Şuan hâlen aktif olarak turk.net kullanmaktayım. Bulunduğum adreste daha önce altyapı sorgulaması yaptığımda turknet ve diğer sitelerde 60 mbps internet hızı desteklediği gözüküyordu fakat son bir kaç aydır turk.net sayfasında 35 mbps desteklediği gözüküyor (diğer sitelerde 60 mbps gözüküyor). Tarafıma sağlanan hız ise 15-20 mbps civarlarında. Destek kaydı oluşturdun mu diye sormayın çünkü destek kayıtlarını kimse bir tarafına takmıyor. Şikayet hattı da arıza kaydı oluşturdum diyor sadece ama çözüm bulan yok. Tek dertleri değerlendirme anketi. Ek olarak oturduğum binaya yaklaşık 2 yıl önce gigafiber kutusu çekildi ama halen aktif olmadı. Turk.net müşteri hizmetlerini arıyorum aboneliğim var diye müşteri temsilcisine bağlamıyor, tuşlamalı menüyü de bilmiyorsunuz zaten. Yeni abonelik bağlantısı menüsünde ise aboneliğim var ama problemime çözüm bulamadım dediğim anda daha devamını dinlemeden yüzüme kapatır gibi tuşlamalı menüyü yönlendiriyorlar. En son önce yalvardım beni başka menüye bağlamayın diye sonra adresimde gigafiber kutusu var dedim. Bu seferde musterihizmetleri@turk.net diye bir e-posta adresi verdiler ona yazın dediler. Ona da mail attım. Şikayet hattında ise bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok uygun olunca bağlarlar diyip geciştiriyor. Şimdi diyeceksiniz ki bu konuyu niye açtın? Hem yeni bağlanmayı düşünenlere bir fikir olsun hemde @TurkNetDestek 'e birde burdan ulaşmaya çalışmak. @TurkNetDestek problemime çözüm bulacak mısınız yoksa başka bir ISS'e mi geçeyim? Yok problemime çözüm bulmayacaksanız apartmana koyduğunuz kutuyu da söküp o vida izlerini falan temizleyin boşuna durmasın orada < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |