Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslarbiz 2 kisi tt kullanicisiyiz arkadasimla turknete gecmeyi dusunuyoruz yalin hat kullanicisiyiz tt den yalin hat uzerinden gecenler nasil baglanti surecinden gecti yardimci olurmusunuz birde biz kredi kartsiz basvuru yapcaz bu süreç nasıl isliyor int baglantisi kac gunde baglaniliyor birde ev telefon cihazini bedavamı veriyorlar kac ping aliyorsunuz bu arada

    Tahahutum 2 mizinde 19 martta bitiyor basvuru evraklarini erken mi gonderelim yoksa tahahut bitikten sonramı hangisi daha hızlı turknete gecisi saglar ve geciste int kesiliyor mu yardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 24 Şubat 2017; 17:15:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle berbat bir firma 10gündür interneti açmadılar sürekli farklı bahane ve yalan söylüyor müşteri hizmetleri sözde max. 6gün e bağlanıyor yazmışlar sözleşmeye ama tamamen palavra bu kadar amatör bir firma görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IIduayenaII

    Hocam fatura kesim tarihi her ayın ilk günü. Ocak 2 de çıkan fatura Ocak ayının faturası. Şubat 1 de çıkan fatura Şubat ayının faturası. Mart ayında çıkacak olan fatura ise Mart ayının faturası. Turknet on ödemeli bir hizmet. Ödedikten sonra kullanıyorsun.

    saçmaymış
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Numara tahsis ini turknet sağlıyor. Ev telefon cihazı vermiyorlar. Kullanmak istiyorsan kendin almalısın. Ben numara tahsis ettikleri halde kullanmıyorum. İlla kullanacaksın diye birşey yok. Yalın olamadığı içinde mecburi numara tahsis ediliyor. Ayrıca tahattut bitmeden 1 hafta kadar önce gönder. Onlara ulaşıp taşımayı gerçekleştirmeleri 1 haftayı bulur. Tt fazla fatura çıkarmamış olur.
    Edit : geciste internet 5 dakika civarı kesiliyor. Kesildikten 5 dakika içinde turknet kullanıcı bilgilerini gönderiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIduayenaII -- 24 Şubat 2017; 17:44:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Ben vodafone nette 30 küsür ping alirken turknette 20 aliyorum.



    Diger sorulara yukarda arkadas cevap vermis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrakların ulaşmasından itibaren 20 gün süren beklemenin sonucunda ayın 20'sinde 11mbps hızla interneti güzelce kullanırken, hızım düşük olduğu için aradığım ertesi günü yani 21.02.2017'de internetim kesildi ve odur budur internete bağlanamıyorum.

    Defalarca aramama rağmen en sonunda modemim VDSL desteklemediği için internete bağlanamadığımı ve Pazartesi ADSL portuna geçişimi deneyeceklerini ama olmazsa gelecek ayın 1'inde ADSL'e geçebileceğimi ve interneti o zaman kullanabileceğimi söylüyorlar.

    İlgi alaka gerçekten güzel ama port değişikliklerinde vs bir şeylerde altyapı firmasına yani Turk Telekom'a bağlı oldukları için hızlı ve etkin bir müdahelede bulunamıyorlar ne yazık ki :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deneme1


    quote:

    Orijinalden alıntı: hayata gülümse

    Telefon konuşma süresi düşürülmüş galiba, online işlemlerde paket dakika 500 dk şeklinde yazıyor, önceden 1000 dk idi.

    Telefonu kullananlar bu ayrıntıyı gözden kaçırmasınlar, sonra fazla faturayla karşılaşabilirler.

    yoo 1000 dakika devam.




    evet aynen 1.000 dakika ya devam sıkıntı yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mıçanadam

    Kesinlikle berbat bir firma 10gündür interneti açmadılar sürekli farklı bahane ve yalan söylüyor müşteri hizmetleri sözde max. 6gün e bağlanıyor yazmışlar sözleşmeye ama tamamen palavra bu kadar amatör bir firma görmedim.

    benimde 3 gün türk telekomun gelip hattımı ve telefonumu kesmesinden kaynaklı mağduriyetim oldu ama sorun bunlar değil türk telekomun başka müşterileri tacizi yani beni kullan bak yoksa.... diyor bende türknete 3 gün hakkım gitti dedim 3 gün lük fiyatı paradan düşeceklerini söylediler....
  • Bir kaç aydır Turk.net kullanmama rağmen kimseye neden önermediğimi aşağıda ki fotoğrafa bakarak anlayabilirsiniz.

    20 Şubat 2017 bakım olacak dendi. 4 gündür internet yok. Dün internetiniz var modemi kuramamışsınız dediler. Sonra Arıza kaydı oluşturduk dediler. Bugün modemi vdsl2 alıp tekrar adsl2 alınca otomatik internet geldi saçma bir şekilde. Fakat 2mbit. Turk.net arayınca bir sorun gözükmüyor diyorlar. Habire arıza kaydı açıyorlar.



    Dsmart 2 yıl sorunsuz kullandıktan sonra yeni sözleşme sürecinin ilk ayında 40 gün boyunca aynı sorunu yaşamıştım ve çözememişlerdi. Turk.net de bu sorunu çözemeyeceğini bildiğim için 1-2 güne iptal edip superonline ya da dsmart geri dönüş yapmayı planlıyorum.




