Şimdi Ara

Türk kızlarının donanımsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
8
Favori
15.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu diyalog kurmayı dahi bilmiyor. İnsan ilişkilerinde zayıflar. Bir konu hakkında konuşursun bir şeyler anlatırsın verecek cevapları bile yoktur çoğu zaman. Kadınlıkları onlar için o kadar 'yeterli' ki -burada suç biz erkeklerde elbette- diğer yönlerini geliştirme gereği duymuyorlar. İstisnaları var elbette hepsi böyle demiyorum
    Oranlarsak biz erkekler sosyal becerileri çok daha gelişmiş canlılarız. Burada asosyalim diye ağlayanlar inanın sizin en kötünüz bile kızların %90'ından daha donanımlı tek eksiğiniz özgüven. Kızların sosyal aktiviteden anladığı starbucks'a gidip kahve içmek instagrama fotoğraf atmak zaten fazlası değil. Bunu yapmadığınız için kendinizi topluma uyum sağlayamayacak, sorunlu birisi sanmayın.
    Eğer iletişim kurmakta zorlandığınız karşı cinsler olursa da eksikliği sadece kendinizde arayıp boşuna kompleks yapmayın.

• planlanmış tesadüf diye bir tabir var. ornegin siz spor yapan bir cevreye sahip olmak isterseniz. ya o tarz insanların bulundugu gruplara katılcaksınız, ya spora yazılcaksınız. yürüyüş yapcaksınız vb. gidip kızlar spor yapmıyor ama kaslı erkek istiyorlar!! diye konu acsan sacma olur.. cunku senin ortam o degil. sen gidip sınıfta starbucksa gidiyoruzz gelen var mı?? diye sorulan yerlerde geliyorum diyip orda takılıp ordaki insanları donanımsızlıkla sucluyorsan sorun sendedir. o halde sana gore o "donanımlı" insanların bulunabilecegi yerlere gideceksin. kitap kulubu vs artık sana ne ifade ediyorsa. insanları daha iyi gozlemleyip ona gore arkadas olabilirsin. paso telefonuyla sosyal medya karıştıranlardan uzak durmak gibi..

kusur bulcaginiza bi donup kendinize bakın.
    Ne yani genel istatistikler, bahsini ettiğiniz ortamları bulma sıklığı veya o ortamların popülasyonu hala bu konulardan etkilenmiş durumda.

WaT ve Erasmus yaptığım dönemde toplamda eğitim amaçlı 3 ülke gördüm, 4 farklı ülkeye de tatil maksatlı gittim. Türk kızları açık ara en "boş" diye tabir edebileceğimiz sınıfta.

Siyaset yok, din(tartışma, kültür babında) yok, hobi yok, odak noktası yok, enstrüman yok, tecrübe yok, bütün kimlikler yok, hadi hepsini geçtim genel-geçer yargılar adına 2-3 kelam edebilsin diyorsun, yok !

Dışarının kızlarının yanında kendimi ezik hissediyordum. Bir gidiyorduk kızların evine, biri piyano çalıyor, öteki tiyatroda, öteki deneme/makale yazıyor, hepsi ama hepsi sporla uğraşıyor, moda-tarz-stil 10 numara, kesinlikle kopyala yapıştır yok, hepsi kendine özgü, bırak kendi siyasetlerini pek çok dış ülkenin dahi siyaset-toplum-genel dünya görüşüne hakim ve yorumlayıcılar.

Ekonomi, gelecek planlamaları, bireysel yaşama dair cesaretlerini falan saymıyorum bile.

Bizim burada şunun çeyreğini görünce vampir gibi yapışıyoruz. Böyle bir kız olabilir mi diyoruz.

Bizim kızlar ot gibi, sıfır 'ek' ile, instagramda yaşıyorlar. Bu eleştirilmeyecekte ne eleştirilecek ?

Babalarının evinde oturup instagramda köleler edinip 30'una gelince de hadi zengin birine kapağı vuralım derdindeler. 28 yılda bu gözler neler gördü neler. Geçiniz "kendi ortamınızı bıdı bıdı". %90'nın böyle olduğu bir ortamda kim bulmuş o %10'u.
    Türkler şöyle yabancılar şöyleyi bi geçin.

