|
Türk Telekom internet fiyatlarına zam yapıyor: İşte zamlı yeni fiyatlar (6. sayfa)
-
-
ona müşteri aksın diye içerden birisi o na göre zam yapmıştır. ha zam demişken %20 zam. dönerci lokantacı , manufaturacı , otobüslere , suya ne kadar zam geldi , yada 3 harfli soyuculara
-
%20 zamala mı? peşkeş çekmişler. birileri yüksek kazanıyor.
-
yahu %20 zam bu ortamda düşük enflasyondan düşük. lakin herkes dolar arttığı için enflasyon var derdi. ee şimdi niye enflasyon var. dünyanın en pahalı etini yiyoruz isveçre den bile fazla en zenginden bile pahalı. yahu üretim yok herkes devlete kanca atmış memuru emeklisi özürlüsü işcisi , oradan geçiniyor. bedava sağlık hizmeti sunuyor devlet. adam hak ediş emeklisi 50 tl yada daha az. lakin 14 kusur alıyorum yetmiyor diyor. sen emekliliği hak etmedin ki alacağın emekli maaşı 50 tl yarısı böyle emekli olmuş. o ölecek kızı alacak bekarsa. yok böyle bir dünya. 10 milyar kazan bile bak bakalım vergi levhasına lan fakir sayılır beyannameye göre. eskiden daha da kötüydü. hepimiz devletten geçinmeyi biliyoruz. vuruyoruz değneği devlete devlet zam yapmış %20 ya diğerleri ne kadar yapmış. birileri hamuduyla götürüyor. işsiz sapsız takımı da devleti eleştiriyor. öncesini biliyoruz. cumhuriyet kuruldu köylüler sömürüldü neyi varsa köleymiş gibi ağır vergilere tabi tuttular. köle onlardan iyiydi. sonra iş tersine döndü.
-
Bu durumda biz mı internete giriyoruz internet mı bize
-
Selamlar, Türk Telekom bu oranda zam yapıyorsa acaba diğer operatörler de mi zam yapacak? Mesela Türksat kablonet...
-
Bodrum Turgutreis'de 1 Yılı geçmiş süredir kullandığım 100mbps nternet bağlantımızı, altyapınız yok diye birden bire kesti Turk Telekom. Saha ekibi geldi hattı kontrol etti ve daireye kadar sinyal olduğunu bildirdi. Müdürlüğü arıyorum kesinti ile ilgili haberleri yok. Üstüne kalkmışlar bir de zam yapıyorlar he?
-
2 ay once zam yaptılar 16 mbs ye daha.... 250 den 450 ye cıkarmıslardı... aq yinemi zam????
-
Malum arkadaşlar 50 liralık alır zamdan etkilenmezler coşmaya devam ederler
-
Eeee siz kaşındınız. Yiyor ama Çalışıyor. Başka dinci yok diye diye adamlara nasıl güven verdiyseniz artık dinle alakaları yok, artık çalışmadan sadece yiyorlar. Şu çağda adsl tabiri bile mide bulandırıyor. Her olumsuz haberin altına kabul edilemez yazmakla olmuyor. Kabul edilemez olduğunu belli etseydiniz o zaman. 1000? ikramiye için koşarak vatan satan vatansızlar vardı.
-
adiler şu rezil internetin her sene neyine zam yapıyorsunuz ,hız aynı ,kablo aynı neden ben sana daha fazla para ödeyeyim
-
Hala Türk şirketi mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
1000 mbps 1900 lira. Taahhütle 1000 lira falan olsa mesela taahhütten cayma bedelini yüksek tutmak için yapılan şeyler can sıkıcı. Bence taahhütsüz tarife ile taahhütlü arasında %10 dan fazla fiyat farkı olmamalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben superonline kullanıyom 100'lük. Komşumun evine 500 liralık bi kutu bağladık. Yarı yarıya ödüyoruz. Birazda biz onlara geçirelim dedik. Size tavsiyem aynını yapın.
Beyler bu vatan size neyledi.?
Suriye'ye İnternet gidecekti maliyeti sanırım bizden çıkarılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 13 Haziran 2025; 9:30:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu zamlar açıkca enflasyon nun dusmeyeceginin açık ilanıdır aslında bakıp da görene tabi.
bu hükümetin enflasyonu düşürmek gibi bir niyeti yok ki. hükümetin sözlerini duy ama inanma. zaten erdoğan gibi bir ekonomistin olduğu yerde enflasyon düşmez.
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
%52'ye yapılması gereken
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hökümet değişince tüm sorunların değişeceğini sanıyorsunuz. İnsanlar değişmediği sürece isterse günde yirmi defa hökümet değişsin. Değişim kendinden başlar. Hökümet değişince hemen araba alcaz hayaliyle yaşamaya devam et
_____________________________ -
52 ile dalga geçenlerin; 52 den baa bir oy verin demeside ayrı drama.
Şunlara bir oy verinde sussunlar.
Kendini 100 ün içinde hissetmemesinden kaynaklı herhalde.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt