Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Yüksek değil ki, düşük bile. Tarife 51/4, gerçekte aldığım hız yaklaşık 35/2.
  • şimdi bu tarife taahhütsüzya yarın 60 lirayı 100lira yapsalar ne olacak? olabilir mi, bunun bir prosedürü var mıdır?

    bu arada benim daha önce tt,,superonline başvurularıma port yok iptali alırken (4-5 ay) birgün can sıkıntısından superonline başvurdum ve nasıl olduysa internet geldi. ama tt,turknet göre falan pot halen yok geçiş yapılamıyor. bu da böyle tuhaf bir tecrübedir.

    baştaki soruyu şunun için sordum, babam kıbrıs gazisi ve çokta avantajlı sayılmasa da taahhütsüz bir özel tarife var, geçersem yarın fiyat çok artabilir mi? taahhütlülerde artmıyor heralde de?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Nautilus-

    Yüksek değil ki, düşük bile. Tarife 51/4, gerçekte aldığım hız yaklaşık 35/2.

    turknet 2 mbit upload hızı veriyor.o hızda kısıtlamalar ile 1.6ya düşüyor.

    ne zaman abone oldunuz siz?
  • Bugun telekom görevlisi aradı, geldim evde yoksunuz randevu saatinde diyince ,ne randevusu dedim turknet bilgi vermediki. Adamda şaşırdı sizin adınıza randevu almışlar bu saate dedi. Evde yokuz çalışıyoruz sen kutuya tekrar bak, bidahakine randevu saatini söyletirim dedim. Ama içime bir kurt düştü tekrar tekrar uğraşmamak için aradım görevliyi kardeş bekle geliyorum 15dkya , haftasonu trafiği olmayınca 20dkda evdeydiim tam giderken yakaladım. Çıktık eve modeme sinyal gelmiş çoktan halletmiş bile,( yani bizim elektrikçide tırt çıktı o yapamamış işini iyi yapan adam bulmak zor).

    Tabi hemen hız testi, kabloluda 60 wifi 40 verdi. Görevli çok hız vermişler size bu hat desteklemez, uygun değil buranın hatları eski dedi, port sorunuda var. Bende 1 aydır bekliyoruz portu zaten dedim. Sorun yaşatır diyince modemden kısarım sorun olmaz dedim. Modemden kısınca 50mbit yaptım bu sefer kabloda 35 wifi 25 verdi. Nasıl bir kıstılamadır bu, tanımlananın hep aşağısında veriyor. Neyse bunada razıyım zırt pırt kopup uğraştırmasında 35te yeter bana.

    Yalnız modem wifide çok kötüymüş bunu öğrendim değiştiresim var, tplink w9970 Yerine airties 5760 alabilirim.

    Herkese sorunsuz bağlantılar diliyorum, bizim hikaye şimdilik mutlu son ile bitti.
  • Ve mutlu son... Yorum sizin...

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ
  • Turk Telekom görevlisi sana yakın olan saha dolabından internet gelmiyor telefon geliyor dedi. Başka saha dolabından da interneti çekti. Telefon ve ADSL'i farklı noktalardan farklı kablolar ile alıyorum. Allahtan eve 5 adet bağlantı çifti döşemiş müteahhit, böyle olmasına sevindim. Şu anda telefon da internet de var. İnternet için hızın yükselmesini bekliyorum.


    *** Senin saha dolabında VDSL kartı var, boş port da var. Fakat TTNet hariç hiç kimse o portları kullanamaz, mevcut kart sayısı az olduğundan bağlamıyoruz dedi. Turknet başvuru yapsa ve dosya bana gelse ben bağlarım ama Turk Telekom red ediyor vermiyor diğer firmalara dedi. E nasıl düzelir dedim ? Turk Net kendi alt yapısını döşerse düzelir dedi şu şekilde sırıttı : . Gelen görevli benim yaşlarımdaydı, gayet iyiydi. Kablo falan da verdi, duvurdan çıkan tesisatı cillop gibi bir hale getirdi. Hız da 8-12 mbit arası bir şey olsun birşey demeyeceğim. Son olarak da yılbaşından sonra saha dolaplarında yeni düzenleme olacak neredeyse bütün portlar VDSL'e geçecek ADSL diye birşey kalmayacak bu bölgede dedi. Yılbaşından sonra VDSL yükseltme başvurusu yapacağım.