Türk kızları kötüde erkekleri çok mu iyi?

Bilkentte okuyorum insanların çoğu orta ve üst gelirli ailelerden geliyor ona rağmen ne spor var ne başka bişey kızı erkeği farketmiyor. Koca üniversitede cafelerde yer bulamazken spor salonlarında in cin top oynuyor, kütüphaneler sınav haftaları harici bomboş. Bu ülkede erkekde tembel kızda aralarında bir fark yok ha aradığın spor yapan bilgili vs birisiyse oda tamamen şansına kalıyor klüplere giderek bu şansını arttırırsın yoksa değişen bişey olmayacak.

bu yıl içinde tanıştığım 2kişiden örnek vereyim. Birisi her espriyi anlayıp her konuda konuşabilen gerektiğinde spor yapan nerde ne yapacağını bilen özgünveli bir kızken diğeri sadece güzel olduğunu düşündüğü için ve dm den hergün 10larca dm aldığı için instaya girip bana komik video göndermekten başka bir şey yapmıyordu.

Erkeklerinde üstteki örnekten bir farkı yok işleri güçleri futbol olmuş siyaset olmuş spor yapan birini görüncede kardeşim kaç ayda yaptın toz kullanıyomusun.

Ben insanlardan birşey beklemeyi bıraktım artık eleye eleye gidiyorum
    Bu konu hakkında 1 ton adam yakınır . Yaklaşık 0.99 tonu da laf ettiği şekilde donanımsızdır . Abi bakıyorum ( ünideyim ) . Adam makyajlı bakımlı güzel giyimli fiziği güzel kız istiyor . Kendisi sivilceli tek bakımı duş alıp diş fırçalamak . Spor yapmak yok . Okula paso eşofmanla falan geliyor .

Başka bir adam kızın daha önce hiç sevgilisi olmadığını duyunca tecrübesizdir ya da bir de kızın devgilisi olmaması çok garip kesin salak biri diyip olmuyor . Başka biri abi sevgilisi olmamış olsun bakire olsun diyor sevgilisi olmamışı arıyor .

Kızlar hiç kitap okumuyor siyaset bilmiyor diğerlerin ortamı da kahvede batak 101 yanında da 3-5 erkek birleşip kimin memesi daha büyük diye muhabbet kurmak . Şöyle bir realite de varki kızlar kitap falan işlerine daha meraklı tr geneline vursak daha fazla kitap okuyolardır . Daha içe kapanık vs yetişiyorlar içten gelme olarak .

Özgüven problemi vs genel bir problem ama bu da biraz yetiştiriliş tarzı . Sen kadınsın falan diye diye küçüklükten itibaren çok baskılanıyorlar . Erkeklere ise aç gez oğlum . Erkekler bu yüzden özgüven açısından daha iyi . Lakin kıza eli değmemiş ortamda konuşmayı beceremeyen de 1 ton adam var . Ama burada tabiki ortalamalardan bahsediyoruz .

Tavsiyem : bu işleri geçin . Eğer sevgiliniz olduysa ve bu durumlardan eşit seviyede değilseniz yakında alışır . Mesela kız sizi film izlemeye alıştırır . Siz onu spora vs derken biribirnizi güzel etkilersiniz . O yüzden bu işleri salın . Bakın dalganıza . İşi gücü ig şovmenliği falansa salın gitsin . Öyle erkek de var kız da var . Size öyle denk gelmiştir . Bulan buluyor . Ben de bulmuştum şu an da buldum . Çevremde de bulmuş 1 ton adam var .
    ben sadece daha nesnel düşünmenizi istiyorum. senin o bahsettigin kızlar yine senin, senin milletinin ataları tarafından yetiştirildiler. buranın aktarılan bir kültürü ve yetiştirilme tarzı var. ornegin arap kızını avrupalı bir kızla karşılastirmanın ne kadar abes kacacagını bir düşün.

diyorsun ki hepsi sporla ugrasiyor. tüm Türk erkekleri spor mu yapıyor? bireysel yasama dair cesaretleri var diyorsun. sence Türk kızlarını ailesi buna destek olup, onları cesaretlendiriyor mu? bazı verdigin orneklerin ailenin ekonomik gucuyle alakalı oldugunu dusunuyorum moda, enstruman vs.