  • acbold kullanıcısına yanıt
    Ev veya bina içi kablolamada sorun olabilir, ufak bir az temas sonucu modemde düşük hızlar alabiliyorsunuz. Mümkünse kablolarda ek olan yerleri bir kontrol edin, geçenlerde RJ11 telefon jack'ı takarken denk geldim bu tarz duruma çünkü, normalde 24Mbps olan hız 1-2 Mbps arası görünüyordu modemde en yüksek alınabilecek hız olarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FasTBoY

    Ev veya bina içi kablolamada sorun olabilir, ufak bir az temas sonucu modemde düşük hızlar alabiliyorsunuz. Mümkünse kablolarda ek olan yerleri bir kontrol edin, geçenlerde RJ11 telefon jack'ı takarken denk geldim bu tarz duruma çünkü, normalde 24Mbps olan hız 1-2 Mbps arası görünüyordu modemde en yüksek alınabilecek hız olarak.

    Ev ve ankastre ile alakalı sorun yok. Bu santral kaynaklı bir sorun. Tüm tesisat yeni ayrıca modem router olarak Netgear D7000 kullanıyorum.

    Ekstra olarak 4 tane daha modem router yedeğim var.


    edit: 2-3 sokak yukarıda olan arkadaşlarında aynı şekilde. Yeni portlar kullanıldığını söylüyorlar. Kendilerince santral kurduklarına falan getiriyorlar lafı. Ama sonuç olarak hızlar yerlerde Turk.net kullananlarda bu bölgede. Aynı binada ki diğer arkadaşlar ttnet ile sorunsuz kullanıyor. Bakım sadece Turk.net kapsadı ve bize pahalıya mal oldu açıkcası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 24 Şubat 2017; 23:2:22 >




  • Suan sorunsuz kullaniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttnet hipernet kullanıyordum 24mbit.

    türknet hipernete geçtim 100mbite kadar olan.

    müşteri temsilcisi altyapımın uygun olduğunu 75gb a kadar hız alabileceğimi söyledi.



    Şuan başvurum "telefon hattı için altyapı sağlayıcı firmaya başvuruldu" diyor.



    Yalnız şunu farkettim ttnet altyapı sorgulama ekranında binamda fibernet var diyor. Türknet başvurumu iptal edebilir mi? Yoksa bağlantı yapılır mı? Eğer iptal ederlerse papaz olurum Türknetle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü aktif olan netimi 24 saate yakın kullanamadım meğersem ankastreye kabloya ismimi yazıp gitmişler. Yapacakları iş 5 dakkalarını almazdı ama yapmamışlar. Bende yersiz yere müşteri hizmetlerine sinirlenmiştim. Ankastreye gidip baktığımda kablonun üstüne adımı yazmışlar. Kabloları sıyırdım ve şansıma ankastre kutumuz temizdi bina no falan hazırdı. Direk taktım modemide ayarladım VMG3312-B10A modelinde VDSL modem. Şükür sorunsuz kullanıyorum.

    http://www.speedtest.net/my-result/6080699476
  • HeRo11 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman sıfırliyoruz mesela ayın sonu ise 31 inde mi yapiyoruz ben ttnet kullaniyordum hic yapmiyordum o islemi :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: braveheartgs43

    Fatura kesim tarihin ayın 15'i sanırım

    İnterneti bir süreliğine dondurmuştum şubat ayında tekrar açtırdım, belki ay ortasında açıldığı için 500 dk yazıyordur, internet kotasında bir değişme yok.



    Faturalar normalde her ayın 1'inde kesiliyordu, muhtemelen yine öyle olur.






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar yeni abone oldum ancak Türk Telekom bağlantıda problem çıkarmış, eşim evde idi, eşime bu firmanın çok kötü olduğunu vazgeçip TTNet almamızı falan söylemişler, eşim kabul etmemiş, sonra da iç tesisatta arıza var deyip bağlantı yapmadan gitmişler, durumu Türk nete bildirdim, dönüş yapmalarını bekliyorum. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu daha önce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfygc kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom A.Ş.ye ait saha dolabı ve bina içi ankastre kutusuna kadar olan kısımda internet ve telefon hizmetinin taahhüt edilen sınırlar içerisinde sorunsuz olarak verilebilmesinin kontrolü firma sağlayıcısına aittir. Geri kalan ankastre kutusundan evinize kadar hattın bağlantısı size aittir. Ankastre kutusuna hattı çektilerse tamamdır.
  • Sarper 77 S kullanıcısına yanıt
    Hocam 0800 211 70 95 numarasını arama şansınız var mı? Bende 0800'lü hatlar aranmıyor. Size zahmet olacak hocam.
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum hocam, biz kutuya kadar hattı çekeriz ama fatura işlemeye başlar falan demişler, Türk nete soruyorum öyle bişey yok diyor. Ayrıca iç tesisat arızasının da doğruluğuna inanmıyorum, bina sıfır diğer daireler de bağlatmış kutuda bizzat Türk Telekomun yapıştırmış olduğu stickerlar var isim ve servis yazan, TTNet ve Superonline gördüm, ama benimkinde böyle bir sorun oldu, bir de firma ismi olarak millenicom demişler ama Türk net kendileri olmadığını söyledi, millenicom doping internet diye biliyorum ben oraya başvuru yapmadım. Yani benim anladığım tamamen gelen Türk Telekom yetkililerin bundan vazgeçip TTNet almamız için üç kağıtçılık yapmış olması...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.