Şimdi Ara

Türk telekom Grev Kararını Aldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi babamla siteye girdik 16 ekimde Grev yapcakmışlar hadi hayırlısı..

http://www.haberis.org.tr/tish2.html

• Site fake gibi duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

Site fake gibi duruyor.

Fake'mi?

sen öyle san

inanmazsan akşam haberlerde izle.yada öğle haberlerinde..
  • neyse ben çıkıyorum.akşam bakarım artık.
  • Yani grev yaptıklarında 16 ekim günü internet olmayacak mı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Yani grev yaptıklarında 16 ekim günü internet olmayacak mı nedir?

Hayır 1024kbps'nin 100-120kb/s download hızı olması gerektiği halde 50-60kb ile download yapan internetimiz 10kb ile download yapcak demek.
  • Grev kararı doğru arkadaşlar.Eğer işçiler greve giderse vay halimize ,internette bayağı problem yaşarız.Telekomun 40000 çalışanının 27.000i işçi bütün arızalara bakan adamlar greve gitt mi ayvayı yediğimiz andır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Rezaleti!!!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

Grev kararı doğru arkadaşlar.Eğer işçiler greve giderse vay halimize ,internette bayağı problem yaşarız.Telekomun 40000 çalışanının 27.000i işçi bütün arızalara bakan adamlar greve gitt mi ayvayı yediğimiz andır

Yani diyosun ki 16 mart günü bittik. Denizin altında fiberoptik kabloları sele bant ile tamir eden arıza birimi grev yapıcak. Yandık ki ne yandık.
  • Neden grev kararı almış beyefendiler ?? Biz 50 milyona 256kb interneti alırken kendileri 2mbit'i 20-30 milyona alıyordu ne oldu o fiyata 8mbit mi istiyolar ???
  • Hakikaten grevin sebebi nedir?Asıl grev yapması gereken bizleriz
  • ne grevi lan bende oturdugum yerden maaş alsam oh milletin rahat g.tüne batiyo normaldir.
  • Telekom grev yapamaz. Bugün yarın bakanlar kurulu grev erteleme kararı alır. Onlar da havalarını alırlar...

TT'da müdür bir tanıdığım var. Diyor ki:" sendikayla işveren ücret dahil her konuda anlaştı. Grev meselesi sadece güç savaşı. Sendika TT'nin devlette olduğu günlere bakarak benim dediğim olur diyor. İşveren yani ÖGER ise patron benim diyor. Ayrıca işveren yeni aldığı bir mühendise 1500 YTL maaş verirken teknisyene veya eski dönemden kalan işçilere daha fazla maaş vermek istemiyor" diyor.
  • grev sebebi Yıllık %4 zam teklifi,ayrıca ogere geçtikten sonra mesailer kaldırıldı.Önceden devlet kurumu iken haftasonu mesaisi ile günlük 50 ytl alıyordu çalışanlar.Oger alınca mesaileri kaldırıp haftasonu açlışmaya mukabil hafta içi izin vermek istiyor.Diğer konuda telekomda şuan memur işçi ve sendikasız gibi üç grup çalışan var bildiğim kadarı ile.İşçi maaşı 1200 ytl yeni alınan mühendislere de verilen para 1200 ytl bu gibi durumlardan dolayı anlaşmazlık var.Ancak benim görüşüm telekom çalışanları devlette oldukları zamanlarda ki gibi bol para az çalışma hesabı gütmek istiyorlar özel sektörde bunu dengelemeye çalışıyor
  • bu grev bugundemi var acaba 80-90 kb /sn ile download yaparken bu 10kb/sn e dstu :S
  • fake deıl lan orda imzası olan yahya memişi tanıyom ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

Site fake gibi duruyor.

ota b.ka fake demekten bıkmadınız mı? insan bir fikir belirteceği zaman bir bakar inceler, site haber-iş sendikasının resmi sitesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Neden grev kararı almış beyefendiler ?? Biz 50 milyona 256kb interneti alırken kendileri 2mbit'i 20-30 milyona alıyordu ne oldu o fiyata 8mbit mi istiyolar ???

+1907
  • haaah iyice s...kin ebemizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xibus

haaah iyice s...kin ebemizi.

+1905
  • çoluk çocuk konuşuyorsunuz insanların neler çektiğini bilmeden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.