Yeter artık yapana 100 lira vereceğim.
Telefonuma 4 pil paralel bağladım 11.800 mah oldu. Root attım etc klasöründe ki floating_feature dosyasında ki pil mah kısmında ki 3000 mahı 11800 mah yapmaya çalıştım bir olmadı ikinciye yazdırabildim fakat dosya listede başta görünmeye başladı ve telefonu yeniden başlatmak istedim Başlamadı. Bu üçündü rom kuruşum bir türlü ayarlar kısmında ki pil bilgisi bölümünde ki 3000 mah yazısını 11800 mah yapamadım. Telefon şarj olduktan sonra kalibre etmek için 0228 kodunu kulanınca doğal olarak işletim sisteminde ki 3000 mahı baz alıyor 3000 mahı 100'e bölüyor, böyle olunca 30 mahta bir pil yüzdesi düşmeye başlıyor sonra artık günlerce ekranda yüzde bir kalıyor içinde 9000 mah kapasite olmasına rağmen. Root attım yapamadım bilgilerim eksik. Çıksın bir insan, telefon ayarlar bölümünde ki pil bilgisini tıkladığımda 11.800 mah olarak görmemi, batery reset yaptığımda yüzdeyi 11.800 mah üzerinden bölmemi sağlasın burada herkesin gözü önünde ekran görüntüsü paylaşarak kişiye 100 lira vereceğim yeteeeeer artık. Türk zekasına ne oldu yok mu bir zeki evladımız paylaşsın benimle? Mahkum muyuz arkadaş? Hadi ben konuda acizim ya bilgi sahibi olanlar?
Telefon samsung note5 920C android 7
Telefon numaram 537 948 21 34 Ahmet
Saygılar.
Merhabalar, rootlu telefonda floating_feature dosyasını düzenlemem gerekiyor hangi programla yapabilirim?
Merhaabalar, samsung note5 telefona 4 pili paralel bağladım yapıştırdım 11800 mah oldu ve kalibreyide yaptım yüzde doğru orantılı boşalıp doluyor fakat ayarlar bölümünde ki pil bilgisinde 3000 mah yazıyor ve batery reset yapınca kalibre yok oluyor. Ben diyorum ki telefonun içine pilin 11800 mah olduğunu yazmak için root mu gerekiyor. Bir program mı gerekir. Ne yapılılırsa işletim sisteminde ki klasörde yada artık her neyiyse işte, pili orjinal ayar olarak 11800 mah olarak görür. Lütfen yardım. Bu dünyada bunun bir yolu vardır ya. Sizler bu işi kökünden halledersiniz bir yardım edin yeterli zaten.
Şimdi bu karara göre hasip kesin mi yoksa dilekçe ile hapisden dönülür mü? Dilekçeye ne yazmalıyım? Teşekkürler.
Merhaba, telefon pillerimizin yüzde bir seviyesinde iken voltajı kaç oluyor. 100 de 100 iken 4.2 volt onu öğrendim fakat fiziksel olarak yüzde kaç olduğunda ölçüm aletimle ölçtüğümde 100%1 de iken kaç voltajı görmeliyim?
yüzde birde iken voltaj fiziksel olarak kaçı göstermeli?
Merhaba, telefon pillerimizin yüzde bir seviyesinde iken voltajı kaç oluyor. 100 de 100 iken 4.2 volt onu öğrendim fakat fiziksel olarak yüzde kaç olduğunda ölçüm aletimle ölçtüğümde 100%1 de iken kaç voltajı görmeliyim?
Bu hattımda vdsl var mı?
Adsl2 plus olduğuna göre vdsl sinyalinide alabilir miyim yani?
çip programlaması
|
Hem seri hem paralel pil bağlantısı yardımı
18650 pilleri 2bms ile boşaltıp paralel bağlayarak 4056 şarj modülü ile şarj etmeyi düşünüyorum. Bağlantıları sabit yapsam yani sök tak yapmasam, boşaltma işlemi yapılmazken şarj etsem şarj bitince boşaltıma başlasam kısa devre olur mu? Sistem çalışır mı?
polimer pil folyosu
|
Ahmet Ergül |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.095
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 21.672 (Bu ay: 195)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar