Şimdi Ara

Türk Telekom Biten Taahhüt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün mesaj geldi 35 gün kalmıştır taahhütünüzün bitmesine 30 gün kala size özel avantajlara geçebilirsiniz demişler. Taahhütü biten var mı ve devam eden ne tür kampanya önerileri geliyor. Ping sorunu yüzünden başka firma kullanmak istemiyorum Süperonline düşünüyordum onda da fiber altyapı da yokmuş zaten sadece TT fiber altyapı var mahallede.

Üniversiteli tarifesi kullanıyordum 24 Mbps 75GB AKN 64 TL.

sana uyarsa okeylersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cooler Master MB511 | Msi B450-A Pro | Ryzen 5 5600x w/Cm Ml240l
    16 GB DD4 3533Mhz Cl14 | Gigabyte Eagle RTX 3060ti | Samsung 980 Pro 2 TB
    Pny 1 Tb Nvm | Samsung LC27JG54 1440p 144Hz 4ms
  • Valal üniversitede son senemiz taahhütlü teklif verdikleri sürece kabul etme durumumuz yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 3 Eylül 2016; 18:32:32 >

Orijinalden alıntı: 480mrt

Ayni mesaj bize de geldi, aradim. Gelen teklif "mevcut paketinize 9 tl zam yapalim, 24 ay taahhutle kullanin" idi. Yuzsuzlukte cigir aciyorlar.

taahütün bitince müdürlüğe git ıslak imzalı olarak iptal dilekçeni ver.çok çok 2 gün internetsiz kalırsın.
    dilekçeye neden olarak akk ve yüksek fiyat diye belirt..

seni merkezden iknacılar aradığında da soracaklar neden diye.aynı şeyi teldekine de söyle.bak nası bi teklifte bulunacak sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom yeni kampanya
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önerdikleri 24 ay taahütlü 24mbps 75gb Akk 59,50 her şey dahil maşallah. Normal taahhütsüz sordum da aynı paketimi kullanmaya devam edebilirmişim 84 TL +18 TL yalın internet bedeliymiş

16 mbite kadar 100 gb akk li yalın internet herşey dahil 108 civarı ödemesi vardı..
    ev site içinde,site içine telekom ekipleri bakmıyor.site dışındaki panoya kadar hattı getiriyorlar,kablonun ucuna da ismimi ve hizmet numaramı asıp gidiyorlar.sinyal de hemen 12 saat içinde veriliyor.

genelde turk telekomdan 'hattınız aktifleştirilmiş' diye mesaj gelir.ama ne hikmetse gelmemişti,merkezi aradığımda da sağlıklı bilgi alamamıştım.meğer hat 10 gün önce panoya kadar gelmiş,sinyal de varmış.panoya tesadüf bakınca kağıdı gördüm anladım..

ama bu 10 günlük süreçte zamanım kalmadığı ve telekoma kızdığım için kafamda işi bitirdim.bölgesel wi-fi yayını yapan bi firma buldum.200 lira verip çatıya bi anten koydular,aylık internet parasını da ön ödemeli olarak ödeyip kulllanıyorsun.akk yok taahüt yok hız limiti yok..

neyse ben hiç kullanmadığım telekomdan aldığım interneti hemen gidip genel müdürlükten iptal ettirdim.hatta modem bile takmadım yani.
    hemen diğer gün merkezden düştü keklik.
    bu arada dilekçeye neden olarak akk diye belirttim.
    telefondaki hatun da neden diye sordu.hazır tuzum kuru ya,açtım ağzımı.dünyanın en berbat internetini,dünyanın en pahalı interneti olarak bize satıp,birde akk denen saçma sapan bi uygulamayla elimize ayağımıza pranga vurup,birde pişkin pişkin arayıp neden diye soruyorsunuz.lafım şahsınıza değil,sizin üstünüzdeki o kan emici rüşvetçi dangozlaradır.üzerime kayıtlı 2 hat daha var,taahütleri bitsin kapatıp 4.5 g kullanacam dedi.hatunun bana sunduğu teklif şu oldu;
    8 mbit akk siz taahütsüz herşey dahil 81 tl..allah belasını versin turk telekomun,istemiyorum dedim .
    ve sonra vedalaştık hatunla

• Xtracer kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, deneyecegim. Turknete gecmeyi planliyordum ama epey ayip etmisler kullanicilarina, tt'den iyi bir tarife koparamazsam son ihtimal ona gececegim.

• arkadaşlar ben 75 gb AKK için 72 lira ödüyorum ve gelecek ay taahhütüm bitecek...100 gb lazım ama müşt temsilcisi 87 lira diyor...bu ne yaa yazıklar olsun

ne yapmalyım?100 gb akk olan bi tarifeyi ucuza almamız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 4 Eylül 2016; 13:56:35 >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.