insanlar karşısındakinin ekonomik gucune dikkat ediyor bu tüketim caginda her şey para olmus. ama ben hiçbir şey yapmayayım da zengin erkek bulayım. buna inanıyor musunuz? zengin adamın zaten daha fazla alıcısı olur harbiden inanıyor musunuz hiçbir vasfı olmayan kızı aralarından secsin? peki bunlar bu kadar vasıfsız ise sevmeyi nasıl basaracak? sıkılmaz mı? zaten zengin çıksın yurtdışından bulup evlensin. Türk ü niye seçsin?

kendini o kızların yanında ezik hissetmenin sebebi senin de Türk erkegi olman olabilir mi?(ezmek icin demedim, empati yapın)

orada ortalama insan kalitesi buraya göre daha yuksek. insanın kendini geliştirmesi için daha uygun bir ortam var. daha iyi egitim var. daha anlayıslı ebeveynler var. ekonomi daha iyi. burdaysa şuan malzeme bu.

ben sadece mantıklı bir oneri sunmaya calıstım. bıdıbıdı diye küçümsüyorsun ama yanıtlamak zorunda degildin.
    İnsan ilişkilerinde zayıf olmaları kötü, donanımsız ya da aptal olduklarını göstermez ki her zaman. Hiç duydunuz mu bilmiyorum, sosyal anksiyete bozukluğu/sosyal fobi diye bir psikiyatrik rahatsızlık var. Nörobiyolojik, sosyokültürel birçok sebepten kaynaklanabiliyor. Dediğiniz gibi insan ilişkileri zayıftır, konular hakkında cevap veremezler. Cevapları olmadığı için değil, yaşadıkları psikiyatrik bozukluk yüzünden. Cevapları olsa dahi söyleyemezler. İnsan ilişkisi kurmakta inanılmaz başarısızdırlar. En büyük sosyallikleri de instagramdır zaten. Daha ileriye gidemezler. Kadınlarda daha sık rastlanan bir bozukluktur. Hepsi için bu genellemeyi yapamayız o yüzden. Ayrıca erkeklerin içinde hiç mi donanımsız yok? Ne donanımlı kadınlar gördüm çevremde ben. Bir o kadar donanımlı erkek de gördüm. Ama donanımsız kadın da gördüm ve onlar kadar donanımsız erkek de gördüm. Bu cinsiyet ayrımcılığıdır bana kalırsa. Kadınlıkları onlar için yeterli falan da değil, kendilerini gayet geliştiriyorlar. Bir kadın arkadaşım vardı liseden. Dersleri iyi, mükemmel derecede müzik yeteneği var, dört enstrüman çalıyor, bahsettiğim sosyal anksiyeteden muzdarip olmasına rağmen bizimle ilişki kurmaya çalışırdı, çok güzel yazılar yazardı, iyi ingilizcesi olan, dersler haricinde daha 9. sınıfta psikiyatri, tıp üzerine makaleler okuyan, iyi kalpli, yardımsever bir arkadaştı. Sosyal değildi ama sosyal olmak için elinden geleni yaptı ve asosyallik onun seçimi değildi. Elinden geleni yaptı bunu çözmek için. Psikiyatriye gitti, ilaçlar kullandı, rehber hocasıyla defalarca konuştu. Herkes ona asosyal dedi, sizin dediğiniz gibi donanımsız, insan ilişkisi kurmyaı bilmiyor dedi. Ama sadece anksiyete bozukluğu ve depresyonu vardı. Çok küçük yaşlarda akran zorbalığına uğramış, arkadaşları onu hep dışlamış. Tek arkadaşı bendim. Sizce bu kız donanımsız mı? Ne yapsın bu kız? Ama aynı sınıfta bir tane de erkek bir arkadaşımız vardı. Tek işi aklına estikçe küfretmek, hocanın asabını bozmak, saygısızlık, disipline gitmek, dersin ortasında mal mal gürültü çıkartıp bütün sınıfı sinir etmek, yemek yiyip göbeğini kaşımak hatta bazen tişörtünü kaldırıp herkese göbeğini göstere göstere, göbeğine vura vura sınıfın içinde yürümekti. Sınıfımda bu derece donanımlı bir kız ve aynı derecede donanımsız bir erkek vardı. Ama aynı sınıfta,burnu havada, yetenekli ama anormal, herkesi etrafında toplamaya çalışan, ilgi manyağı, zengin züppesi, sosyalleşmek için gerizekalılaşan bir kız da vardı. Ve hem başarılı ve hem sosyal bir erkek de vardı. Buna ne diyeceğiz peki? Beş sene önceki sınıfımdan örnek veriyorum, en yakın örneğini gördüm ben bunun. Aynı sınıfta iki cinsiyetten de donanımlı ve donanımsız birer insan gördüm ben. Ayrıca insanların rahatını bozacak sosyalliktense, edepli bir şekilde asosyallik herkes için daha yararlıdır kanımca. Sosyal diye geçinen hemcinsleriniz gidip kızlara tecavüz ediyorlar, "sosyallik" adı altında. Onu ne yapacağız? Genelleme yapmayın. Kadınlarda da erkeklerde çok ama çok fazla donanımsız insan var, sadece kadınlarda değil. İki cinsiyetin donanımsızları da dünyaya aynı derecede zarar veriyor.
  • kadinliklarinin kopegiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiliğini değil dişiliğini kullanıyorlar hocam çoğu yıkıkta onları yüceltmeye devam ediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tamamen yetiştirilme tarzı. muhtemelen ait olduğunuz çevre genelleme olarak böyle haklı olabilirsiniz.
  • sen niye içtigi kahvenin fotografını instagrama atan tiplerle takılıyorsun? benim yediginin fotografını ceken bir tane bile arkadasım olmadı.
  • planlanmış tesadüf diye bir tabir var. ornegin siz spor yapan bir cevreye sahip olmak isterseniz. ya o tarz insanların bulundugu gruplara katılcaksınız, ya spora yazılcaksınız. yürüyüş yapcaksınız vb. gidip kızlar spor yapmıyor ama kaslı erkek istiyorlar!! diye konu acsan sacma olur.. cunku senin ortam o degil. sen gidip sınıfta starbucksa gidiyoruzz gelen var mı?? diye sorulan yerlerde geliyorum diyip orda takılıp ordaki insanları donanımsızlıkla sucluyorsan sorun sendedir. o halde sana gore o "donanımlı" insanların bulunabilecegi yerlere gideceksin. kitap kulubu vs artık sana ne ifade ediyorsa. insanları daha iyi gozlemleyip ona gore arkadas olabilirsin. paso telefonuyla sosyal medya karıştıranlardan uzak durmak gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

