Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
258.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam bende 30 alıyordum şuan 6 ya düştü bende şaşkınım önceden türk telekom altyapısıyla bile en düşük 8-9 görüyordum , pingle şahane teşekkürler Türknet
  • AKN'siz fiyatları göremedim.
  • Owwshet kullanıcısına yanıt
    çünkü akksiz paket yok zaten satılmıyor türknette bölgendeki santrale göre akksiz internete kavuşuyorsun tarifenle aynı fiyata yani 60 tl ye eğer yoksa bölgende yapa 150gb kotalı kullanmaya devam ediyorsun vdsl adsl fark etmiyor yapa varsa akk kaldırılıyor
  • Owwshet kullanıcısına yanıt
    Güzelliği orada AKN'siz fiyatlarıda aynı , yeterki santralinde YAPA sistemi olsun . Santralinde YAPA sistemi olup olmadığını 20 nisanda çıkacak bir uygulama ile anlayacaksın , şimdi sadece abone olup sorgulamak var abone olmadan bilinmiyor maalesef .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaa93

hocam oraya kadar girdim orda sistem görüntüleme var orasımı acaba ss atıyımmı bakarmısınız ?

Tabii ki bakarım Mustafa yeni gördüm mesajını.
  • izmir85 İ kullanıcısına yanıt
    TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

bahsettiğiniz yer burasımı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

kablolu kablosuz fark etmez.
    1 modemin vdsl destekliyor mu
    2 modem ayarlarından hat durumunun otomatik olduğuna emin ol
    3 Telekom ekipleri hattını aktif etmemiş olabilir
    4 Telekom farklı porta atamış olabilir port değiştircektir çalışanlarına (belki)

Öncelikle ben ADSL Almıştım. Modemim de ADSL Uyumlu.

Türk telekom başvurduğum günün ertesi geldi kabloları çekti ucuna modeme girmesi için bağlantı kablosunuda splitter'a bağladı gitti.

Hat modu da şu şekilde;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaa93

bahsettiğiniz yer burasımı acaba ?

tam olarak bu değil. şimdi bak diğer sekmelere bakacaz tabii. Taş atıp kolumuz yorulmuyor. Eğer istersen tek tek bak sekmelere. zaten türkçe. Rahat olur. Sen paylaşırsan resimlere ben bakarım. aradığımız dsl istatistikleri olarak geçebilir sekme içinde. Sen gönder ben bakarım.

• evrakları hangi adrese yolluyoruz 2 adres var

1. velimeşe organize sanayi bölgesi mahallesi 132.sokak no:1/1 ergene tekirdağ

2.hobim dermiryolualtı mevkii velimeşe 59860 çorlu tekirdag
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluees

Merhaba arkadaslar TurkNet aboneligimi baslatmadan once aradigimda hattimin vdsl destekledigini soyluyordu. 19 Ocak tarihinde aboneligim basladi dunde vdsl gecmek icin aradigimda ise hattimin vdsl desteklemedigini soyluyorlar. Modem arayuzunde ise degerler soyle gozukuyor. Bu arada altyapminin YAPA'ya bagli olmasi lazim cunku sadece 16MB AKN'siz pakete gecebilirsiniz diyorlar

Eski adsl modemimde ise boyle gozukuyordu.

Hiz sonucum iki modemdede ayni bu sekilde

Alintiladigim problemim hakkinda bugun beni aradilar 100Mb AKN'siz pakete gecirdiler. Upload hizim yukselmis 2mb upload alabiliyorum fakat alabildigim en yuksek download hizi 20MB. Musteri hizmetlerini aradim ariza kaydi olusturdular. Kullanici panelimdede gecirdikleri paket gozukuyor.

• NetX N kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom'un verdiği ve Tivibu yüzünden mecburen kullandığım bir modem var. Ve Tivibu kutusu var. Bu ikisinin ücreti + şu ana kadar yararlandığım paket indirimi herhalde. Bu iki ürünü geri versem ücretten düşer, doğru değil mi?
  • Neden 600 TL acaba?
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Modem Falan verdik diyorlar bi hesaplıyorlar 600 lira çıkıyor verdikleri modemide bir kez kullanmadım bi arkadaş kullanıyor 10 dakika sonra modem ısınıp kapanıyor veriyim modeminizi kapatıyım diyorum yine anlamıyorlar müşteri hizmetleri zaten ayrı bir tür Hocam kısaca bataklık gibi birşey bu Türk Telekom
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Hocam paketlerin fiyatini oldugundan yuksek gosterip taahhut ile indirim yapmis gibi gosteriyorlar boylece millet caymak isterse fazla ucret cikariyorlar kimsede cikamiyor. Doping adsl bana bi teklifte bulunmustu. Paket 8MB 50GB AKN idi. Paketin taahhutlu fiyati 49TL idi fakat taahhutsuz fiyati 82 Tl idi.
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaslar TurkNet aboneligimi baslatmadan once aradigimda hattimin vdsl destekledigini soyluyordu. 19 Ocak tarihinde aboneligim basladi dunde vdsl gecmek icin aradigimda ise hattimin vdsl desteklemedigini soyluyorlar. Modem arayuzunde ise degerler soyle gozukuyor. Bu arada altyapminin YAPA'ya bagli olmasi lazim cunku sadece 16MB AKN'siz pakete gecebilirsiniz diyorlar

Eski adsl modemimde ise boyle gozukuyordu.

