Şimdi Ara

Türk Telekom' a Saldırı Düzenlemenin Eşiğindeyim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
27.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
808 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeri değil ama 6 şubat 2018 salı günü saat 13 e kadar İstanbul Çapa tıp fakültesinde yatmakta olan bir hasta için A pozitif kana ihtiyaç vardır irtibat için 0 538 399 4177

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratacar_ -- 5 Şubat 2018; 20:4:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

1-2 dakikanızı alır sadece. Ama kurtulmak için birebir yol. Arama başına 1.000,00 TL. idari para cezası alıyorlar ve bir daha da aramıyorlar.

Türk Telekom' a Saldırı Düzenlemenin Eşiğindeyim

Bende 50 den fazla liste var böle. 2 yada 3 tanesi ceza yedi. Bi halt yedikleri yok bürokratların. İşe yaradınıda nerden çıkardınız.

Bıraktım şikayet etmeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam merhaba, öncelikle başınız sağolsun.
    2011 yılında Türk Telekomda 9 ay staj yapmıştım. Şansıma... çağrı merkezinde görev yaptım. Çalışma şekilleri şu şekilde Türk Telekomun kendi çağrı merkezi var, ayrıca bayilik sistemi var. Mesela o zamanlar yanlış hatırlamıyorsam 250 bin tl verip bayilik sistemi alıyordunuz. O bayilik sisteminde yaptığınız abonelik kadar bir ücret var ve sadece belirli bir kotayı geçen para alabiliyor(Belki de sırf bu yüzden taciz ediliyoruz). Bayilerde bunun için kendi çağrı merkezlerini kuruyorlar. Adını tam hatırlamadığım bir sistemi xdsl sanırım öyle bir şey olması lazım bayi olan herkes bu sistemden herkesin bilgilerine erişebiliyor. Örnek veriyorum 0312 25* *** *** numarayı sorgulatıyor a bayisi bakıyor ki bu kullanıcının taahhütü bitmiş ya da alt paket kullanıyor hemen o numarayı kaydediyor, aynı şekilde b bayisi aynı numaraya bakıyor oda aynı şekilde kaydediyor. Birbirinden bağımsız yüzlerce çağrı merkezi sizi potansiyel müşteri olarak görüyor ve arama listelerine ekliyor. Yani demek istediğim siz ne kadar aramayın desenizde onlar sizi aramaya devam edecek kaçış yok.
    Bir not daha bırakayım şimdi siz bana diyebilirsiniz ki sıradan bir numara değil 444 1 444 arıyor. Onun da çözümünü bulmuşlar. Belirli firmalar internet üzerinden telefon datası satıyorlar(voip), a bayisi gidip bu datayı satın alıyor, ardından eyebeam tarzı programlar kuruyorlar. Eyebeam bilmeyenler için bilgisayardan vb. çağrı yapmanızı sağlıyor, bu programda maske ekleme seçeneği var. Mesela ben data aldım, eyebeam kurdum, maske seçeneğine giriyorum 444 1 444 yazıyorum artık karşıdaki aradığım kişi Türk Telekom tarafından arandığını zannediyor.
    Tekrardan başınız sağolsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: dinamit06

çağrı merkezinde çalışanlar değil de bunların başında kimler varsa onları sağlam bir üzmek lazım. Orada çalışanlar da sizin benim gibi emekçi. Önüne liste geliyor ara bunları deniliyor. ama bu türk telekom çok arsız. yahu sürekli mi aranır bir insan ya. benim de babama sardılar. gün aşırı arıyorlar. adamdan kibarlığından her gün güzel güzel konuşuyor.

bir ara babam ameliyat oldu ,biz telaşlı şekilde hastanedeyiz. babamın telefonu çaldı. ben de direk açtım yine türk telekomcular. babam ameliyatta rahatsız etmeyin diyorum karşıdaki aptal "hıı geçmiş olsun , ne zaman çıkar hastaneden o zaman arayalım" diyor. Allah'a havale ediyorum bunları. Denilecek hiçbir şey yok.

Milletle dalga geçiyorlar resmen. Oradakiler de emekçi tamam ama bazen emekçilik sınırlarını aşıyorlar. İnterneti kapattıktan sonra deliye döndü bunlar habire bizim pederi arar oldular. O da 1 - 2 kere kibarca tekliflerini reddetti sonra kayışı kopardı ama ne koparış... Bir daha da aramadılar. Şimdi 2,5 senedir ttnet hattına bağlı değilim kafam çok rahat aramıyorlarda. Avea hattan da kurtuldum, en yakın zamanda belasını bulmasını temenni ediyorum bu kan emici firmanın. Bu firma kadar ülkede beddua alan başka bir firma yoktur herhalde.

