Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
778.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DasheriM

Az önce başvurmak için aradık ama telefonda direkt kredi kartı bilgilerini istediği için işlemi iptal etmek zorunda kaldık. Biraz daha beklesek iyi olacak.

mail order olmuyor muymuş ?
  • arka güvenlik kodunu en sonunda sistemden otomatik giriyorsunuz. ben sorun çıkıcağını düşünmüyorum.
  • fiber olsaydı düşünmeden geçerdim, elimiz kolumuz ttnete bağlı, sadece ayın 8 günü parasını ödediğim hızda kullanabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 25 Mayıs 2016; 15:37:20 >
  • Vodafone'a başvurdum. Memnun kalmazsam buna yöneleceğim.
  • Sanırım TürkNet maceram kısa sürecek, bulunduğum bölgede port dolabında boş port yokmuş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F3BCAC9BE -- 25 Mayıs 2016; 16:36:12 >
  • Aynısı benim de başıma geldi.
    Bölgenizin bağlı olduğu telekom mürdürlüğne gidin ve port talebinde bulunun.
    1 ila 3 ay sürer dediler bana,2 hafta sürdü.
    Bu arada port yoksa saha dolabında, başka sağlayıcılardan da internet alamazsınız, ya bir başkasının internetini kapattırmasını ve bu sayede portun boşa çıkmasını bekliceksiniz ya da dediğim gibi müdürlüğe gitmeniz gerekecek
    Kolay gelsin şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi, hayırlısı olsun

• conqueror21 kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum bölgedeki fiber çalışmaları geçen hafta tamamlandı. Eğer fiber internet satışları başlamışsa başvuracağım. Yoksa dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum. Teşekkürler
  • kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.tek düşündüğüm nokta snr sınırı.Sorunsuz bağlantı için 6 ve yukarı olması gerekir bu sınırın.Şuan bu değerde iyi ancak yağmurda-rüzgarda ne kadar tolere edebilir muamma.Kabloyu direk alıyorum splitter kullanmadım.Telsiz telefonda bakayım bir yandan aylık 1000 dakika gayet yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 25 Mayıs 2016; 22:33:07 >
  • 1 hafta önceye kadar doping kullanıyordum sözleşme bitti Turknet e başvurdum. Pazartesi telekomdan ekip geldi, hat verildi eve çıktılar çevir sesini duyup gittiler. Çarşamba sabah Turknette msj geldi kullanıcı adı ve şifre, ama eve geldim modemi açtım gerekli bilgileri girdim modemde adsl ışıgı yanmıyor, aradım Turknet i arıza kaydı açıldı. Benden yana sorun olamaz 1 hafta öncsi inernet kullanıyordum sizce sorun nedir arkadaşlar modemde temiz 2 tane modem denedim

• Arkadaşlar fiber altyapısı olan bölgelerde bu kampanya geçerli mi?
    internet sitesinde fiber için koşan (25 Mbps, 75 GB Akk 49), çoşan (50 Mbps, 150 Akk 69), uçan kampanyaları var.
  • Beyler bu kampanya eğer engelliyseniz 44tl ye geliyor bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 26 Mayıs 2016; 9:02:11 >

• Ödüle gel

• quote:

Orijinalden alıntı: doominsert

Yani öyle çok teknolojik bir alet değil. plastik bişey. Spliter ı al 2 Tl bişey zaten. ana hattı direkt modeme takarsın öyle speed test yap, ardından spliterdan çekerek test yap aynı ise sorun yok demek ki. :)

Hocam benim bağlantı hızım yavaş
    Evde telefon vardı ordan alıyorum acaba Splitterda mi bir hata var

• oozgur16 kullanıcısına yanıt
    Ana hattı mutlaka dene. Ufak da olsa etkisi var.
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Ooo hayirli olsun

• kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Hepimize hayırlı olsun. Mutlu müşteriler mutlu çalışanlar olsun.
  • Tt eve geldi fiber hat çekti yeni bir modem verdi bu modemi üyelik bitince alacağız dedi gitti . ne zamana açılır hat bilemedim şimdi birde işin ilginç yani bunlar niye fiber çekti yav kayseride turknetin fiberi yok

• BigOTTOMAN1453 kullanıcısına yanıt
    bulunmus olduğun santralde interneti bu modem ile çalıştırabiliyorsun. TT bu nedenle o modemi vermek zorunda. Sorun yok. bugun yada yarın şifre gelir TurkNet'den
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Rep olsa rep vereceğim arkadaş bu ne hız adamlar foruma özel müşteri temsilcisi eklemiş valla bravo :)) teşekkürler hızlı cevabınız için

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.