Daha önce hat zayıflaması konusuna yazmıştım durumumu son bir kez daha şansımı denemek istedim konu açarak. Şu an arap telekomdayım arkadaşlar hipernet 24 mbps lik paketindeyim. 1 aya bitiyor taahhüt kurtuluyoruz. Şimdi oturduğumuz bina bir apartman 10 daireli. Altyapı sorguladığımda bizim daire 79 mbps 115 metrelik mesafede görünüyor ve de başka bir daire daha bu durumda. Diğer 8 daireyi sorguluyorum 98 mbps 15 metre olarak görünüyor. Ben eski dolaptan bağlanıyorum galiba. Neden 8 daireyi yeni dolaba bağlayıp bizi taşımadılar. Bir de modeme gelen 79 luk hız 60 a düşüyor. Türk net dolaplara hiç müdahale etmiyor hazır arap telekomdayken gidip görüşürsem dolabımı değiştirirler mi? Modem değerlerim ![]() |
Türk net e geçiş yapacağım hat değerleri, saha dolabı hakkında yardım

-
-
Hattınız şu anki durumuyla güzel durumda. Eğer daha yakın bir dolap varsa bu gün arayıp durumu detaylıca anlatın geçişiniz yapılsın. Eğer türk.net e geçecekseniz size yardım etmek isterim pm den ulaşabilirsiniz.
-
Belli ki sizin hattın durumu biraz karışık
Size şunun garantisini veririm
TurkNete geçtiğiniz anda hiç bir sorununuza Telekom koşa koşa gelip çözüm üretmeyecek aksine köstek olacak
Yana döne geri Telekoma döneceksiniz
Arab telekom demişssiniz de
Turknetin daha düne kadar yarı hisselerini arablar elinde barındırıyordu
Türk telekom Turknet v.s bunlar fason firmalar :)
-
-
Şöyle düşünün. Sizin bina 15m olan dolaba bağlı ama güncelleme yapılmamış sizin dairenize. Güncelleme yapınca düzelmiş. Akşam gündüz farklı çıkma sebebi de yeni tanımlanmış olması. Türk.net davet kodu lzımsa verebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır hocam. Başvuruyu 16 sında yapmayı düşünüyorum. Özelden atın siz bir aksilik çıkmazsa geçiş yapıcam.
-
Bu yakın uzak dolap konusunu nasil öğrenebiliriz acaba sorgulama yapabileceğimiz biyer varmı benimde evimin 5 10 metre ötesinde t7 kabin var ama maksimum hız 83 cikiyor buyuk ihtimal ona bağli deilim
Türknet geçmenizi önermem 100 mbps iken hızım bir anda 60a düşürüldü ve çözemeyiz diyip kapatmaya çalışıyorlar destek kaydını.
-
netspeed sitesinde gösteriyor hocam altyapı sorgulama kısmında ama bu sonuçlar çok güvenli olmayabiliyormuş dikkat edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzip -- 24 Mart 2021; 21:53:51 > -
Çok fazla şikayet var şansa bağlı hocam artık. 35 lik paketlerini denicem. Sorunsuz verirlerse kullanırım.
-
121 metre yaziyor 5 10 meyre maksimum kapimin önunde var acaba o kabinden gelmiyormu benim hat
Hocam çok bilgim yok. Daha önceki forum mesajlarından bildiğim kadarıyla 5 10 metre çok yakın. 100 ün üstü gelmesi lazım diye düşünüyorum.
-
Siteden baktiğimda 121metre yaziyor ama bana baska kabinden geliyor olabilirmi acaba
Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Ekmekçi Bilal iş başında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X