• Zamanında çiçek sepeti aramıştı sevgilimden ayrıldım şuan ihtiyacım olmuyor deyince özür dileyip kapatmışlardi. Ondan sonra ne çağrı ne mail aldım. Numara engelleme bence her aradıklarında ana avrat sövüp kapat.

• Bu aramalar yasal değil aslında ama çalıştığınız banka sözleşmesinde bile kabul ettiğiniz paylaşılabilir bilgilerinizi iş ortağı bu adamlar ve sizi aramamaları için sıkı çalışmanız lazım.

• Açıkçası ben de bu Turk Telekom'un tacizlerinden çok çektim ama onlar bir süre sonra aramıyor. Ancak Türk Telekom Çözüm ortağından arıyoruz diye lafa başlayanlardan daha çok çektim. Önceleri kendi tarifemin daha iyi olduğunu, önerdikleri tarifenin daha kazık olduğunu anlatmaya çalışırken bunun daha çok aranmama ve taciz edilmeme sebep olduğunu anladım. Bazı arkadaşların belirttiği gibi alakasız sorular sorma, ufak yollu alay etme taktiklerini uygularken sonraları hiç nefesimi tüketmeden arayan kişiye "buyrun ayrıntılı bir şekilde anlatın sizi dinliyorum" diyorum. Telefonu bir kenara bırakıyorum o da anlatıyor, anlatıyor sonra muhtemelen teklifini beğenip beğenmediğimi soruyor ve final. Keşke bir kamera olsa da telefondaki kişinin yüz ifadesini görebilsem, ne mutlu olurdum. Böyle böyle aramalar azaldı ve bitti. Şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daggee

Hocam merhaba, öncelikle başınız sağolsun.
    2011 yılında Türk Telekomda 9 ay staj yapmıştım. Şansıma... çağrı merkezinde görev yaptım. Çalışma şekilleri şu şekilde Türk Telekomun kendi çağrı merkezi var, ayrıca bayilik sistemi var. Mesela o zamanlar yanlış hatırlamıyorsam 250 bin tl verip bayilik sistemi alıyordunuz. O bayilik sisteminde yaptığınız abonelik kadar bir ücret var ve sadece belirli bir kotayı geçen para alabiliyor(Belki de sırf bu yüzden taciz ediliyoruz). Bayilerde bunun için kendi çağrı merkezlerini kuruyorlar. Adını tam hatırlamadığım bir sistemi xdsl sanırım öyle bir şey olması lazım bayi olan herkes bu sistemden herkesin bilgilerine erişebiliyor. Örnek veriyorum 0312 25* *** *** numarayı sorgulatıyor a bayisi bakıyor ki bu kullanıcının taahhütü bitmiş ya da alt paket kullanıyor hemen o numarayı kaydediyor, aynı şekilde b bayisi aynı numaraya bakıyor oda aynı şekilde kaydediyor. Birbirinden bağımsız yüzlerce çağrı merkezi sizi potansiyel müşteri olarak görüyor ve arama listelerine ekliyor. Yani demek istediğim siz ne kadar aramayın desenizde onlar sizi aramaya devam edecek kaçış yok.
    Bir not daha bırakayım şimdi siz bana diyebilirsiniz ki sıradan bir numara değil 444 1 444 arıyor. Onun da çözümünü bulmuşlar. Belirli firmalar internet üzerinden telefon datası satıyorlar(voip), a bayisi gidip bu datayı satın alıyor, ardından eyebeam tarzı programlar kuruyorlar. Eyebeam bilmeyenler için bilgisayardan vb. çağrı yapmanızı sağlıyor, bu programda maske ekleme seçeneği var. Mesela ben data aldım, eyebeam kurdum, maske seçeneğine giriyorum 444 1 444 yazıyorum artık karşıdaki aradığım kişi Türk Telekom tarafından arandığını zannediyor.
    Tekrardan başınız sağolsun...

eyebeam ve maske seçeneğini dolandırıcıların yapma ihtimali var mı? yoksa sadece TT mi yapabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Emin Taş

