Şimdi Ara

Türk Net CRC hatalarıyla dolu internet.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün size TürkNette yaşadığım inanılmaz garip olayları anlatacağım. Öncelikle 4-5 ay önce yaşanan olaylar bir yana aile evime geri döndüğüm için hizmetimi dondurmuştum ve bulunduğum evdeki Türk Telekom aboneliği bittiği anda internet hizmetimi açtırdım. Buradan sonrası tamamen garipliklerle dolu. Türk Telekom üzerinden Tivibu+35 mbit(sabit) internet alabiliyordum. Türk Nete geçtiğim anda hızımın 32 mbite düştüğünü gördüm ki bu benim için çok büyük bir problem değildi. Aynı gün CRC hatalarıyla boğuşmaya başladım. Beinconnect yayınlarını izleyemez oldum, Twitch.tvdeki yayınları 144p de bile izleyemiyordum ve 28.03.2020 de bir destek kaydı açtım. Destek kaydım ertesi gün bölgenizde altyapı çalışması vardı ve şu an düzeldi denilerek kapandı ancak düzelen hiç bir şey yoktu. Sonrası ise tamamen komedi. 29.03 te tekrar destek kaydı açtım ve bu destek kaydına 31.03.2020 12:42'e kadar hiç bir cevap gelmedi. Sonrasında gelen cevap hattınızı inceliyoruz size bilgi vereceğiz şeklindeydi. Bugün ise tekrar hattınızı inceliyoruz diye cevap atmışlar fakat ben hattımı kullanamıyorum. 1 Günde 2 milyon CRC hatası yaşanmış. İç tesisat ile alakalı olamaz çünkü hem apartmanın iç tesisatını biz yaptırdık hem de Türk Telekomdan aldığım internet de aynı altyapıdandı. Kaldı ki Fiber kutumuz var. Aşağıya fotoğrafı da atıyorum artık uğraşmaktan bıktım. Yeni üyelik yapacak arkadaşlar varsa bunları da göze alsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pr0ne -- 1 Nisan 2020; 17:22:23 >

• Bence bu olayı TT saha çalışanları bilerek yapıyor bu ülkede hiç bir şey huzurlu ve yerinde gitmeyecek maalesef geldiğimiz durum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetynd -- 1 Nisan 2020; 19:32:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetynd

Bence bu olayı TT saha çalışanları bilerek yapıyor bu ülkede hiç bir şey huzurlu ve yerinde gitmeyecek maalesef geldiğimiz durum bu
    Bizim suçumuz nedir peki? Zaten Dünyanın en yavaş internetlerinden birini kullanıyoruz. Gerçekten bu ülkede hayat kurmak imkansıza yakın duruyor.
  • Hocam bende bugün, bugüne kadar karşılaşmadığım kadar CRC hatası gördüm yaklaşık 300 binlere ulaşmış durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetynd kullanıcısına yanıt
    bugün turknet yetkilisiyle görüştüm bende, kim yapıyor bunu diye sordum biz değil, o zaman tt yapıyor onu suçlayamayız dedi

konuda bu https://forum.donanimhaber.com/turknet-yapa-hiz-kisitlamasi--142579022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 1 Nisan 2020; 22:56:2 >
  • Hocam sizin internetinizi yine bağlamışlar, ben 1 ay olacak hala internet bağlatmaya çalışıyorum. Durmadan alay ediyorlar, telefonun başında konuşurken benimle alay ettiklerini anlayabiliyorum. Hergün BTK'dan şikayet kaydı açıyorum. Sizleride şikayet kaydı açmaya davet ediyorum. Başkaları mağdur olmasın diye elimizden geleni yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNightMare.

Hocam bende bugün, bugüne kadar karşılaşmadığım kadar CRC hatası gördüm yaklaşık 300 binlere ulaşmış durumda.
    Hocam çok garip anlayamıyorum yani. Bu problemi çözmek 4 gün sürmemeli. Bana bi aksiyon planı sunsalar yine yetecek bana. Ama tam bi belirsizlik var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CRC hatalarını bende bilmiyorum neden kaynaklandığını bende de oluyor muhtemelen sebebi yer altı kablolar yada saha dolapları tabii ki bina içi ankastre kutusundan

Modeme gelen kabloda ek yoksa
    Sadece oyun profilinde, snr düştüğünde oluyor. Milyonlarca.

Mht bişey olmaz diyor :) ilk cevabı da konu internetinizle değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam yer altı kablolar veya saha dolapları olma ihtimali yok. Dediğim gibi 5 gün önce TTnet kullanıyordum günlük max 20 CRC oluyordu. Problem ya ek kabloda ya da profilde bence. Bunu çözmemek için ellerinden geleni yapıyorlar ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutz

Sadece oyun profilinde, snr düştüğünde oluyor. Milyonlarca.

Mht bişey olmaz diyor :) ilk cevabı da konu internetinizle değildi.
    Hocam müşteri hizmetleri tamamen bot olmuş. 1 gün arayla aynı mesajı isim değiştirerek yolluyorlar durum bundan ibaret :D
  • Merhaba, açtığınız destek kaydının numarasını PM üzerinden iletmeniz durumunda kontrol ederek bilgi vereceğim.
  • vae ye geç rahat et,sanhtralden çıkan bakır çürümüştür.TT artık bu kabloları gözden çıkardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, açtığınız destek kaydının numarasını PM üzerinden iletmeniz durumunda kontrol ederek bilgi vereceğim.
    PM attım.
  • Pr0ne P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kaydınızın önceliğini teknik ekiplerimize ilettim. Gün içerisinde işlemler hakkında bilgi vermek için sizi arayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, kaydınızın önceliğini teknik ekiplerimize ilettim. Gün içerisinde işlemler hakkında bilgi vermek için sizi arayacağız.
    Öncelikle herhangi bir arama olmadı halen. Diğer şey ise şu benim sadece paketimi değiştirmişler dolayısıyla CRC hatalarım, BeinConnectteki donmalar ve online oyunlarda ping strike halen oluyor.
  • Pr0ne P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, CRC hataları ile ilgili kontrolü yaparak bilgi vereceğiz.
  • Bende sürekli CRC hataları alıyordum TT port değiştirdi sorunu çözdü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.