planlanmış tesadüf diye bir tabir var. ornegin siz spor yapan bir cevreye sahip olmak isterseniz. ya o tarz insanların bulundugu gruplara katılcaksınız, ya spora yazılcaksınız. yürüyüş yapcaksınız vb. gidip kızlar spor yapmıyor ama kaslı erkek istiyorlar!! diye konu acsan sacma olur.. cunku senin ortam o degil. sen gidip sınıfta starbucksa gidiyoruzz gelen var mı?? diye sorulan yerlerde geliyorum diyip orda takılıp ordaki insanları donanımsızlıkla sucluyorsan sorun sendedir. o halde sana gore o "donanımlı" insanların bulunabilecegi yerlere gideceksin. kitap kulubu vs artık sana ne ifade ediyorsa. insanları daha iyi gozlemleyip ona gore arkadas olabilirsin. paso telefonuyla sosyal medya karıştıranlardan uzak durmak gibi..

+dünyanınenbüyükrakamı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

planlanmış tesadüf diye bir tabir var. ornegin siz spor yapan bir cevreye sahip olmak isterseniz. ya o tarz insanların bulundugu gruplara katılcaksınız, ya spora yazılcaksınız. yürüyüş yapcaksınız vb. gidip kızlar spor yapmıyor ama kaslı erkek istiyorlar!! diye konu acsan sacma olur.. cunku senin ortam o degil. sen gidip sınıfta starbucksa gidiyoruzz gelen var mı?? diye sorulan yerlerde geliyorum diyip orda takılıp ordaki insanları donanımsızlıkla sucluyorsan sorun sendedir. o halde sana gore o "donanımlı" insanların bulunabilecegi yerlere gideceksin. kitap kulubu vs artık sana ne ifade ediyorsa. insanları daha iyi gozlemleyip ona gore arkadas olabilirsin. paso telefonuyla sosyal medya karıştıranlardan uzak durmak gibi..

