Şimdi Ara

Türk Telekom cayma bedeli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
6
Favori
4.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 ayrı hat istisnasız her yıl ordan oraya taşınıyo ilk defa olan bişi bu hiçbi sene kesilmedi cayma bedeli kesilmez ayrıca bildirilmesine de gerek yok oraya kimse kıymetli zamanını ayırmak zorunda değil keyfi bir uygulamadır hakkımızı hiçbir yerde arayamadığımız için oluyo bunlar yurtdışında böle bi olay olcak ha adamın canına okurlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • webster21 W kullanıcısına yanıt

Abuk subuk şeyler için sms atıyorlar, bunun için de atsınlar bi' zahmet. Hiçbir bilgilendirme yapmadan 1000 TL, 1200 TL fatura çıkartamamalılar normalde ama yapıyorlar işte. Yok kural değişti, yok uygulama değişti; e iyi de sen kimseye anlattın mı bir şeyin değiştiğini, hayır. Benim anlatmak istediğim adamlar aldığı parayı makul bir zemine bile oturtmuyor. Aldık geçti diyor. Hani bilgilendirme falan hak getire. BTK'nın el atması lazım. Kallavi bir ceza verecekler, bir daha kimse bunu yapmaya cesaret edemeyecek ama kimden kime ceza vermesini bekliyoruz işte.

Faturayı ödeyin ve itiraz hakkınızı kullanın...btk tarafindan belirlenen ve uygulanması gereken kural belli...he uğraşmak istemezseniz bı şey diyemem

• Türk Telekom cayma bedeli

Burada btk açıkça belirtmiş..ama operatör art niyetli ise hakkınızı aramalısınız...

• Hattımı ne zaman taşımalıyım? 10 Eylül'de mi?
    Yardımcı olur musunuz?

Türk Telekom cayma bedeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdım uzun uzun standart kısaca ödeyeceksin bu borcu dendi kimi kime şikayet ediyoruz

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    10 ağustostan sonra kullanım haklarımız bitince veya ...6 Eylül gibi hattinizi tasimalisiniz bence

Thh şikayet edin, yok öyle bir dünya

• Peki ilk ay taahhüt bozunca nasıl bir ücret çıkmalı. 280lik tarifeye geçmiştim, 5. gün vazgeçip Vodafone'a geçtim. Ben sadece 5 günlük ücret çıkar diye düşünüyordum, yani 280 olmasa bile tarifenin gerçek fiyatı diyelim 600 olsun, 100 lira gelmesini bekledim. Ama bugün 480 lira gibi birşey geldi. Neye göre hesaplamış olabilirler bunu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alp_cicek A kullanıcısına yanıt
    6 eylül gibi gideyim vodafone o zaman.

Taşıma durumuna göre 6 Eylül erken olabilir 🤔

48 saat içinde taşınan numaralar var

• justinxnitsuj kullanıcısına yanıt

İlk aydan kastının faturan kesilmeden çıktıysanız

ilk ay hediyeniz varsa onun ücreti ve taahhütsüz tarife fiyatından gün bazlı almış olmaları lazım

faturanızıı eklerseniz bakalım 🤔

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    9 eylülde bitiyor.
    6 Eylül cumartesiye denk geliyor.
    8 i pazartesi işleme alsalar, 9 u pazartesi geçiş olsa ki sanmam. Tam denk gelir sanıyorum bu senaryo.

Böyle mi yapsam?

Bitime bir gün bile kala geçse 1 aylık ceza yansıtmazlar herhalde? Yada taahhüt bitsin 1-2 gün geçsede taahütsiz fiyattan 1-2 gün faturası yansır değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 12 Ağustos 2025; 2:0:55 >
  • justinxnitsuj kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kullandınız...20 GB internetin 16sini kullandı iseniz ona göre hesaplanır...yani 600*16/20...veya dk olarak 500 dknin 400 kullanmissinizdir

Kullanımınıza göre bakınız bence...son ay cayma bedeli hakları yok btkya göre...kullanımlar biterse hemen geçin bence
    6 eylulde basvurursaniz işleme alınır...normalde 8 Eylül pazartesi akşama gecisiniz biter

9 Eylül de bitmiyor 9 Eylül son gününüz

Siz başvurduğunuzda sisteme girişi yapılır

pazartesi işleme alınmaz

(Siz kimlik bırakırsanız işlemi yapan kişi pazartesi yaparsa o ayrı)

10 Eylül den önce geçiş olduğunda cayma bedeli yansıttılar

https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659

İlk sayfada detaylı bilgi var bakabilirsiniz

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Anladım 9 eylül bitiyor.
    O zaman en güzeli 10 eylülde başvuru yapmak.
    Bu seferde 1 günlük ücret yansıtmak yerine 1 aylık taahhütsüz fiyatı yansıtmazlar herhalde değil mi?

• Valla esimin turk telekom taahhüt bitişine 34 gün vardı, vodafone a geçiş yaptık. Telekomda iken ödediği fatura vergiler dahil 388 TL iken, 2100 tl cayma bedeli + normal fatura bedeli = 2467 TL ödemek üzere son faturayı çıkarmışlar..Fatura yı görmek istiyoruz, ekranda görüntülüyor müşteri temsilcileri ama mail veya pdf olarak göndermiyorlar..Faturayı istediğinizde konuşma ve internet detaylarını fatura detayı diye gönderiyorlar..Ödemek için hazırladıkları faturayı paylaşmamaları büyük terbiyesizlik ve kanunsuzluk..Cayma bedelini de kendi lehlerine göre olacak şekilde hesaplıyorlar..BTK ya şikayet başvurusunda dikkat etmemiz gereken noktaları yazarsanız memnun oluruz arkadaşlar..Problem cayma bedeli çıkması değil, bunun yanlış ve kendi lehlerine olacak şekilde hesaplanması!

anlamamışsınız 10 eylülde başvurursanız boşuna gün geçirmiş olursunuz .

Kullanmayacaksanız en güzeli 8 Eylül de başvurmanız

10 Eylülden sonra kullanım haklarının 1inin tamamını bitirmediğiniz sürece gün bazlı faturan çıkar .

• Ben pes ettim. vodafone‘a geçmeden önce bitmesine birkaç hafta kala mesaj attım Türk telekom’a cayma bedelini öğrenmek için ,onlarda cayma bedeli sıfır TL diye mesaj attılar ben de Vodafone‘a geçtim sonra bir fatura geldi ki 1200 küsür TL .BTK‘ya yazdım bir ayda sonuçlandı ama sonuç Türk telekom lehine oldu şikayet kapandığı itiraz da edemedim yani mecbur o parayı ödeyeceğim bir daha hayatta Türk telekom’a geçmem resmen beni kandırdılar sıfır TL cayma bedeli deyip para istiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.