Bildirim
Türk Telekom yeni kampanya
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Son tarih var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Onu sormadım kardeşim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Bir ölür Bin Diriliriz !
Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin!!! -
fiyat güzel ama zaten telekomdayız. 1 ay başka operatöre gidip gelmek lazım.
_____________________________ Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi, Sözler bazen bir hazine, bazen dermansız bir dert tipi !Xiaomi 14 512 Gb - Nikon D610 + 24-85mm 3.5-4.5mm VR ve oyuncağım DJI Mini Fly Combo :) -
-
Tarifenin adı nedir prime mi , teşekkürler haber verdiğin için
E güzelmiş bende faturasıza geçmiştim altında faturasızdan oluyor yazıyor 😊
Fiyatlar çok iyi, teşekkürler. Son tarihi öğrenip aksiyon almak lazım.
Güzel fırsat, mevcut abone de yararanabiliyor mu ki? Yararlanabileceğimiz bir şey var mı, bu ay bitiyor taahhüt.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz.. -
Paylasandan Allah razı olsun. 25 gb prime sanirim ona geçmek isriyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Vodafone yeni gectim 1 ay olmadi ama taahutu bozup bu 40gb liya gecebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 10 Nisan 2025; 5:19:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor. -
Kampanya 10 gün geçerliymiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Bir ölür Bin Diriliriz !
Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin!!! -
tarifenin adı nedir? Online olurmu yoksa bayilerdenmi geçiş Teşekkür ederiz.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Online nasıl başvurabiliriz?
her ay sessizce böyle tarife yapıyolar acaba enflasyon da en alt paketi baz almak için mi
_____________________________ -
Hic sanmiyorum sanki hesap verecek bir yerleri var gibi... Olan yerlerde formaliteden. Yani ugrasmazlar enflasyon menflasyon. Turk Telekom un Aralik ayindaki tarifeleri mukemmeldi hemde sinirsiz sosyal e tiktok vs de dahildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor. -
Nasıl geçeriz buna aktif telekom kullanıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
PTT en düşük tarifeye geçirecektim babamı bu tam zamanında geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Internet e yuklendiiii
bireysel.turktelekom.com.tr
Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler
Aynı durumdayım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Internet e yuklendiiii Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler |
Benzer içerikler
- turkcell 60 gb 420 tl
- bimcell hat fiyatı
- büyük festival 60 gb
- vodafone 10 gb hediye link
- bimcell hediye internet kazanma
- telegram indirim kanalları
- amazon indirim kodu
- amazon hediye kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android