+rep

• quote:

Ayın konu Dışı mesajı

• Muzun içinde gelen böcek kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmaya gelmiştim, herkes dönüp kendine baksa sorun bitecek ama insanımız kendini yüceltmeyi sever. Etrafındakiler kötüyse sen de kötüsündür bu kadar basit. Bu gerçekle yüzleşmenizi öneririm.

• Evrimsel birşey bu kabul etmen gerek çoğu hayvandada esas işi erkekler yapar dişilerin ilgisini çekmek için insanlardada öyle donanımsız iletişim kuramıyan 0 bir erkek hayatta kadın bulamaz,
    ama aynı şekilde bir kadın olsa bir düzine taliplerin içinden seçer tipide 10 üzerinden 6olması yeter çünkü 250gram fazlası var.
    bu gerceği kabullen ve daha competent ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Haziran 2019; 9:21:3 >
  • quote:

Benim hakkımda hiç bir şey bilmiyorsun. Ama iyi deneme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Benim hakkımda hiç bir şey bilmiyorsun. Ama iyi deneme.

Alıntıları Göster
    sen de tüm Türk kadınları hakkında bir şey bilmiyorsun ama genelleme yapmayı iyi biliyorsun :)

o mesajın amacı sen hem oralara gidiyorsun hem oradaki insanlardan sikayet ediyorsun gibi bir şey degildi o sadece bir örnek. bahsettigin insanları nerede bulabileceginle ilgili bir mesajdı. yani seni tanımama gerek yok bunu yazmam için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzun içinde gelen böcek -- 8 Haziran 2019; 13:42:33 >

• Aynı benim sevgilim.. 89 Model RENAULT TOROS gibi hiç bir donanımı yok. Bazen konuşmak bile işkence oluyor... Cümleleri tane,tane en basiti indirgeyerek anlatıyorum. Tam bir dunkof! Ama; saflığını seviyorum. Ve istediğim dış güzelliğe sahip.Fakat daha ne kadar dayanabilirim orası muamma.

Aslında bu durum sadece ''KADINLAR'' diyerek eleştirilmemeli. Sonuçta ''ERKEK'' de fazlası ile donanımsız olabiliyor.
  • Kafasini sariya boyadiktan sonra kendini afrodit zannedenler var, baslarina bir sey gelse sucu erkekte aramak zaten bir gelenek olmus !
    Kiz kiza bekar dolassinlar nede olsa uzum uzume baka baka kararir

• quote:

Ne yani genel istatistikler, bahsini ettiğiniz ortamları bulma sıklığı veya o ortamların popülasyonu hala bu konulardan etkilenmiş durumda.

WaT ve Erasmus yaptığım dönemde toplamda eğitim amaçlı 3 ülke gördüm, 4 farklı ülkeye de tatil maksatlı gittim. Türk kızları açık ara en "boş" diye tabir edebileceğimiz sınıfta.

Siyaset yok, din(tartışma, kültür babında) yok, hobi yok, odak noktası yok, enstrüman yok, tecrübe yok, bütün kimlikler yok, hadi hepsini geçtim genel-geçer yargılar adına 2-3 kelam edebilsin diyorsun, yok !

Dışarının kızlarının yanında kendimi ezik hissediyordum. Bir gidiyorduk kızların evine, biri piyano çalıyor, öteki tiyatroda, öteki deneme/makale yazıyor, hepsi ama hepsi sporla uğraşıyor, moda-tarz-stil 10 numara, kesinlikle kopyala yapıştır yok, hepsi kendine özgü, bırak kendi siyasetlerini pek çok dış ülkenin dahi siyaset-toplum-genel dünya görüşüne hakim ve yorumlayıcılar.

Ekonomi, gelecek planlamaları, bireysel yaşama dair cesaretlerini falan saymıyorum bile.

Bizim burada şunun çeyreğini görünce vampir gibi yapışıyoruz. Böyle bir kız olabilir mi diyoruz.

