|
Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (33. sayfa)

-
-
kablosuz da hiz yavas -
O daha çok var her yerde fiber olması icin -
Zamanla dedim zaten hocam. -
Türknet 1 ay ücretsiz kullanım için Davet kodu ihtiyacı olan ve türknetle ilgili aklında soru işareti olan arkadaşlar dm den yazabilir.
-
-
Neresi burası mahalle söyle ilçe söyle biz de gelelim oralara 😁😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gündoğdu_01 -- 24 Şubat 2021; 14:21:17 > -
İstanbul, Bayrampaşa hocam. :)
-
Güzel günlerde kullanın, darısı başımıza diyelim.. -
Keyifli kullanımlar dilerim -
kablosuzda bu hızı verıyormu? hverıyorsa hangı modem?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vermiyor -
Kablosuzda bu hızları alman için Wifi6 router alıp wifi6 destekli bir cihaz kullanman gerekiyor. Wifi6 destekleyen telefon iki elin parmaklarını geçmiyor şu an. Dizüstü bilgisayarlarda da 15bin altına wifi6 desteği zor.
-
Mükemmel bir görüntü. Türkiye'de bu hizmeti vermeye cesaret etmek bile övülesi bir durum. Türkneti tebrik ediyorum. Keşke tüm Türkiye'de bu hizmeti sunabilseler... Alternatif sağlayıcılardan umudu keseli çok oluyor anca sansüre yasaklara çaba harcar onlar.
-
Teşekkür ederiz. Gigafiber altyapı işlemleri hız kesmeden devam ediyor. Şu an için belirli bölgelerde hizmet veriyoruz. Ancak yatırımlarımız devam ediyor. -
Ankara için bu yıl gigafiber altyapı çalışmanız olacak mı?
-
İlk başvuru esnasında bu kodu kullanarak 1 ay ücretsiz kullanım hakkı edinin. 1 aylık ücretsiz kullanım kod için dm den iletişime geçebilirsiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: semihsahin45İlk başvuru esnasında bu kodu kullanarak 1 ay ücretsiz kullanım hakkı edinin. 1 aylık ücretsiz kullanım kod için dm den iletişime geçebilirsiniz
Superonline aboneliğim bitmek üzere nasıl memnun musunuz?
Bende abonelik bitince denesem mi acaba diyorum?
-
yılardır turknet kullanıyorum 2 yılönce aynı sokaktaki farklı bir daireye tasınırken 6 ay boş port olmadıgı icin kullanmadım.Şuan 35 mbps kullanıyorum binaya fiber cekmişler aradılar pazartesi kuruluma gelecekler .vdsl memnundum bakalım
-
Şuanda memnunum. İlk zamanlar bağlantı ve hızda problemler vardı Ama sonra düzelttiler. Zaten taahhüt yok İstersen bir dene. 2 ay kullan. İlk aboneliğin başladığında faturan hemen peşin çıkıyor. 2. ay ise eğer davet koduyla başvuru yaptıysan bedava. Fiyatı konusunda iyi 85 t.l. denemekte fayda var. DM den sana davet kodu gönderdim. İstersen başvuru esnasında kullanırsın. 1 ay bedava.
Ayrıca ben türknetle ilgili bir kaç hız testinin videosunu çektim istersen bi bak belki sana yardımcı olur. Hem ping değerleri ile ilgili profesyonel bir programla.
Ayrıca bir arkadaşımı daha türknetli yaptım. vdsl 50 mbps hız onunda videosunu hazırlıyorum. Arkadaşımın bilgisayarına uzaktan bağlanarak hız testi yapıp videosunu çektim.
GeForce now daki ağ testi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihsahin45 -- 28 Şubat 2021; 10:19:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X