Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaşadığınız sorunlar modemleriniz ile alakalı değil. Hemen hemen herkeste aynı sorunlar oluyor. Bu aralarda biraz fazla olmaya başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler yeni almak isteyen varsa, kaçarak uzaklaşsın dert sahibi olmak istemiyorsanız başka İSS seçin . Hiç stabil değil . bir gün iyi gider 3 gün pink 100 den aşşağı inmez .
  • o zaman 34 gün dolmadan 'beğenmesseniz paranız iade' kampanyası bitmeden, turksatkabloya geçmek lazım.
    şimdiden modemi satışa çıkarayım ozaman zxhn h267n.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fetih42 -- 4 Ağustos 2017; 16:1:38 >
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Bende iternette ne ping ne hiz, hic bir sorun yasamadim 6 ay civari oldu baglatali. Gecmek isteyen denesin bence kendi test etsin. Nasil olsa taahhut yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo11 -- 4 Ağustos 2017; 17:20:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeRo11 kullanıcısına yanıt
    Hocam illaki memnun olan ve memnun olmayan çıkacacak tabiki. Ben memnun olmayan kısmındayım . 2 ay ugrastım pingimi düzelttirdim şimdi gene bozuldu 70 80 lerde gezıyor ping . hiç verim alaamdım desem yeridir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhunn

    Hocam modeme kablolu bağlantı yaptınız mı öyle deneyin birde,

    Benim hızda 76mbit kablosuz 2.4ghz le test yapınca modemin yanında pc mümkün değil 30 üstü hız çıkmıyor ama 5Ghz banda geçince 69 civarı hız alıyorum, sebebi de 2.4 ghz bandı kullanan çok fazla cihaz var ve frekansta gürültü arttıkça ulaşılabilecek hız düşüyor.

    Aşağıda konuyla ilgili video çektim nasıl fark oluyor dileyen arkadaşlar izleyebilir :)





    Evet kablolu bağlantı ile deniyorum. Playstation, laptop ve masaüstü bilgisayardan denedim 23mbps'in üzerine çıkamadım. Dediğiniz frekans olayına biraz yabancıyım fakat 1 ay kadar önce bu cihazlardan sorunsuz olarak 72-73 mbps alabiliyordum.




  • Modem arayüzde 76mbps hız gözükmesine rağmen alabildiğim maksimum hız kabloluda 23. Modemi baştan kursam düzelme şansı var mı?
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-dsl-n12e-300mbps-ewan-fiber-destekli-adsl2-modem-router-289168673



    Bu ürünü almayı düşünüyorum. Aslında bu ürünün n11 hepsiburada vatan falan fiyatı 200 tl ama burda nedense 150 tl. Bu da beni işkillendirdi. Ne dersiniz ürün iyi mi ve neden 50 tl daha ucuzdur :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeRo11 kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle diyorsunuz da ben sırf bu iss ye geçmek için 200 tl modem masrafı yapacağım. Yani denemek için modem de yollasalar neyse de diğer iss ler zaten bedava verdiği için benim modem almamın tek sebebi turknet ve memnun kalmazsam modem elimde kalacak :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukayaz F kullanıcısına yanıt
    Bunun icin yapacak bisey yok hocam. Yakininizdan falan odunc modem alabilrsiniz.bu soruna turknet cozum bulamaz dogal olarak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukayaz F kullanıcısına yanıt
    TP-Link al kesinlikle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fetih42 F kullanıcısına yanıt
    Modemden tabiki. TürkNet'ten aldığın modem sanırım. Ben de aynı hataya düştüm ayni modem bende de var aşırı dandik bir modem. Hemen gittim TP-Link Router aldım. Şuan Router 'dan bağlanıyorum tam hız alıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • digital90 kullanıcısına yanıt
    Ping modemden modeme değişiyor. Ben TP-Link Router üzerinden bağlanıyorum 0 ping gördüğüm zamanlar oldum genelde 8ms civarında çıkıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Torrent kullanıyorsan kısıtlıyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 5 Ağustos 2017; 11:22:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gece gunduz torrent download yapiyorum. benim max data rate nasil olduysa 48den 66ya artmis nasil olduysa hicbir fikrim yok. snr degerini 6db'ye cektim. busayede max downlaodi aliyorum. daha asagiya cekersem internet isigi yanmiyor. mesela 2db'de 85mbps oluyor ama internet yok :D. daha once 6db iken max 51 goruyordum ve kopma oluyordu. simdi crc hatalari fazla olmasina ramen kopma olmuyor. simdi destek kaydi olusturdum. aldigim hizi 68e ucururlar insallh :D. edit: resimde snr 10db gorunuyor. firmwareden kaynakli görsel bir hata sanirsam. aslinda 6db o. 10db olsa 45mbps aliyorum max

