Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
181
Favori
764.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkür ederim, en kısa zamanda işe koyulacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Doğrudan Türknet'e başvuru yapıp 2 güne kullanmaya başlayanlar da var ancak benim gördüğüm sıfırdan başvuruların çoğunda TT işi yokuşa sürüyor. En garantisi böyle gibi görünüyor.
  • Bu akşamları hızın 3-4 mbps civarına düşmesi süreklilik arz ediyorsa taahhüt bozdurup ceza ödeyip, vdsl modem için para ödeyip TurkNete geçmenin bir anlamı yok sanırım. Gündüz zaten evde yokuz. Akşam da karın ağrısı yaşamayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar TTNET Kapsama haritasına giriyorum. Bu lokasyonda Türk Telekom ADSL internet hizmetinden faydalanabilirsiniz. diyor bildiğim kadarıyla ADSL max 16 mbps. Superonline da da aynı şeyi diyor

    fakat Türk net e girdiğimde ALABİLECEĞİNİZ HIZ 35 Mbps diyor. Şimdi ben hangisine inanayım?
  • Arkadaşlar bir akıl verecek olan var mı?

    5 haziranda taahütüm bitiyor, temmuz sonu taşınacağım. Bulunuğum evde türknet 16mbit alabilirsin diyor, taşınacağım evde 50mbit.
    Burda üyeliği başlatsam yeni evde 50 ye kadar verirler mi bana yoksa yeni eve geçmeyi mi bekliyim?
    Bu 2 aylık boşluğu mobil internetle idare edebilirim acelem yok.
  • Fortescue kullanıcısına yanıt
    Vodafone üzerinden sorgulama yaptınız mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fortescue kullanıcısına yanıt
    Tabiki de turknete, ttnet bana en fazla 16 alırsın diyordu alt yapı benim ben veremedikten sonra kimse veremez ve 14alıyordum. Turknet 50alırsın dedi 41alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 480mrt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Usbehci

    Arkadaşlar benim adresimde port yokmuş. Bina yeni daha bir yılı anca doldu. Port açtırmak için neler yapmam gerekli?

    TTnet'in 4 gb kotalı taahhütsüz tarifesine başvurun. Açılır açılmaz kullanmadan türknete geçiş işlemlerini başlatın.

    Hocam ise yariyormu, yeni abonelik yaparken port sorunu var deyip islem yapmiolar!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknete sor evden taşınacağını söyle yardımcı olurlar herhalde veya ne yapılabilir onu söylerler. Dua et erkek müşteri temsilcisi çıksın bayanlara laf atmak zor onalrın düşüncelerinin önünde bir cam var ışık oradan bize geliyor ama bizden onlara gitmiyor. Bugüne kadar bir şey anlatabilmiş değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    tamam öyle yapayım o zaman, sağol.
  • arkadaşlar lazım olan varsa elimde 5650 ve 5760 modem var 5760 torrent destekli konuşulur anlaşılır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fortescue

    Arkadaşlar TTNET Kapsama haritasına giriyorum. Bu lokasyonda Türk Telekom ADSL internet hizmetinden faydalanabilirsiniz. diyor bildiğim kadarıyla ADSL max 16 mbps. Superonline da da aynı şeyi diyor

    fakat Türk net e girdiğimde ALABİLECEĞİNİZ HIZ 35 Mbps diyor. Şimdi ben hangisine inanayım?

    TurkNet VDSL de sunuyor.
  • Türknet adamdır 1 mayısta hemen yürürlüğe işlemişler.Artık akk dolunca hiz 16 mbpsye dusuyor.Buyrun kanıt ;





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Perde -- 1 Mayıs 2017; 22:18:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgür internet adını verdikleri taahhütsüz internet paketleri başlayalı beri hakkındaki olumlu yorumların arttığı ISS. Bu dediğim, pek çok forum ve burası için de geçerli.

    Ben de bu olumlu yorumlara güvenerek internet bağlatmak için doldurduğum evrakları kargoyla bunlara gönderdim. Telefonuma ve mailime on beş gün boyunca evraklarınız ulaşmadı mesajı geldi durdu. Müşteri hizmetlerini üç defa aradım, evrakların ellerine ulaştığını söylediler. Yine de mesajlar gelmeye devam etti, evrakların ulaşmadığına dair. Yirminci gün sonunda internetiniz aktif dediler fakat ne telefon çalışıyordu ne internet. Defalarca müşteri hizmetleriyle görüşmeden sonra dediler ki sorun sizden. Elektrikçi çağırdım, hattınızda sorun yok dedi. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, sorunun Türk Telekom'dan kaynaklandığını söylediler. Üç gün sonra aradılar Türk Telekom'daki sıkıntının giderildiğini söylediler. İnternet ve telefon bir kez bile aktif olmamıştı oysa. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, yine sorun sizde dediler. Başka bir tamirci daha çağırdım. (her gelişlerinde 50 tl alıyorlar bu arada) Gelen adamı müşteri hizmetleriyle konuşturdum telefonda. Müşteri hizmetleri sıkıntının Türk Telekomun yeni müşteri kazandırmamak için kasıtlı olarak sıkıntı çıkarmasından kaynaklandığını söyledi. İkinci tamirci de bir şey yapamadan gitti.

