Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ayin 4 unde sozlesme turknete ulasti hafta sonu girdi araya bugun de turktelekom kabloyu bagladi ve yarin internetin acilacagini soyledi gayet hizli bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 ekimde evraklar ulaştı. Hala numara tahsisi diyorlar.


    Görüştüğüm bi mh operatörü 3 ila 5 gün diyor. Diğeri 6 iş günü diyor. Ya yalan beyan var, ya oyalama ya da en iyimser tahminle iki mhden biri yanlış biliyor.

    Şu ülkede işler neden hep böyle yürüyor.

    Sanki bana firma hibe ediyor birşeyleri ya da bağışta bulunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ttnet kullanıyordum bugün sözleşmem bitti ve iptal ettirdim şimdi turknet düşünüyorum vdsl 2 modemim var ve ttnette 24 megabitlik paket kullanıyordum bayan bana max 75 megabit alabilirsiniz dedi ? ayrıyeten herhangi port , hat vb sorunu olur mu ? evraklar derken kasıt nedir ?
  • Arkadaşlar Halihazırda ttnet adsl kullaniyorum, sabit telefon ile. Turknete vdsl olarak basvurdum. Ayni kablodan gelecek mi vdsl yoksa telekom ekipleri gelip kabloyla ilgili bi islem yapacaklar mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rmzn7134 R kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki de 3 Kasımda ellerine ulaştı. Bu sabah gelip bağlantıyı yaptılar. Telefon 5-6 saat sonra aktif oldu. Şimdi de Adsl sinyali bekliyorum. Tüm endişelerime rağmen işlemler sorunsuz ilerliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agmerhamto

    ben ttnet kullanıyordum bugün sözleşmem bitti ve iptal ettirdim şimdi turknet düşünüyorum vdsl 2 modemim var ve ttnette 24 megabitlik paket kullanıyordum bayan bana max 75 megabit alabilirsiniz dedi ? ayrıyeten herhangi port , hat vb sorunu olur mu ? evraklar derken kasıt nedir ?

    Aynı hatayı bende yaptim.
    İptal edince elektrikçi çağırma falan ayni seye çıkıyor. Turknete taşıyın hem netsiz kalmazsiniz hemde kablo ankastreyle ugrasmazsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefonu kullanmiyacagim icin baglatmadim hocam yarin neti acariz dediler bekleyip gorcez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rmzn7134 R kullanıcısına yanıt
    Umarım sorunsuz halledilir hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Hocam eve gelen Rj11 prizindeki kablo bu şekilde. 4 daire olan apartmanda sadece 1 kişi net kullandığı için 3 kablo boşta. Kabloların içinden 3 tane renkli ince kablo çıkıyor ve bu ince kablolardan birini kablonun etrafına dolamışlar boşta olan 3 kablonun hepsinde. Arkadaştan cihazı aldım alttaki boşta olan kabloları kısa devre yaptım prizdeki kabloların hepsini denedim bulamadım. Ne yapmam gerekiyor? Binada muhtemelen cat5 kablolama çekili Priz benim kafamı karıştırdı ilk defa karşılaştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Biraz gecikmeli de olsa hizmet almaya başladım, 50 megabite kadar altyapı var, 40 mb net hız alıyorum, şimdilik sıkıntı yok inşallah olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapı şuan 16 mbit destekliyormuş. Daha fazla almanın yolu yok değil mi arkadaşlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarrrrr

    Altyapı şuan 16 mbit destekliyormuş. Daha fazla almanın yolu yok değil mi arkadaşlar..