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 5 Ağustos 2017; 12:27:10 >




  • bu turknet delirtecek beni ya dün buraya da yazdım ping sorunum vardı. twitter'dan yazınca arıza kaydı oluşturuldu. yarım saat sonra pingler düzeldi. akşam saat 21:00 olunca tekrar yükseldi. 00:00 olunca düzeldi. bu sırada normal internet kullanımında hiçbir sorun yoktu.

    bugün denediğimde ise pingler düzgün görünüyor, sitelere bağlanırken sorun yok ama youtube ve dailymotion'da bariz şekilde bantgenişliği kısıtlaması var. vpn ile denediğimde hiçbir sorun yok, videolar çok rahat bir şekilde 1080p açılırken, vpn'yi kapatınca 144p zor açılıyor. bunu canlı destekten yazıyorum, kadın bana modemi splitter olmadan 30 dk dene diyor diğer hiçbir sitede sorun yokken, video siteleri de vpn ile rahat yüklenirken, splitter ne alaka dediğimde canlı desteği suratıma kapatıyor.

    mayısta turknet'e geçtim. şimdiye kadar, pek sorun yaşamamıştım ama bu ağustos ayı bana hiç uğurlu gelmedi. ağustos'a girdiğimizden beri stabil bir bağlantı alamadım. birgün türk pingleri yükselir, birgün yabancı pingler, birgün videolar yüklenmez, birgün bütün yurtdışı siteleri yavaşlar. birgün modemin bütün ışıkları yanmasına rağmen, hiç internete bağlanmaz. hani tek bir sorun olsa onu bildiririm ve çözülmesini beklerim de sürekli değişiyor. kendiliğinden biri düzelirken, diğerli bozuluyor.




  • Arkadaslar Supernet 16 mbps 60 gb akk 49.90 tl lik paketi kullanıyordum tahattut un bitmesine az bisey kaldi ben turknet düşünüyorum sitede bulunduğumuz bolgeyi 75 mbps olarak gosteriyor superonline yakin zamanda fiber döşedi bu civara neyse gelen mesaj su sekilde sizce turkneti denemeli miyim?

    quote:



    Evde internet tarifenizdeki avantajli fiyat kampanyaniz onumuzdeki ay itibariyle sona erecektir. Indirimli kampanyalarimizdan yararlanmaya devam etmeniz icin 0850 542 9 546 nolu numaramizdan kampanya danismanlarimiz bu ay icerisinde sizi arayacak. Vodafone SuperNet'i tercih ettiginiz icin tesekkurler.




    Veya turknet i begenmezsem alinabilir baska hangi iss paketi var 60 tl ye kadar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba

    turknet'e yeni abone oldum ne yaptıysam 5 megabiti geçmiyor. Türknet'e defalarca kayıt açtırdım çözüldü deniyor ama birşey değişmiyor tavsiyeniz var mı ne yapmalıyım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maxou

    ben gece gunduz torrent download yapiyorum. benim max data rate nasil olduysa 48den 66ya artmis nasil olduysa hicbir fikrim yok. snr degerini 6db'ye cektim. busayede max downlaodi aliyorum. daha asagiya cekersem internet isigi yanmiyor. mesela 2db'de 85mbps oluyor ama internet yok :D. daha once 6db iken max 51 goruyordum ve kopma oluyordu. simdi crc hatalari fazla olmasina ramen kopma olmuyor. simdi destek kaydi olusturdum. aldigim hizi 68e ucururlar insallh :D. edit: resimde snr 10db gorunuyor. firmwareden kaynakli görsel bir hata sanirsam. aslinda 6db o. 10db olsa 45mbps aliyorum max

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    Hangi proğram ile değerler ile oynuyorsunuz?




  • 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.