Şimdi Ara

Türk milleti tembeldir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle yeni nesil bı başka tembel. Hepimizin hayatı Survivor, futbol, yetenek sizsiniz, bu tarz benim tarzı kavga gürültü, hayatimiza faydası olmayan boş beleş şeyler. Çoğumuz işimizi gücümüzü ezbere yapıyoruz. Kimse yaptığı işi sorgulamiyor. Yaptığımız işi nasıl daha iyi yapabiliriz diye düşünmüyor. Herkes işi öğrendiği adamı taklit ediyor. Bizim işyeri de böyle. Yeni bı fikir sunuyorum eski köye yeni adet getirme burda senelerdir böyle gidiyor bu diyorlar. Halbuki basit yolu varken ezberlenmis alışılagelmiş yöntemi deniyor herkes. Çalışmamız bile ezbere dayalı tembellik üzerine kurulu.

Kimse kendini geliştirmeyi denemiyor. Buna bende dahilim. Ama değiştirmeye çabalıyorum kendimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkeye şehitler geliyorken ülkenin en büyük ve tek gündemi Survivor ise...

Savaşın içinde gençliğin tek derdi Survivor ise...

Dünya'da en çok televizyon izleyen ülkeler arasındaysak üstelik bu kadar sürünüyorken...

En çok sosyal medya kullanıyorsak...

En çok oyun oyunuyorsak...

En az spor yapan oluyorsak...

En az kitap okuyan oluyorsak...

Tüm bunlardan tembel değiliz sonucunu çıkaranın cidden ciddi problemleri vardır, deve kuşu misali...

Evet Tembeliz....

Kesinlikle Tembeliz...

Tüm zamanların en çok konuşulan konusu Forum DonanımHaber'de bile işte bunlar....

• Theo diye geldim gidiyorum

..... Şaka bir yana aslında Türk halkı tembel felan değildir bir çok insan çok çalışır ama gerçek şudur ki üstü beslemek için çalışır kendisine bir şey katamaz çünkü düşünce tembelidir haa şuan yaşadığımız sistemde de insanlara düşünmek için çok fırsat verilmiyor bence ama gene yükselmek isteyen her türlü yükselir kendini tembellikten kurtarırsa tabi...

• Şikayet ettiğin şeyler hiç bir zaman değişmeyecek çünkü tembellik dediğin şey bu ülkede kültürün bir parçası. 30 liralık mala önce 60 lira diyip geçirmeye çalışıp sonra indirim yaptım ayağına yine 30 liraya vermek gibi ahlaksızlıklar da yine bu kültürün parçası. Her alanda böyle bu. Türkiye'de dürüst ticaretin tanımı bir tarafın öbür tarafa geçirmesidir. Bırak iyiye gitmeyi giderek daha da kötü oluyor ve olacak çünkü boyun eğmek, kadercilik, tebacılık, hiyerarşi vs. bunlarda bin yıllık bir kültürün parçası. Bu ülke bir devrim gördü ama o fidan kurudu ağaç olamadı. Şu an yine padişahlarını arıyorlar çünkü muhafazakarlık da bu kültürün bir parçası. Bu kültür bir miras gibi babadan oğula aktarılıyor, her baba matrix gibi kendi soyuna bunları aktarıyor. Okumak, araştırmak, rasyonel olmaya çalışmak böyle şeyler bu ülkenin insanına çok uzak şeyler. Gerçekçi olmak gerekirse tablo bu ve ben bu tablonun bir parçası olmak istemediğimden şu an dünyanın başka bir yerinde yaşama kararı aldım sadece neresi olduğuna karar verebilmiş değilim henüz. En azından gittiğim yerde benim gibi düşünen insanlarla yaşar, öyle bir kültüre faydalı olabilirim.

• Türkiyede bedavacılık var hiçbirşey yapmadan para kazanmak kısa yoldan köşe dönmek hep biryerlerden bedavaya birşeyler kapmak.arkadaşlar arasında bile sömürme hat safhada herkes birbirine geçirmek derdinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepyekyek -- 11 Şubat 2018; 8:36:20 >
  • Ülkeye şehitler geliyorken ülkenin en büyük ve tek gündemi Survivor ise...

Savaşın içinde gençliğin tek derdi Survivor ise...

Dünya'da en çok televizyon izleyen ülkeler arasındaysak üstelik bu kadar sürünüyorken...

En çok sosyal medya kullanıyorsak...

En çok oyun oyunuyorsak...

En az spor yapan oluyorsak...

En az kitap okuyan oluyorsak...

Tüm bunlardan tembel değiliz sonucunu çıkaranın cidden ciddi problemleri vardır, deve kuşu misali...

Evet Tembeliz....

Kesinlikle Tembeliz...

Tüm zamanların en çok konuşulan konusu Forum DonanımHaber'de bile işte bunlar....

Türk milleti tembeldir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoes12

Theo diye geldim gidiyorum

..... Şaka bir yana aslında Türk halkı tembel felan değildir bir çok insan çok çalışır ama gerçek şudur ki üstü beslemek için çalışır kendisine bir şey katamaz çünkü düşünce tembelidir haa şuan yaşadığımız sistemde de insanlara düşünmek için çok fırsat verilmiyor bence ama gene yükselmek isteyen her türlü yükselir kendini tembellikten kurtarırsa tabi...

Bir insan çok mu çalışıyor?

Peki çok çalışıyorsa nasıl bu kadar TV izlemeye vaktimiz oluyor?

Çok çalışıyorsa nasıl Sosyal Medya'da dünya birincisi çıkıyoruz?

Çok çalışıyorsa nasıl en çok oyun oynayan milletlerden biri çıkıyoruz?

Nasıl oluyor merak ettim?

Hem çok çalışıp nasıl Asfaltı, Arabayı, Teknolojiyi hep ithal ediyoruz? Çok çalışıyoruz da neden tarımsal ürünleri bile ithal ediyoruz artık? Çok çalışıyorsak nasıl eti bile ithal ediyoruz?

Hani nerede çok çalışmak?

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Valla abi bilemicem istatisliksel olarak konuya o kadar hakim değilim ancak tembel kısmın yüzde 80 sinin gençlerin oluşturduğunu düşünüyorum durum böyle olunca da tembellik ister istemez genele yansıyor benim bahsettiğim daha çok X ve Y kuşağının bir kısmı içindi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı cins konu açma sayısı 1.597.259.458.587.200
  • Futbol bir spor yetenek sizsiniz ile ne alakası var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hondo Ohnaka -- 13 Şubat 2018; 11:55:3 >
  • Haftanın tembeliz konusu da açıldı. Ben Instagram konusu bekliyordum daha çok

• Survivor izlemeyin futbol konusmayin bisiklete ve trene bin ulke gelissin zengin olun sosyal olun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Survivor izlemeyin futbol konusmayin bisiklete ve trene bin ulke gelissin zengin olun sosyal olun

Kitap okuyun, yabancı dil öğrenin, alanınızda en iyisi olmaya çalışın...

Bunları niye görmezden geliyorsun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.