari ödüyorum 100 MB yapın dedim, sizin mahallede en hızlı 50 MB dediler.
-
Ama kiraya %25 sınır :)
-
Zamlı tarifeler 1 Temmuzdan sonra yürürlüğe girecekmiş.
İmkanı olan veya tarifesinin bitmesine 2-3 ay kalanlar 1 veya 2 yıllık tahahüt ile daha uygun fiyata internet kullanmaya çalışsın benden söylemesi.
-
Vodafone Tekirdağ Çerkezköy, 200MB internet 365 TL.
Zam yaptılar sinirlenmiştim buna da şükür etmeye başladım.
-
taahüt ekimde bitiyor 310 benimde hocam kafadan 500 oldu fatura o zaman
-
10 yil sonra konu başlığı "Evine internet bağlatabilmis efsane nesil"
Olasi konudan bir mesaj
"8-9 yil once bizde de internet vardı aylik 1000tl oldugu icin kapatmak zorunda kaldik tabi suan 1kg tavuk parasi ama o zamanlar fatura icin yuksek bir tutardi"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 6 Haziran 2024; 17:5:34 >
Yeni Türkiye ayağına tokatlamaya devam!
-
Iyi olmus keske daha fazla gelse. Onlerinde serbest sekilde 4 sene var. Kirbaclar yeni basliyor. Bu isiktili hayati siz sectiniz
Dolar %70 mi arttı pardon? kaç aydır aynı yerlerde bazı şeylerin cılkını çıkardılar iyice.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Haziran 2024; 17:26:56 > -
Yuhhh zaten pahalıydı yüzde 70 nedir
Over baba zevk almaya başladın galiba
-
devletin sattıgı kurum halka zulüm ediyor resmen bu fiyat nedir böyle yaa işte satarsan elındekı kurumu şekeride internetide kağıdıda böyle pahalıya alırsın alkışlayanlar tekrar alkışlasın cunkı sırada onlar var
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Geçen sene ile bu sene arasında %200 fark var faturada. Geçen sene 175 ödüyordum, bu sene 750 lira yaptılar. Üstelik Fiber bile değil. Bari ödüyorum 100 MB yapın dedim, sizin mahallede en hızlı 50 MB dediler. |
Dolar %70 mi arttı pardon? kaç aydır aynı yerlerde bazı şeylerin cılkını çıkardılar iyice. |
Over baba zevk almaya başladın galiba |
Benzer içerikler
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- israil asgari ücret
- gss forum
- ısı pompası mı doğalgaz mı
- byd modelleri
- threads kapandı mı
- reeder nerede üretiliyor
- devletin ücretsiz yazılım kursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X