Kardeşim boşuna dert etme. Benimde ödenmemiş faturalarım var ve sürekli aranıyorum. Yapacağın şey sadece telefonu açmamak. Onlarla münakaşaya girersen hepsi birbirinden asalak insanlar. Para koparmak için analarını bile satarlar. Sen ne yaparsan kendine etmiş olursun. Onlar köpek gibi havlaya dursun, boşver. Olay diyelim ki çok ileri gitti ve davalık oldun. Yine bir şey yapamazlar. Eskisi gibi eve gelip birşey alim yok. Geçti o dönemler. Anca ihbarname atıp korkutma çabasındalar. Daha bu sabah yine ihbarname çektiler. 3 4 yılda aynı şekilde atıyorlar. En sonunda tamam birşey istemiyoruz sadece normal net borcunu ver yeter dediler. Para olursa öderim. Yoksa yapcak birşey yok. Bu arada başın sağolsun.

bu şerefsizler benzerini bana yaptılar 200lira borcumu 1000lira yapıp icraya verdiler. ödemiyorum lan dedim 2ay sonra maaşıma haciz koydular borçlsrını tahsil edip ödeme için teşekkür ederiz diye sms attılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Savcılığa gidin suç duyurusunda bulunun beni sürekli arayan firmayı dayanamadım şikayet ettim. Bir ay sonra bir daha aramadılar

• Allah bin türlü belesını versin bu adi şirketin. Karakter yoksunları

• Noldu hocam saldirdin mi?

• phorever kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen bütün çağrı merkezleri yapabilir. Sizde bu dataları satan birini bulursanız yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daggee -- 6 Şubat 2018; 1:54:17 >
  • Twitterdan Paul Bey'e ileti yazın DM'den, size dönecektir. Tanrı annenizin tinini korusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 6 Şubat 2018; 2:15:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Emin Taş

Kardeşim boşuna dert etme. Benimde ödenmemiş faturalarım var ve sürekli aranıyorum. Yapacağın şey sadece telefonu açmamak. Onlarla münakaşaya girersen hepsi birbirinden asalak insanlar. Para koparmak için analarını bile satarlar. Sen ne yaparsan kendine etmiş olursun. Onlar köpek gibi havlaya dursun, boşver. Olay diyelim ki çok ileri gitti ve davalık oldun. Yine bir şey yapamazlar. Eskisi gibi eve gelip birşey alim yok. Geçti o dönemler. Anca ihbarname atıp korkutma çabasındalar. Daha bu sabah yine ihbarname çektiler. 3 4 yılda aynı şekilde atıyorlar. En sonunda tamam birşey istemiyoruz sadece normal net borcunu ver yeter dediler. Para olursa öderim. Yoksa yapcak birşey yok. Bu arada başın sağolsun.

bu şerefsizler benzerini bana yaptılar 200lira borcumu 1000lira yapıp icraya verdiler. ödemiyorum lan dedim 2ay sonra maaşıma haciz koydular borçlsrını tahsil edip ödeme için teşekkür ederiz diye sms attılar

Bizimkide o durumda. Vermeyince davalık yaptılar fiyat üstüste bindi. Bende vermem dedim. Aradan 5 sene geçti şimdi avukat parasını falan istemiyorlar sadece bize olan net borcu verilsin yeter diyorlar. Bakalım para olunca öderiz. Taksit yaptım mı yine faiz koyuyor, yavşaklar. Bu ülkede faiz kalkmadıkça insanlara rahat yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

quote:

Orijinalden alıntı: fofer

1-2 dakikanızı alır sadece. Ama kurtulmak için birebir yol. Arama başına 1.000,00 TL. idari para cezası alıyorlar ve bir daha da aramıyorlar.

Türk Telekom' a Saldırı Düzenlemenin Eşiğindeyim

Bende 50 den fazla liste var böle. 2 yada 3 tanesi ceza yedi. Bi halt yedikleri yok bürokratların. İşe yaradınıda nerden çıkardınız.

Bıraktım şikayet etmeyi.

Şikayet ettiğim firmalardan bir daha mesaj gelmedi, ondan işe yarıyor diyorum.

• daggee D kullanıcısına yanıt
    Son 1 soru. Mesela MH beni arıyor. O anda hangi siteleri gezdiğimi görebilir mi? Yoksa arızaya göre değişir mi?

Yıllar önce ekranınızı görüyorum demişti biri hiç unutmam
    trojan yüklerse ekranını görebilir ve hangi sitelere girdiğini normal eleman göremez... güvenli dns kullanda zehirlenme...
    Hocam ekranınızı görmesi mümkün değil.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.