Şimdi Ara

Türk Telekom cayma bedeli (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
8
Favori
7.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana çıkan bedel çıkmış sana da bro bende ödedim boşver bi daha bunlara geçersem nolayım anlat herkes bilsin oluşcak durumu biz yandık başkaları yanmasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • webster21 W kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam ödeyeceğim. Arkadaşlarımı aramışlar tahsilat varmış bunu tanıyor musunuz demişler. Arkadaşlar da tanımıyorum demişler. Ne hakla arkadaşları arıyorlar. Arkadaş beni aradı türk Telekom arası seni soruyor felan dedi, şok oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 12 Ağustos 2025; 20:28:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Anlattığın olaya bak ya şaka gibi itiraz ettim uzun cvp vermişler onca yazıdan anlaşılan ödeyeceksin kaçarı yok demek istemişler.

Tüketici hakem heyeti ne şikayet edeceğim. Cayma nin yanında arkadaşları aramasını da söyleyeceğim. Sözde kvkk var

• yerdavader kullanıcısına yanıt
    İnşallah ödemek zorunda kalmassın benim umudum ve inancım olmadığı için vazgeçtim uğraşmaktan

Hocam ödemeyi geçtim yaptıkları hareket ayıp.

• Btk nin belirlemis olduğu kural belli...lakin hakkınızı thh veya btk üzerinden aramanız gerekli...fatura detayinizi e-fatura olarak emailden gönderirler...
    Kural belli faydalanılan indirimvrya kalan fatura ödemesi hangisi küçükse o kadar odersiniz

• Alp_cicek A kullanıcısına yanıt

hocam önceki sayfalarda okumadınız herhalde tekrar gönderiyorum

"Valla esimin turk telekom taahhüt bitişine 34 gün vardı, vodafone a geçiş yaptık. Telekomda iken ödediği fatura vergiler dahil 388 TL iken, 2100 tl cayma bedeli + normal fatura bedeli = 2467 TL ödemek üzere son faturayı çıkarmışlar..Son fatura yı görmek istiyoruz, ekranda görüntülüyor müşteri temsilcileri ama mail veya pdf olarak göndermiyorlar..Faturayı istediğinizde konuşma ve internet detaylarını fatura detayı diye gönderiyorlar (20 sayfalık görüşme detaylarını fatura detayı olarak paylaşıyorlar)..Ödemek için hazırladıkları faturayı paylaşmamaları büyük terbiyesizlik ve kanunsuzluk..Cayma bedelini de kendi lehlerine göre olacak şekilde hesaplıyorlar..BTK ya şikayet başvurusunda dikkat etmemiz gereken noktaları yazarsanız memnun oluruz arkadaşlar..Problem cayma bedeli çıkması değil, bunun yanlış ve kendi lehlerine olacak şekilde hesaplanması!"

• Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Türk Telekom cayma bedeli

2013 yılında btk tarafından belirlenen ve operatörlerin uymak zorunda olduğu kuralları ilisikte gonderiyorum.

35 gün kala çıktı iseniz ve kullanim haklarımız aşılmadi ise

387*2 =774 TL fatura çıkması gerekmekte idi.

tuketici.btk.gov.tr
    Mobil - BTK Tüketici Sitesi
    https://tuketici.btk.gov.tr/mobil

Btk ve thh şikayet ederken ,buradaki btk maddesi ve bilgi edinme hakkınızı da eklemeniz gerekir...

• Alp_cicek A kullanıcısına yanıt

evet hocam aynen öyle biz de yazdıklarınıza tamamen katılıyoruz..bu şekilde olmalıydı maksimum cayma bedeli biz de şikayet te bunu belirttik hatta btk nın kurul kararını da ekleyerek şikayetimizi bugün oluşturduk..

THH'ye de başvuralım mı ne dersiniz ?

• Telekomda tarife süresi 1 ay kalınca yeni tarifeye geçelim dedik online işlemlerden tarifeyi değiştim. Gelen faturada önceki tarifenin son ayda kullanılan kısmını yeni faturaya eklemişler. 300 liralık fatura 420 lira civarı gelmiş. Böyle bir saçmalık yoktu, hak mı bu şimdi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt

Ne yapmalarını bekliyordunuz

Kullandığınız tarifeyi gün kadar Türktelekom mu ödesin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Eğer yakında ise kesin başvurun thh ye

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    300 Luk tarifeden 5 gün ve 400 lukten kalan gün...kullanımlar bitti ise 300+400 fatura gelir

• Benim taahüdüm 26 ağustosta bitiyor. Pttcell'den Turkcell'e geçmek istiyorum 27 ağustosta yani taahüt süresi dolunca mı geçersem daha az fatura gelir yoksa bugün geçersem mi? yardımcı olursanız sevinirim.

• HAYAT BİTTİİ H kullanıcısına yanıt

27 Ağustostan önce geçersen cayma bedeli çıkarıyorlar

26 Ağustostan sonra açılacak şekilde 25 ağustosta taşıma başvurusunda bulunun Türk Telekom cayma bedeli 

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Taahüd bittikten sonra konuşma,internet,sms gibi harcamalar yapmazsam fatura gelir mi peki yeni operatöre geçen zaman kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 20 Ağustos 2025; 22:47:16 >

kullanım haklarının. Birinin tamamını bitirmediğin sürece kullandığın gün kadar gelir

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hocam bu mesaja göre son ay çıkarsam sadece soy ayın faturasını mı ödeyeceğim?

Türk Telekom cayma bedeli

Sadece son ayın faturasını ödemezsiniz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.