Şimdi Ara

Türk Telekom internet fiyatlarına zam yapıyor: İşte zamlı yeni fiyatlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
11.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom internet fiyatlarına zam yapıyor: İşte zamlı yeni fiyatlar

• Kurshoo kullanıcısına yanıt

Akp yönetimi 22 yılda ülkeyi yönetip bu hale getirenler sağolsun...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dünyanın en pahalı internet hizmeti Türkiye'de

Türkiye yüzyılı

Reis sağolsun. Allah deyip namaz kılıyor ya, sorun yok

Bütçe mı bozuk? Sigaraya zam yapın, vurun vatandaşa

Saray masrafları mı yetmiyor? Gıda ürünlerine zam yapın, vurun vatandaşa

Hazine topu mu dikti? Yazın trafik cezalarını vurun vatandaşa

Bu vatandaş birgün size vurur mu vurmaz mı bilinmez ama eğer vurmuyorsa müstehaktır her şey onlara

• hela aslında %20 vergi çok az. yağcı marketci bakkal 3 harfli marketler berber lokantacı suçu boyacı çoktan % zam yaptı bu az gelir tamamlayın en azından enflasyona göre. la hepsini toplasan milletvekilerine verilen para ülke bütcesinde. devenin tüyünün içinde yaşayan bakterisi kadardır. bırak solcu şablon basma kalıp düşüncelere.

• evet haklısın .. hiç değilse bozulan ahlakımız örfümüz düzelir. azgınlaşan yeni nesil oturur biraz. ama bunlar asla amaaşlarının yarısını alsa internet internetsiz kalamayacak kadar acizler. %20 zam ülkedeki en az zam otobüs berber boyacı sucu otobüs market uçtu giti.

• Ee Süperonline’ye laf edenler nerede? Bu ülkede Süperonline olmasa idi Türk Telekom ne fiyatlar biçerdi. 1000mbit’i yayan da süperonline’dir. Ne zaman bir caddeye fiber çekiyor hemen arkasından Telekom’da oraya fiber çekiyor.

Ama bazı doyumsuzlar, Süperonline sansür uyguluyor, yok cart curt vs. Şu an süperonline’de 1000mbit ilk 6 ay 650TL’mi ne sonraki 6 ay 900TL filan. Beğenmeyen 2 bine telekomu kullanabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • Stones kullanıcısına yanıt

Katılmıyorum.

Superonline ile Türk Telekomun fiyatları arasında dediğiniz gibi fark yok. Hiç bir zaman da öyle farklar olmadı. Zaten ikisi de devletin arka bahçesi sayılacak İSS'ler. Benzer hızlarda dönemsel 100-150TL farklar olmuştur. Bu gün hem telekom hem superonline sitesine girip baktığınızda 1000Mbps için yeni abonelere sunulan fiyatlar bu şekilde.

Türk Telekom internet fiyatlarına zam yapıyor: İşte zamlı yeni fiyatlar

Gördüğünüz gibi neredeyse fiyatlar aynı hatta şuan Telekom yeni abonelere 1000Mbps'de daha avantajlı fiyat sunuyor ilk aylarda.

Altyapı konusuna gelince. Fiber tarafta Allah ver ilk atılımı Superonline yaptı. Ama o zamanlar Superonline Turkcell ile birleşmemişti.

2009-2010 Yıllarında Superonline, Tellcom QuickNet ile öyle bir altyapı döşedi ki bir çok lokasyona. Cidden büyük bir sıçrama yaşandı o dönemlerde fibere geçiş anlamında. Hatta bu yıllar Superonline fiberin en tatlı yıllarıydı. 1-2 sene sonra Turkcell ile birleşme oldu. Altyapı çalışmaları aynı belki aynı hızında devam ettiyse de kalite her geçen gün düştü. Bugün Sansüronline diye anılıyorsa bunda İSS'nin suçu olmadığını söylemek çok büyük hata olur.

Fakat Turktelekom da sansür konusunda aşağıda kalmıyor sonuç olarak hepsi BTK'ya bağlı. BTK'nın istediği oluyor istediği loglanıyor vs.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Geçen ay mı ne yenilettim. İlk 6 ay 650 mi ne sonraki 6 ay 800-900 filan dedi. Tamam dedim yapın. Şimdi 1 hattımın daha süresi doluyor. Onu da yenilettireceğim. E-spor cafe işletiyorum. Yıllar öncesine kadar burada adsl-vdsl vardı hep. Ne zaman Süperonline fiber çekti, Telekom’da hemen çekip kutu koydu. Ondan önce kablonet bildiğin öpüyordu bizi. Süperonline senede 1-2 arıza ya veriyor ya vermiyor. Ben iyi gözlemlerim etrafı. Süperonline olmasaydı şimdi 1000mt’e 5 bin verir olurduk telekomda bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • 1000 yapın düz hesap elinizi çabuk tutun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    https://yorumsizin.com/151/turk-telekom-internet-zammi-yorumlari
    burdada yazmışlar sizin dediklerinizi hocam. Malesef ne olacak bu ülke böyle yaw.

• Tamamen soygun bunların yaptığı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Amen to that

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Haziran 2025; 13:5:4 >

Kullanma

Türk Telekom'un fiyat belirlemesinde Superonline'ın zerre etkisi, alakası yok. Türk Telekom ülke genelinde tekel durumunda altyapı üstlenici firma.

Bu tekel konumu ve Türk Telekom'un yönetiminin Türkiye Varlık Fonu elinde yani devletin Cumhurbaşkanı yönetiminde olması nedeniyle istediği fiyatı, zammı kabullendirebiliyorlar.

Devletin gücünü arkasına alan bir firma istediği zammı yapar, hizmet götürmek istemiyorsa götürmez, fiber altyapı başvurularımızı geri çevirir, bakır altyapıda düşük hızlara mahkum eder. Açık kapı üzerinde başvuru yaparız sonuç hep olumsuz. Bu zamlara karşı da işleyecek herhangi bir denetim mekanizması da yok.

Süperonline'daki sansür vs Türk telekom'da da var. 2 firma da insanların temel hakkı iletişim ve haberleşme özgürlüğüne karşı yasakçı, kısıtlayıcı ilkelere sahip.

Superonline'da da çünkü hisseler Türkiye Varlık Fonu elinde gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 14 Haziran 2025; 13:26:4 >

• eteksen kullanıcısına yanıt
    😂😂😂😂😂 komik ama işin acısı da bu

• bize bu dünyada cehennemi yaşatanlara ne desem az

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.