    Evrakların teslimi için on beş, internetiniz aktif demelerinin üzerinden yirmi beş gün geçti. Sabrım tükendi, arayıp iptal edin dedim. Bir gün sonra aradılar, sorunla bizzat ilgileneceklerini, iptal talebimi geri çekmemi söylediler. Kabul ettim. Ne mi oldu? Hiçbir şey. Gelenler bağlantının aktif olduğunu merkeze bildirip dönmüşler. Problem giderilmiştir diye mesaj gelince nevrim döndü. O zaman kadar bir kez bile sesimi yükseltmemişken artık dayanamadım ve arayıp iptal edin dedim, küfür etmeden ama bağırarak. Ertesi gün yine aradılar iptal etmeyin, sorunu çözelim diye. Artık sinirden ağlamaklı oldum. Buraya yazdığım süreci anlattım, kadın sadece dinledi. Haklısınız, dedi ve kapattı. Bir hafta sonra fatura geldi, 75 tl. Bir defa bile kullanamadığım internete bu parayı verecektim. Daha doğrusu kredi kartından çekmişlerdi çoktan. Müşteri hizmetlerini aradım, inceleyeceklerini söylediler. Birkaç gün sonra da faturada bir yanlışlık olmadığını belirten bir mesaj attılar. Kurtuldum çok şükür, deyip arkasını bıraktım.

    Demem o ki çok iyi bir firma olabilir, çoğu kişi memnun olabilir ama benim Turknet'le maceram bu şekilde. Hani burada ayrı bir rezalet başlığı açılsa sezadır ama forumun şikâyet sitesine dönüşmesini sevmiyorum. Bu kadar memnun olan varsa vardır bir bildikleri. Dört yıl TTNET, arkasından Superonline Fiber kullandım üç yıl. İkisiyle de hiçbir sıkıntı yaşamamıştım, bunlar gözümü korkuttu. Geçen cuma Türk Telekom'a başvurdum, cumartesi 13.30'da internet bağlandı. Şimdi bu kadar olan şeye rağmen yine de cayma bedeli çok çıkmazsa Turknet'e geçeyim diyorum. Acaba aynı serüveni tekrar yaşar mıyım?




  • Bu Turknette akşamları hızlarda sıkıntı var genelde.75 mbps pakaet var.Normalde 24 e düşmesi lazım.Turknet zaten %20 kesinti yapıyor.Hız 24 gelmesi gerekirken 19-20 falan geliyor.Birde akşamları sıkıntı oluyor.Gelen hız aşağıda.





  • thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum. Epeydir bu başlığı takip ediyorum, daha önce bu sorunu yaşayanlara böyle tavsiye ediyorlardı. Ki gayet mantıklı bence. TT yeni üyeye hayır demez, port açılır, hemen türknete geçiş yapılır ve mutlu son
  • Ben simdi turknete gecsem akk yok goUkuyor sorgulayinca yani sabit 16mbs mi kullanacagim? Maximum alabileceginiz hiz 16mbs diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 480mrt

    Bilmiyorum. Epeydir bu başlığı takip ediyorum, daha önce bu sorunu yaşayanlara böyle tavsiye ediyorlardı. Ki gayet mantıklı bence. TT yeni üyeye hayır demez, port açılır, hemen türknete geçiş yapılır ve mutlu son

    Bizde deneyelim bakalim, tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: constantine05

    Bu Turknette akşamları hızlarda sıkıntı var genelde.75 mbps pakaet var.Normalde 24 e düşmesi lazım.Turknet zaten %20 kesinti yapıyor.Hız 24 gelmesi gerekirken 19-20 falan geliyor.Birde akşamları sıkıntı oluyor.Gelen hız aşağıda.



    Bende de aynı





  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechTR

    Bu akşamları hızın 3-4 mbps civarına düşmesi süreklilik arz ediyorsa taahhüt bozdurup ceza ödeyip, vdsl modem için para ödeyip TurkNete geçmenin bir anlamı yok sanırım. Gündüz zaten evde yokuz. Akşam da karın ağrısı yaşamayalım.

    aynen öyle. gündüz zaten işte oluyoruz. akşamki internet keyfimiz de yavaşlıktan dolayı kaçıyor. 1 ay içinde ücretimizi iade ediyorlar. düzelmezse turknetten ayrılacağım. şu an vdsl netimle 2 mbit hızla giriyorum nete. şu mesajı atarken bile zorlanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.