Şimdi Ara

Türk telekom alt yapı yok diyor ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Kışları istanbulda geçiriyorum. O yüzden memleketten her sene istanbula internet hattımı nakil ettiriyorum.

Dün nakil ettirmek için müşteri hizmetlerini aradığımda adresinizde altyapı yok dediler. Aslında 7 senedir o adrese internetimi taşıyorum.

Ve benim ön talebimi aldılar 180 gün içerisinde çözülebilirmiş.

Devamlı interneti kullandığım dairemde şimdi altyapı yok diyor. Şimdi ne desem bilemiyorum. Böyle saçmalık olmaz desem zaten bunların yanından geçenin çocuğu olmaz. İşim gücüm internetle ama gelde bunlara anlat.

Bu tür problem yaşayan oldu mu? Ne yapmalıyım beklesem insafa gelir bağlarlar mı?

Yoksa farklı alternatiflere mi yönelmeliyim?

• bazen sistemsel sorun oluyor altyapı gözükmüyor benimde şu an oturduğum evde altyapı yok gözükmekte ama altyapı var portta var, size çözüm olarak sadece şunu önerebilirim, ben kendimde bu şekilde bağlattım, yaptığım doğru bir şey değil ama beni internetsiz bıraktılar bende çözümünü böyle buldum, türk telekom müdürlüğü dahil çözüm üretmedi bana, internet başvurumu sokağımdaki başka bir bina olarak gösterdim herhangi bir tane altyapısı gözükene, başvurudan sonra telekom ekipleri geldiğinde adresi farklı gösterdiğimi nedenini adresin aslında bu olduğunu söyledim onlarda tamam problem yok dediler, çözüm üretmedilerse yapcak bir şey yok diyip bağladılar kablomu, şu an hala altyapı gözükmüyor 7-8 aydır internetsiz kalmıştım eğer böyle bir taktik uygulamasaydım sizede tavsiyem böyle yapmanız gelen ekibe söylerseniz durumu açıklarsanız bağlarlar

• daha önceli faturalarla turk telekoma dilekçe ile müracaatta bulunun. btk ve cimere de devlet üzerinden yazın.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt

Merhabalar, Böyle çözüme ulaşabildiniz mi? Teşekkürler.

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt

Tekrar Merhaba, Verdiğiniz bilgi benim için çok değerli, bu hafta bekleyip, eğer bağlamazlarsa bende böyle yapacağım. Peki adresin önemi var mı? Yan binayı veya ailemin oturduğu farklı bir adresi göstersem sorun olur mu? Teşekkürler.

• Mertcan03 kullanıcısına yanıt

sorun olmaz herhangi bir yeri gösterseniz yeterli olucaktır altyapı gözüksün yeter çok fazla uzak bir yeri göstermeyinde saha dolabına uzak olduğu için düşük hız gösterebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kotasız magnet alabilirsiniz veya yan binaya nakil yaptırıp bağlantıyı gelen ekibe hallettirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 28 Ekim 2021; 15:29:16 >
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam dediğin gibi yaptım yan binayı gösterdim, teknik servis geldi ve durumu anlattım, anlayışla karşıladı saha dolabından kontrol edip interneti bağladı.

Başka bir arkadaş gelseydi uğraşmazdı prosedürü uygulardı dedi.

Bende nasıl böyle basit bir problemi çözemezler diye sitem ettim. Tabii diyecek birşeyi yoktu.

Neyse çok şükür internet bağlandı:)

Tekrar teşekkür ederim hocam sayende bağlattık yoksa aylarca beklerdim. 

• Mertcan03 kullanıcısına yanıt

sevindim bağlatabilmenize yardımcı olduysam ne mutlu bana, dediğim gibi zaten olay saha ekibinin elinde telefonla aradıklarımızın elinden pek bir şey gelmiyor tüm olay o bağlantı ekibinde bizim burda çalışan telekom ekibi var telefonla arıyorum herhangi bir arıza kaydı açmama gerek kalmadan gelip kontrol ediyor çözüyor gidiyor  15 senedir bizim buraya bakıyor tüm halkı tanıyor ben o kadar tanımıyorum

• Benzer bir durum yaşıyorum. Öncesinde kullandığım Vdsl interneti taşındığım bölgeye nakil ettim. Ancak altyapı olmadığı için Adsl hizmetini verebileceğini söyledi Türk Telekom. İnternette yapmış olduğum sorgulamalar sonucunda Vdsl altyapı olduğunu ancak boş port olmadığı için bu şekilde söylediklerini gördüm. Acaba ben de yan binayı gösterip başvuru yapsam Vdsl internet hizmetinden yararlanabilir miyim?

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt

BTK hiçbir işe yaramıyor

https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-mh-yalan-soyledi-dolandirmaya-calisti-btk-en-ise-yaramaz-kurumdur--151031728

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.