    Açık adres bilgilerinde desteklediği maksimum altyapıyı görüntüleyebiliyoruz hocam. Özel mesajdan bilgi iletmen yeterli
  • Hocam merhabalar 05.10.2016 tarihinde internetim açıldı. Bugün mesaj geldi 50tl kredi kartımdan tahsil edildi. Daha 1 ay ücretsiz kullanım 3 gün önce doldu neden ücret kesildi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OmeaR kullanıcısına yanıt
    Mavi / Beyaz / Gri kablo var sanırım gelen kablo içinden. Genelde kırmızı/yeşil oluyor 2li bağlantıda. Gri ile Maviyi kısa devre yaparsan bulursun büyük bir ihtimalle.
    https://www.endustripazar.com/Products/NUMERIS-TELEFON-PRIZI-RJ11-SIVA-ALTI-KARRE-SERISI-VIKO.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 8 Kasım 2016; 13:41:55 >
  • 1 ay önce internetten kredi kartıyla "ilk ay bedava kampanyası" ile başvurusunu yapıp bağlattığım abonelik için kredi kartımdan an itibariyle 49 liralık çekim denemesi yapıldı. Forumdan deneyimli olduğum için mail order ve internet alışverişine kapatmıştım kartı ve parayı tahsil edemediler. Bankadan da çekim denemesi olduğu ve başarız olduğu ile ilgili mesaj geldi. Daha sonra turknetten mesaj geldi "bağlandığı tarihten bugüne kadar geçen 49 liralık kısmi fatura kredi kartınızdan tahsil edilememiştir" diye. İnternetten ve müşteri hizmetlerinden fatura gözükmüyor. Hangi parayı tahsil etmeye çalışıyorlar?

    Mh aradığımda ses kaydını aldığımı en baştan söyledim kendilerine ve "banka çekmiş mi parayı öyle bir kayıt var mı? sistemsel hata olabilir zaten çeksek de iade olurdu" diyorlar. Sözleşme maddelerine aykırı hem de usulsüz "faturası çıkartılmadan" müşterinin parasını almaya çalışıyorlar. Daha önce çok kişi yaşadı aynı şeyi forumdan.

    İnsanları aptal yerine koymak çok yanlış. Stratejik Yönetim masterı yapmış biri olarak iç işleyişlerini az buçuk biliyorum. Fatura çıkartamazlar sözleşmeye aykırı. Eğer parası çekilen vatandaş durumu fark edemezse ne ala para cepte. Oldu ki farketti sistemsel hata deyip para iade. Şimdi başsavcı tanıdıklar avukatlık büroları vs. bizimde tanıdığımız 3-5 kişi var. Tüm ses kayıtları vs. Turk.net çalışanının bilgisi dahilinde elimde. Uğraşılır mı bunlarla?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam faturalar ön ödemeli mi? Yani kullanacak oldugumuz ayin parasini onceden mi yatiriyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar türknet'i iki defa kullandım.

    2 yıl önce abonesiydim gayet hızlı ve güzeldi ama sözleşme imzalamıştım.başka bir eve taşındığımda evde internet varmış ve kiraya dahilmiş bu yüzden sözleşmeyi bozdum.276 tl ceza ödedim.

    sonra binanın internet aboneliği iptal edildi.

    şimdi tekrar bu sözünü ettğiniz kampanyaya başvurdum.şuan kullanıyorum sözleşme yok.aylık 59 tl.ilk ay bedava.

    hız saniyede 1,5 mb civarı filmler o civarda iniyor bulunduğum bölgede.

    kısaca ben türkneti tavsiye ederim.

    ttnet'in sözleşme fesih maddesleri çok ağır.okumadan abone olmayın.herkese saygılar.
  • Anladığım kadarı ile sözünde duran bir firma değil ana başlığa bu şikayetler eklenmeli . Milleti mağdur etmekten başka bir şey yapmıyor . 100 yorum okudum 80 tanesi sorunlu .
  • Müşteri hizmetleri ile görüştüm saçmalık ama kasım da kullandığımın ücretini almayacaklarmış :) Büyük ihtimal para iadesi yapmamak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25günlük turknet seruvenimi bugun sonlandirdim. Ilk gunden bu yana hicbir gelisme olmadi. Telefon hatti olmayanlara tavsiye etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.