Şimdi Ara

Bütün Yasaklı Sitelere Giriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.Başlık ne kadar tanıdık gelsede aslında bütün yasaklı sitelere girebilen kullanıcılar nadirdir.Çünkü:Google dns,open dns vb. gibi dns'ler sadece belirli yasaklı sitelere girebiliyor.Örnek vermek gerekirse başı x'le başlayıp sonu x'le biten siteye bu iki dns'de giremiyor isterseniz kendiniz deneyebilirsiniz Yanlış anlaşılma olmasın amaç bu siteye girmek değil daha bunun gibi bir çok site var.Hotspot Sheld benzeri programlar ile denediğim bütün sitelere girmeyi başardım ancak her internete girerken bu programları açıp kapamaya ve o gereksiz reklamlara katlanmak istemiyorum.Çözümünü bilen arkadaşlardan yardım bekleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Anlamadım ?

neyse asıl sorumuza gelelim

hotspotshield en etkili çözüm gibi görünüyor bir kere ben de indirdim 10dk sonra sildim
    hoşuma gitmedi karışık geldi kesin çözümü internet kısıtlaması olmayan ülkeye taşınmak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

quote:

Anlamadım ?

neyse asıl sorumuza gelelim

hotspotshield en etkili çözüm gibi görünüyor bir kere ben de indirdim 10dk sonra sildim
    hoşuma gitmedi karışık geldi kesin çözümü internet kısıtlaması olmayan ülkeye taşınmak

Yalnız bu tam çözüm olmuş hocam

• Herşeyi de bedava beklemeyin ücretli vpn alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

Herşeyi de bedava beklemeyin ücretli vpn alın.

Vpn tam olarak nasıl kullanılıyor ? (Vekil sunucu veya ıp adresinimi değiştiriyor?)
  • Hotspot shield ile aynı mantıkta çalışır sizi başka bir ağa dahil edip o ağ üzerinden trafik akışı gerçekleştirilir.
    Firma olarak hidemyass'ın vpn servisi en iyisidir.Fiyat olarak daha uygun alternatifler mevcuttur araştırıp bilgi sahibi olabilirsiniz.
    Edit:Kullanım için ekstra programa ihtiyaç yoktur windows'un içinde vpn bağlantısı yapılabilir.Burada anlatım mevcut.Satın alınca onlar sana kullanıcı adı şifre ve ip adresi verecek onları kullanacaksın.
    http://7.enpedi.com/2012/09/windows-7-vpn-baglants-kurmak-vpn.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 23 Ağustos 2013; 23:21:07 >
  • freecloudvpn.com ücretsiz hız konusunda iyi güvenilirlik konusunda yorum yapmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuck_bass

freecloudvpn.com ücretsiz hız konusunda iyi güvenilirlik konusunda yorum yapmıyorum.

Sağolasın arkadaşım yasaklı sitelere girme ihtiyacım olduğunda listeden bağlanırım buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackSp@rrow

hotspotshield en mantıklısı.

Reklam,program açıp kapama derdine gerek yok vpn bu işin tam çözümü
  • Mozilla Firefox İle Proxy Değişerek İstediğin Her Yere Girebilirsin . Proxy L1 olursa Daha iyi olur Tabiki. hidemyass.com ' dan Proxy bulabilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.