Hiz sonucum iki modemdede ayni bu sekilde

Alintiladigim problemim hakkinda bugun beni aradilar 100Mb AKN'siz pakete gecirdiler. Upload hizim yukselmis 2mb upload alabiliyorum fakat alabildigim en yuksek download hizi 20MB. Musteri hizmetlerini aradim ariza kaydi olusturdular. Kullanici panelimdede gecirdikleri paket gozukuyor.

Aynı problem bende de var 77 mbit tanımlı fakat en fazla 24 mbit geliyor.Ara ara 1 mbit bile gelmediği oluyor.

• Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    Bıktım dilekçe gönderdim.İptal birimi arayacakmış hadi ordan hepsi oyalıyor bıktım Türknetten 1 yılın sonuna geldim Türk Telekoma geçiçem.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Benim hattım düzeltildi şuan sorunsuz kullanıyorum , niye dilekçeyle uğraştınız madem türk telekom geçmek istiyorsunuz direk başvursaydınız onlar yapardı geçiş işlemlerini ? ;

Birde modeminizi VDSL2 modu varsa bir alın bakalım sinyal alabilecek mi , benim modemim şuan VDSL2 modunda çalışıyor otomatik . Belki ondan problemler yaşıyorsunuzdur sinyal farkından dolayı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jrsmurfs -- 28 Mart 2017; 0:43:51 >
  • Turknet kullanıp twitterda fotoğraf ve video görüntülemede problem yaşayan var mı?
  • Aynı hatta 2 internet veremiyolar fakat benim gibi ek hat açtırabilirsiniz eğer evinizde hat varsa. Telefon hattı ile internet hattı bende ayrı. Telefon hattına türknet açtırdım 4. gün hala geçemediler. İnternet türk telekom olarak duruyor. Beğenmezsem iptal ettirecem. Eğer evinize yeni 2. bir hat açtırmak isterseniz eve hat filan çekilme işlemi var uzun uğraşırsınız. herkes 100mb diyor ama ben 16mb akk siz olsun yeter diyorum. 50mb interneti zaten 35-30 larda akk'li şekilde alıyorum.
  • Yılbaşından beri Türk net kullanıyorum memnun olduğum için abime de tavsiye ettim ve başvuruyu yaptık geçen hafta 2 gün sonra tt gelip kabloyu bağladı bende bağlı kabloyu içeri kadar uzattım ardından elimde olan eski bir modemle kurulum işlemi yaptım problem Yok bağlantı var ama modemim eski olduğu için içime sinmemişti bugün gidip Yen'i bir modem aldım Ttnet in tp link td9970 modeli. Kurulumu yaptım dsl power ve WiFi ışığı sabit yanıyor ama internet ışığı hiç yanmıyor mh aradım kurulum da sıkıntı Yok tp linki aramanız gerek dediler aradım tl link modeme reset attırdı ıss arayın ve kurulum yaptırın dediler aradım kurulum yaptım yine aynı internet yanmıyor tp linki arayın ve ıp alamadığınızı söyleyin dediler aradım yine aynı terane reset ve sonrasında turkmetten kurulum yaptım 4 defa TurkNet ve 3 defa tp link ile görüştüm hepsi her seferinde aynı şeyi yaptırıyor tp link reset attırıyor Türk net kurulum sonrası tplinke yönlendiriyor . Bu İşlemler kendi internetimi bağlatırken de başıma gelmişti, gece 11de arıza kaydı alınmıştı ıp alamadığım için ve ertesi gün 11 de aranmıştım problemin çözüldüğüne dair, umarım yine aynı şekilde yârin ararlar ve sorunun çözüldüğünü söylerler . Kafama takılan ve beni saatlerce telefon trafiği içinde sinir krizi geçirten bir konu var Türk net de daha önce benim böyle bir problem yaşadığımı söylememe rağmen ve problemi yine kendileri çözmelerine rağmen neden beni her seferinde tp linke yönlendirdiler acaba kendilerine yöneltilen hataların çözümlerini data baselerinde tutmuyorlar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuhey1an -- 28 Mart 2017; 2:32:18 >

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.