    *** 120 TL'ye VDSL modem satıyordum sıfır TP-Link, onu da satıcıya iade ettim. Forumdaki ölücüler 100 TL veriyordu. Aldığım fiyattan iade ettim o konuda da kafam rahatladı. Tek sorun kaldı o da hızın düzeltilmesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

    Ve mutlu son... Yorum sizin...

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    Voxility? VPN'siz test yok mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ


    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonurakar kullanıcısına yanıt
    0,78 idi onunla da, şimdi 13 mbit civarına sabitlendi. Hız gayet yeterli. Faturalandırma nasıl işleyecek bakalım şimdi.

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 3 Aralık 2016; 14:1:30 >
  • TTNET 8 mbit 50 akk'li ADSL kullanıyorum 52 tl + 19 tl telefon faturası ödüyorum. Kotamın erken bitip internetimin yavaşlamasından bıktım artık.

    Ocak'ta taahhüdüm bitiyor. Artık uzatmayı da düşünmüyorum TTNET ile, tabii aklımı çelecek bir teklif yapmadıkları sürece. Hangi servis sağlayıcının başlığına girsem hepsi rezalet, yok mu bu ülkede bir adam gibi hizmet sağlayan, aldığı paranın hakkını veren?

    Türknet'in taahhütsüz yüksek akn'li aboneliği beni cezbetti. TTNET'ten transfer olsam, ilk defa internet bağlatanların yaşadığı sorunları yaşar mıyım? Hattım 8'den yüksek hıza izin vermiyor zaten. 8 mbit + 150 gb akn yeter bana..

    Olmadı en son çare gidip havadan internet yayını yapan bir sağlayıcıya transfer olacağım.
  • SÜREÇ

    15 Kasım - Yurtiçi Kargo ile kargoladım
    16 Kasım - Teslim edildi ve akşam 19:30 saatlerinde evraklarınız bize ulaştı maili geldi.
    17 Kasım - Evraklarınızı teslim aldık sms'i sabah 9 civarı telefonuma düştü.
    18 Kasım 9:00 - Türk Telekom yetkilisi-teknisyeni arayarak sinyali verdiğini söyledi. Bu tarihten itibaren ev telefonu çalışmaya başladı fakat DSL yok.
    18 Kasım 13:00 - Turknet Online İşlemler kullanıcı adım ve şifrem geldi.
    28 Kasım - İnternet erişiminiz kullanıma hazırdır şeklinde sms geldi. 18 Kasım 28 Kasım arasında her gün Turknet'i 2 kere aradım. VDSL başvuru hatası alındığı iletildi.
    2 Aralık - Turk.net tarafından arandım, yarın 12:00'de Turk Telekom görevlisi gelerek ankastreden dairenize kadar kontrol sağlayacak dendi.
    3 Aralık - Turk Telekom saha görevlisi geldi. Ev telefonunun bağlandığı saha dolabından ADSL'i veremediğini söyledi, başka bir saha dolabından sinyali verdi. Evimde şu anda telefon ve internet farklı kablolardan verilmiş durumda. VDSL Kartının ve portunun olduğunu fakat Türk Telekom'un başka firmalara vermediğini, port sayısı az olduğundan kendisine ayırdığını söyledi. Başka firmadan VDSL başvurusu yapsan da o dosya bana gelmez, direk red ediyorlar sistemden dedi.


    NOT: İnterneti 1-2 saattir kullanıyorum hiç bir şey indirmedim 3.38 GB düşmüş gözüküyor 150 GB kotadan. Sözde 150 GB sanırım.
  • Herkese merhaba,

    Bu embesil firma altyapınız fiber diyerek 3 aydır aktivasyon yapmıyordu. Forumdan durumu bana benzeyen bir arkadaşı emsal gösterince 2 gün önce arayıp altyapınız 76 mbps'ye uygun değil sözleşmenizi 24 olarak güncelleyelim dediler. 24 olsun bizim olsun diye beklerken bu sabah tekrar arayıp altyapınız fiber, aboneliğinizi iptal edelim dediler.

