Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
775.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani biz öyle bir durumda turknete dilekçemizi verip hem telefonu hem de interneti kapatacağız..Ardından misal olarak türk telekoma gidip aynı numarayı tekrar açtıracağız..Bu yeniden aynı numarayı açtırma olayında yeni hat açılış ücreti çıkarırlar mı bilginiz var mı o konuda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimaster İ kullanıcısına yanıt
    Süreç aynı belirttiğin gibi. An ak ücretlendirme konusunda bilgim yok maalesef
  • w4rLord kullanıcısına yanıt
    Valla durum entresan yeni hat tesis başvursan ilgili adresde çalışan internet ve hat var diye açmayabilirler. Bence bir türk telekom subesine git ben bu evde oturuyorum. Telefon hattı ve interneti iptal edin yada benim adıma verin de. Açtırıncada istediğin farklı bir internete başvur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doominsert

Valla durum entresan yeni hat tesis başvursan ilgili adresde çalışan internet ve hat var diye açmayabilirler. Bence bir türk telekom subesine git ben bu evde oturuyorum. Telefon hattı ve interneti iptal edin yada benim adıma verin de. Açtırıncada istediğin farklı bir internete başvur.

Müdür bu sabah evraklar ellerine ulaşmış turknet in. Bende aradım adamları işlemi hızlandırın tamam dediler de acaba nasıl işlem hızlanır biran önce gelir hat çekerler? İnternet paketini sömürdüm :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeze1 kullanıcısına yanıt
    süreler bunlar. Turknet kırk takla da atsa TT bu Süreler içerisinde yaparlar. ;)

Hat tesis için:48 saat mesai saatleri
    ADSL aktif için: 48 saat(genelde daha erken)

ortalamada 3 iş günü oluyor genelde.
  • quote:

süreler bunlar. Turknet kırk takla da atsa TT bu Süreler içerisinde yaparlar. ;)

Hat tesis için:48 saat mesai saatleri
    ADSL aktif için: 48 saat(genelde daha erken)

ortalamada 3 iş günü oluyor genelde.

Bu sabah ellerine ulaşmış evraklar inşallah hemen yaparlar işimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim internet kullanıci adı şifre vs geldi
    Modemi bagladim internet sorunsuz var ama speedtest 3mbit çıkarıyor akk de olmama imkan yok acaba arasam mi turknet i

• oozgur16 kullanıcısına yanıt
    Daha önce max kaç alıyorsan aynı hızı almalısın. Direkt geçişlerde santral oto hız tanımı yapıyor. Bazen desteklese de düşük hız veriyor.
  • 12-13 mbit hız iyi dimi
  • quote:

Daha önce max kaç alıyorsan aynı hızı almalısın. Direkt geçişlerde santral oto hız tanımı yapıyor. Bazen desteklese de düşük hız veriyor.

8 megabit vardı akkden çıkmadıgi için kaç aldigimi bilmiyorum
    Ama şu var eski internete Gore yükleme hızları falan bayağı iyi acaba speedtest mi bozuk

• oozgur16 kullanıcısına yanıt
    speedtest bozuk olduğunu sanmıyorum, birde aşağıdaki linkden dene.

https://turk.net/internet-hiz-testi/
  • bende bugün başvurumu yaptım az öncede evrakları kargoya verdim. şimdi aklımda bazı sorular var. umarım yardımcı olursunuz.

1-) öncelikle elimde 2 tane modem var. Binadaki internet vdsl. kullanan komşular: yalın hipernet kullanıyorlar. 35 mbit vs. bendeki modemler: huwaei HG 655 d ve ZYXEL P-660 HN-T1A bu modemlerden hangisini kullanabilirim?

2-) Evimde ne telefon nede internet hattım var. telekom kutusu binanın girişinde. benim şimdi yapmam gereken önce elektrikçi çağırıp eve internet ve telefon hattı çekilicek mi demek oluyor? yani kutudan 2 ayrı kablomu çekilicek? biri telefon ve biride internet için.

3-) 1000 dakika telefon olayında numarayı kimden öğrenicez?
  • tnakresss T kullanıcısına yanıt
    vdsl alt yapı varsa vodafoneda tercih edilebilir. Hipernet tırt. 60 mb hızında 160 AKN li 79 TL paketleri var. Tabi tercih senin.

sorularını yanıtlamaya çalışayım.

1)HG 655 d kullanabilirsin.

2)TurkNet hem telefon hemde internet tahsis edecek sana. İlk telefon numaran tahsis edilecek. Ankastreye bağlantı sağlanacak orada işaretleyecekler senin hattı. Sende elektirikçi çağırıp dairene çektireceksin bu kadar :) 1 tane kablo var. Ana hat diye tabir ediliyor. Onu, spliter diye kibrit kutusu gibi bir zımbırtıya takıyorsun. o ayırıyor bir girişine telefonu bir girişine modemi bağlıyorsun. done.

3)SMS ve mail ile bilgi geliyor.
  • benim 60 tl Telefonsuz 75 gb akk 16 hız . iyi şuan dursun ...
  • quote:

vdsl alt yapı varsa vodafoneda tercih edilebilir. Hipernet tırt. 60 mb hızında 160 AKN li 79 TL paketleri var. Tabi tercih senin.

sorularını yanıtlamaya çalışayım.

1)HG 655 d kullanabilirsin.

2)TurkNet hem telefon hemde internet tahsis edecek sana. İlk telefon numaran tahsis edilecek. Ankastreye bağlantı sağlanacak orada işaretleyecekler senin hattı. Sende elektirikçi çağırıp dairene çektireceksin bu kadar :) 1 tane kablo var. Ana hat diye tabir ediliyor. Onu, spliter diye kibrit kutusu gibi bir zımbırtıya takıyorsun. o ayırıyor bir girişine telefonu bir girişine modemi bağlıyorsun. done.

3)SMS ve mail ile bilgi geliyor.

o zaman ben şu an eletrikçi filan çağırmicam. türknetten haber beklicem. doğrumu? benim hat işaretlenince herhalde bir şekilde bana haber verilir. birde normalde bu splitter ile bağlantılarda kalite düşüyor vs. deniyordu. o konuda bir bilginiz varmı?

Yani öyle çok teknolojik bir alet değil. plastik bişey. Spliter ı al 2 Tl bişey zaten. ana hattı direkt modeme takarsın öyle speed test yap, ardından spliterdan çekerek test yap aynı ise sorun yok demek ki. :)
  • quote:

Yani öyle çok teknolojik bir alet değil. plastik bişey. Spliter ı al 2 Tl bişey zaten. ana hattı direkt modeme takarsın öyle speed test yap, ardından spliterdan çekerek test yap aynı ise sorun yok demek ki. :)

ondan yana sorun yok. elimde bir sürü var.işyerine her modem aldığında içinde bir tane çıktı. benim aklıma takılan işin ilerleyişiydi. Vodafonada başvuru yapmıştım. hatta sözleşmede yaptım. ancak müşteri hizmetlerinden herkes bıkmış durumda birde üstüne 24 ay taahhüt var. bundan dolayı Türknete başvurdum.
    O zaman şimdi beklicez. türknet hattımın ve internetimin geldiğini belirttiğinde gidip elektrikçi çağırıp kablomu çektiricem.
    inşallah kısa sürede hallolur.
  • bugün itibariyle internet aktif oldu arkadaşlar hat değerlerim ise şöyle

inşallah pişman etmez hep böyle gider
  • upload 1 mbit değilmi?
    oo süper. vodafonenun maalesef öyle bir sorunu var. evrak geldikten sonra max 3 gün bağlanır ;)
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.