< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 6 Kasım 2025; 0:12:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 6 Kasım 2025; 0:12:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bu telekom denen garip operatörün müşterilerine farklı farklı fiyat teklif etmesinden sıkıldım artık. ya bir ay içinde adam gibi bir tarifeyi bana teklif ederler ya da hattımı Turkcell Akıllı 10 GB (42 TL) paketine hattımı taşırım. |
|
İsyan ediyorum şu saçma sisteme 10bin tl emekli maaşı olanlara. 400-500lük paket. Yok milletvekili yok egm yok jandarma yok memur tarifleri. Her şey de böyle. Bu insanlar neden daha uyguna yararlanıyor?Sonuçta maaş karşılığı bir iş yapıyorlar. Ve en kötüsü 50bin alıyor.
|
|
Şu müşteri hizmetleri aramaktan vazgeçin uyuyan yılanı uyandırmayın sonra hiç faydalanamazsınız . |
|
Operatorler kafayi yedi hocam. 3 u de aralarinda anlasmis gibi. Yatirim desen yok. Paketler desen yil olmus 2024 hala 15 gb kota satiliyor. Maalesef ulkece ahlak problemimiz var her yere sirayet etmis bu. |
|
Hocam sizdeki bu üslup nedir? Sürekli bir şifreli konuşma sürekli bir laf sokma tarzı yıllardır forum üyesim konunuz sürekli aktif görüyorum mümkün olduğunca insanlara yardım da ediyorsunuz onu da görüyorum ben de insanların okuması araştırması taraftarıyım ama anlamadım diyorum konunun yarısı ilk mesajı okuyun anlarsınız cevabı ile dolu anlamadık ki soruyuz daha detaylı şekilde cevap vereceksiniz yardım edeceksiniz edin diğer türlü yardım etmeyeceksiniz mesaja hiç cevap vermeyin daha iyi. O anlık yanlış yazmışız elbette ki paket değil paket faturasızda olur siz yazılanı anlıyorsunuz ama kelime oyunu yapıyorsunuz ve görüyorum ki bunu bana değil bir çok forum üyesine yapıyorsunuz. Ben forumda birisi soru soruyorsa biliyorsam yardımcı oluyorum bilmiyorsam dalga geçer gibi cevap yazmıyorum. Bu arada 3 farklı müşteri hizmetleri ile görüştüm bilene denk gelir yapar diye hepsi benzer şeyleri söyledi yani kafamıza göre soru sormuyoruz hazır cevaba da konmak değil amacımız. Forumun eski kültüründe olduğu gibi yardımlaşma amaçlı soruyoruz.
|
|
Arkadaşlar geçen sene ekimde türktelekomdan farklı operatöre gidip tekrar türktelekom faturasıza gelip 30 günü geçince 33.gün müşteri hizmetleri ile görüşüp İdeal prime 35gb tarifesini 212tl+tkü den geçmiştim. Taahütümün bitimine 18-20 gün kala bundan 10-15 gün önce müşteri hizmetlerinden taciz aramaları başlamıştı. Mevcut içerikten daha düşük tarifeyi 2-2,5 katı fiyat teklif ediyorlardı. Kabul etmedim. Eğer hep bu şekilde pahalı tarife sunacaksanız farklı operatöre geçiş yapacağım taahhüt bitiminde dedim. İsterseniz kampanya birimine aktarayım dedi. Dedim aktarın orayla görüşeyim. Aktardıkları birimde de mobil uygulamada görünen geçilebilecek tarifeleri bana sundular. Dedim çok pahalı kabul etmedim. Bu konuda görüşmeden 1 gün önce gördüğüm bir arkadaşın 50gb+sınırsız sosyal medyalı tarifeyi 358tl+tkü den aldığını görmüştüm müşteri temsilcisine onu sordum. Malesef o tarife size çıkmıyor dedi. O zaman yapacak bir şey yok, taahhüt bitimi sonunda farklı operatöre geçiş yolu bize göründü dedim. Müşteri temsilcisi isterseniz kayıt oluşturalım arkadaşlarımız detaylı bir şekilde kontrol edip size tekrar dönüş sağlasınlar dedi. Eğer dedim onlarda sizin sunacağınız tarifeleri sunacaklarsa hiçte dönüş yapmalarına gerek yok dedim. Bilemiyoruz dönüş yaptıkları zaman uygun tarife varsa size iletirler dedi. Peki tamam kontrol edip dönüş sağlasınlar diyerek kapattık telefonu. Ertesi gün müşteri temsilcisi aradı. Oluşturulan kayıta istinaden sizlere ulaşıyoruz dedi. Size özel 40gb prime tarifeyi 297tl+tkü den geçiş yapabiliyoruz dedi. Bende 50gb+ssm 358tl+tkü olan tarifeyi verebiliyormusunuz dedim. hemen kontrol ediyorum dedi, baktı evet dediğiniz şekilde 3000dk+50gb+ssm 358tl+tkü olan tarifeye geçiş sağlayabiliyoruz dedi. Gerekli doğrulama işlemlerinden sonra tarifeye geçiş sağlandı. Aklınızda bulunsun hemen pes etmeyin 1-2 günümü aldı ama istemiş olduğum tarifeye geçmiş oldum. Diğer arkadaşlara da örnek olması adına paylaşayım dedim. |
|
Hangi operatör karşılıyorki...'ye gerek yok var veya yok öyle bir şey. Bu kadar. |
TÜRK TELEKOM Kişiye Özel Teklifler: Faturalı Fırsatlar ve Prime Tarifeleri
Değerli Türk Telekom müşterileri, kişiye özel fırsatlardan ve avantajlı prime tarifelerinden yararlanın!
Faturalı Fırsatlar
Prime Tarifeleri
Kişiye özel tekliflerimiz ve prime tarifelerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve abone olmak için Türk Telekom bayilerine uğrayabilir, 0850 666 10 10 numaralı telefonu arayabilir veya https://www.turktelekom.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nico1907 -- 15 Mart 2019; 0:11:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
@Grok yazınız, boşluk bırakınız,sorunuzu yazınız bilgilendireyim.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 18 Mart 2019; 14:35:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 20 Mart 2019; 20:1:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|