    Bu dangalaklara laf anlatmak zor olduğundan sosyal medya hesaplarından da yazıyordum sürekli. 3 aydır beklettiklerini yazdığım için rezil olduklarından Facebook sayfalarından banladılar. Artık nevrim döndüğü için twitterdan giydirince oradan da banladılar.

    Sözleşmeye göre 20 gün içinde bağlanması gereken internet 93 gündür bağlanmadı. Her gün için çatır çatır tazminat alıp fakir fukaraya dağıtıcam. F U Türknet.
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 4 aydır sorunsuz kullandığım internetim bugün itibari ile kesildi. İnternet ışığı kırmızı yanıp duruyordu sonra komple gitti. Arıza kaydı oluşturdum bakalım kaç günde sorun çözülecek.

    Edit - 2 saat içinde internet geldi hiç bir sıkıntı yok. Beklediğim den kısa oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeboys0 -- 4 Aralık 2016; 1:5:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Ben sinyal alamadığımı bildireli 2 gün oldu dönüş yapılmadı hala.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    13 eylülde kullanmaya başladım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alias57 kullanıcısına yanıt
    Bence telekomu arayın bir konuşun. Yol yapın devam etmek istiyorum diyin. Turknet uygun 60 liraya eşdeğer bir tarife yok . Ama sorun çok :)
    Telekom ile anlasamazsaniz turknet i bir deneyin. Zaten taahhüt yok. En fazla bir ay beğenmez iptal edersiniz. Tabi beklemek sorun olmayacaksa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spy_hunter

    Bende başvuru sürecimi yazayım;
    21 Kasımda evrakları kargo ile gönderdim
    24 Kasımda telefonuma evraklarınız bize ulaştı mesajı geldi.
    28 Kasımda modemimi önceki kiracıdan kalan hatta bagladım. Modemin adsl ve internet ışığı yanıyordu.
    1 Aralıkta telekom yetkilileri geldi. Onlarda hattın ucunu modemime taktılar yine adsl ve internet ışığı yandı.
    Bugün Sabah 8 de telefonuma adsl kullanıcı adı ve şifresi geldi ama modemde sürekli yanan adsl ve internet ışığı bu sefer yanmıyordu. Turkneti aradım arıza kaydı aldılar.
    Şuan ise sabır çekerek sorunun bir an önce hallolmasını bekliyorum.

    İnternet bağlantım bugün itibariye sağlandı ama sorunlar devam ediyor. Ttnet abonesiyken 8 mbite kadar olan tarifede 8 mbite yakın değerler alırken aynı yerde turknet ile alınan değerler rezil seviyelerde. youtube de 720p video izlerken bile donma oluyor. sorunun düzelmesi için turknet ile iletişime geçtim.

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egeboys0

    Yaklaşık 4 aydır sorunsuz kullandığım internetim bugün itibari ile kesildi. İnternet ışığı kırmızı yanıp duruyordu sonra komple gitti. Arıza kaydı oluşturdum bakalım kaç günde sorun çözülecek.

    Sorunumu 2 saat içinde çözdüler. Nedenini bilmiyorum. şuan 60 mb hız alıyorum. Çok memnunum. Umarım böyle devam eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler turknette MDU işliyor mu ?
  • Turk.net Canlı Destek'ten hangi numaraları arayabiliyoruz ücretsiz diye sordum. 60 Dakikaya kadar ücretsiz dedi, 60 dakikayı geçince ücretlendiriliyoruz görüşmelerde vay be... Sözleşmeyi iyice okumak lazım.


    Tuna - Paketiniz kapsamındaki aylık 1000 dakika ile yurtiçi GSM, Şehir içi, Şehirler Arası, 1. kademe ülkeleri sabit telefon, STH (Alternatif Telekom Operatörleri), 444’lü numaralar, 0850’li numaralar ve 3 haneli 1xy özel servis numaraları yönünde görüşmelerinizi yapabileceksiniz. Her bir aramanız 60 dakikaya kadar ücretsiz aylık 1000 dakikanızdan düşecektir.
  • 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.