< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
tt yöneticileri ve çalışanları daş mı yesin? |
|
Adında Türk bulunmasından rahatsız olduğum, turkcell gibi birilerinin arpalığı haline gelmiş rezil bir şirket. Böyle böyle soyarlar işte adamı. |
|
|
Nicin? Meraktan soruyorum. Reduncancy desen ayni PON uzerinden geliyor iki hat da, hani mesela biri SOL biri TT olsa tamam.4 port ONT bu arada Ericsson marka degil degil mi? |
|
444 1 444 üzerinden kampanya ismini belirtip talep açtırabilirsiniz. Bazı müşteri temsilcileri "bahsettiğiniz kampanya ismini göremiyorum falan" diyebilir. Kapatın birkaç saat sonra yine deneyin, olana kadar deneyin. Kimisi X'ten TTdestek'e yazıp da sonuç alabiliyor. Neyse talep açıldıktan sonra 24 saat içinde (o gün içinde de olabilir ertesi gün sabah da olabilir) 444 0 375ten aranacaksınız. Bilgilendirme konuşmasından sonra hangi hızı istediğinizi sorarlar, taahhüdünüz yenilenir. Bu arada mevcut faturada bağlantı ücreti taksidi alınıyorsa o taksitler bitene kadar alınacak, yani aylık faturanız (VDSL kullandığınızı varsayıyorum) 50 mbit 411 TL + bağlantı ücreti taksidi şeklinde gelecek. Ben de Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2, 75 mbps vdsl için 370 TLden 15 ay anlaştım. Ama 2023 temmuzda sıfırdan TT aboneliği aldığım icin, 11 TL bağlantı ücreti taksidi de alınıyor. Eylül faturasıyla 370e ineceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 12 Haziran 2025; 18:40:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |