Şimdi Ara

Türk Telekom Bilmecesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akşam saat 5 den sonra hattımda acayip kopmalar oluyor. internet sürekli gidip geliyor haliyle akşamları internete giremiyorum. Telekom sorumlusu bu durumun modem kaynaklı olduğunu söylüyor. Gunduz kopma durumları olmuyor.

SNR 8 7 olunca kopmalar oluyor 10 ve uzeri olunca kopmalar olmuyor. Hat değerlerim resimde görebilirsiniz.

Acaba bu konu santralde port ile alakası varmıdır ya da gercekten modem kaynaklımıdır. DSL kullanıyorum.

Türk Telekom Bilmecesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idris-tolar -- 25 Ekim 2017; 23:0:37 >

SAMSUNG GALAXY S III
    4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.1.1 (Jelly Bean) İşletim Sistemi

• Hat zayıflaması çok fazla santrale çok mu uzaksınız?
  • Hat değerleriniz kötü durumda. Turktelekoma iletin. Ayni sorun bendede vardı. Snr degerlerim 10 ila 8 arasında gidip geliyordu. Kopmalar oluyordu. Sikayet bildirdim ertesi gun geldiler. Suan degerlerim 30 ila 28 arasi oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: buhayatcoktabayat

Hat değerleriniz kötü durumda. Turktelekoma iletin. Ayni sorun bendede vardı. Snr degerlerim 10 ila 8 arasında gidip geliyordu. Kopmalar oluyordu. Sikayet bildirdim ertesi gun geldiler. Suan degerlerim 30 ila 28 arasi oynuyor.

Hat değerlerim cok kötü sıkıntı modemde olduğunu söylediler.
    Yeni bir modem ile şuan bağlanıyorum test için verdiler bazen yine kopmalar oluyor. Eski modeme göre az kopmalar oluyor. Test için galiba SNR değerlerinin yüksek olması için hızı cok düşürmüşler uyanıklar.

Türk Telekom altyapı yenilememekte cok ısrarlı, hergun ekipler eve gelip gediyorlar.

Yeni modem hat değerleri buda. Cok karışık geldi bana nedense hiç beğenmedim.

Türk Telekom Bilmecesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idris-tolar -- 26 Ekim 2017; 21:6:58 >

SAMSUNG GALAXY S III
    4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.1.1 (Jelly Bean) İşletim Sistemi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Borç
    10 ay önce açıldı
    Türk Telekom yeni kampanya
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.