Şimdi Ara

Türk Telekom internet fiyatlarına zam yapıyor: İşte zamlı yeni fiyatlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
3
Favori
11.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam mobil uygulamada bu fiyatlar gözükmüyor müşteri hizmetlerini aradığımda daha yüksek fiyat çekerler mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tt yöneticileri ve çalışanları daş mı yesin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Adında Türk bulunmasından rahatsız olduğum, turkcell gibi birilerinin arpalığı haline gelmiş rezil bir şirket. Böyle böyle soyarlar işte adamı.

• ferhatdurdu kullanıcısına yanıt

Nicin? Meraktan soruyorum. Reduncancy desen ayni PON uzerinden geliyor iki hat da, hani mesela biri SOL biri TT olsa tamam.4 port ONT bu arada Ericsson marka degil degil mi?

444 1 444 üzerinden kampanya ismini belirtip talep açtırabilirsiniz. Bazı müşteri temsilcileri "bahsettiğiniz kampanya ismini göremiyorum falan" diyebilir. Kapatın birkaç saat sonra yine deneyin, olana kadar deneyin. Kimisi X'ten TTdestek'e yazıp da sonuç alabiliyor.

Neyse talep açıldıktan sonra 24 saat içinde (o gün içinde de olabilir ertesi gün sabah da olabilir) 444 0 375ten aranacaksınız. Bilgilendirme konuşmasından sonra hangi hızı istediğinizi sorarlar, taahhüdünüz yenilenir.

Bu arada mevcut faturada bağlantı ücreti taksidi alınıyorsa o taksitler bitene kadar alınacak, yani aylık faturanız (VDSL kullandığınızı varsayıyorum) 50 mbit 411 TL + bağlantı ücreti taksidi şeklinde gelecek. Ben de Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2, 75 mbps vdsl için 370 TLden 15 ay anlaştım. Ama 2023 temmuzda sıfırdan TT aboneliği aldığım icin, 11 TL bağlantı ücreti taksidi de alınıyor. Eylül faturasıyla 370e ineceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başıma geleceği bildiğim için Şubatta süperonline'a geçtim. 700 sabit 1gbit

• Bu bir kamu kurumu. Turkcell de öyle. En pahalı olanlar kamu kurumları. Ama nedense özel şirketlere denetim yapıp fahiş fiyat zart zurt diye ceza kesiyor devletimiz. Sayın Şimşek Telekom'a baksın biraz, enflasyonu yükseltiyor.

Telekom'un 1900 TL'ye verdiği 1000 mbit interneti Turknet nasıl 500 liraya veriyor? 4 kat pahalı resmen. Enflasyonu artıran kim? Cezayı yiyen kim?

Bunların Allah'ı da yok. Dini imanı para olan bir iktidar var karşımızda. Ve acı olan şu ki alternatifi olan da aynı kafada.

Bir kurtarıcı gelip bizi kurtarsın diye bekliyoruz ya, gelmiyor, gelmeyecek.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim arayıp bilgi alacağım. Umarım o fiyattan tarifeyi yenilerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Türk Telekom internet fiyatlarına zam yapıyor: İşte zamlı yeni fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmannia -- 12 Haziran 2025; 16:5:41 >
  • TT internetin kanseri. Zorlamalar olmasaydı, azami upload sınırını 10 mbps'a bile çıkarmazlardı. Küçük şehirlerde yaptıkları hiçbir fiber iyileştirmesi yok. Ancak zam yapmaktan anlayan kapitalist bir firma. Verdikleri hizmet 15 yıl öncesinden farklı değil. Altyapı bakımından iyileşen hiçbir şey olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 12 Haziran 2025; 18:40:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4k ödedim netspeed'e senelik kapadım konuyu kafamda 1 sene.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.