Bizim kızlar ot gibi, sıfır 'ek' ile, instagramda yaşıyorlar. Bu eleştirilmeyecekte ne eleştirilecek ?

Babalarının evinde oturup instagramda köleler edinip 30'una gelince de hadi zengin birine kapağı vuralım derdindeler. 28 yılda bu gözler neler gördü neler. Geçiniz "kendi ortamınızı bıdı bıdı". %90'nın böyle olduğu bir ortamda kim bulmuş o %10'u.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 8 Haziran 2019; 18:27:23 >

• Hele bazıları var ki (Bunlar her yerde karşınıza çıkabilir) anlamsız anlamsız bakar ve ortada komik bir durum olmamasına rağmen gülerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

Alıntıları Göster
    ben sadece daha nesnel düşünmenizi istiyorum. senin o bahsettigin kızlar yine senin, senin milletinin ataları tarafından yetiştirildiler. buranın aktarılan bir kültürü ve yetiştirilme tarzı var. ornegin arap kızını avrupalı bir kızla karşılastirmanın ne kadar abes kacacagını bir düşün.

diyorsun ki hepsi sporla ugrasiyor. tüm Türk erkekleri spor mu yapıyor? bireysel yasama dair cesaretleri var diyorsun. sence Türk kızlarını ailesi buna destek olup, onları cesaretlendiriyor mu? bazı verdigin orneklerin ailenin ekonomik gucuyle alakalı oldugunu dusunuyorum moda, enstruman vs.

insanlar karşısındakinin ekonomik gucune dikkat ediyor bu tüketim caginda her şey para olmus. ama ben hiçbir şey yapmayayım da zengin erkek bulayım. buna inanıyor musunuz? zengin adamın zaten daha fazla alıcısı olur harbiden inanıyor musunuz hiçbir vasfı olmayan kızı aralarından secsin? peki bunlar bu kadar vasıfsız ise sevmeyi nasıl basaracak? sıkılmaz mı? zaten zengin çıksın yurtdışından bulup evlensin. Türk ü niye seçsin?

kendini o kızların yanında ezik hissetmenin sebebi senin de Türk erkegi olman olabilir mi?(ezmek icin demedim, empati yapın)

orada ortalama insan kalitesi buraya göre daha yuksek. insanın kendini geliştirmesi için daha uygun bir ortam var. daha iyi egitim var. daha anlayıslı ebeveynler var. ekonomi daha iyi. burdaysa şuan malzeme bu.

ben sadece mantıklı bir oneri sunmaya calıstım. bıdıbıdı diye küçümsüyorsun ama yanıtlamak zorunda degildin.

• Bu konu hakkında 1 ton adam yakınır . Yaklaşık 0.99 tonu da laf ettiği şekilde donanımsızdır . Abi bakıyorum ( ünideyim ) . Adam makyajlı bakımlı güzel giyimli fiziği güzel kız istiyor . Kendisi sivilceli tek bakımı duş alıp diş fırçalamak . Spor yapmak yok . Okula paso eşofmanla falan geliyor .

Başka bir adam kızın daha önce hiç sevgilisi olmadığını duyunca tecrübesizdir ya da bir de kızın devgilisi olmaması çok garip kesin salak biri diyip olmuyor . Başka biri abi sevgilisi olmamış olsun bakire olsun diyor sevgilisi olmamışı arıyor .

Kızlar hiç kitap okumuyor siyaset bilmiyor diğerlerin ortamı da kahvede batak 101 yanında da 3-5 erkek birleşip kimin memesi daha büyük diye muhabbet kurmak . Şöyle bir realite de varki kızlar kitap falan işlerine daha meraklı tr geneline vursak daha fazla kitap okuyolardır . Daha içe kapanık vs yetişiyorlar içten gelme olarak .

Özgüven problemi vs genel bir problem ama bu da biraz yetiştiriliş tarzı . Sen kadınsın falan diye diye küçüklükten itibaren çok baskılanıyorlar . Erkeklere ise aç gez oğlum . Erkekler bu yüzden özgüven açısından daha iyi . Lakin kıza eli değmemiş ortamda konuşmayı beceremeyen de 1 ton adam var . Ama burada tabiki ortalamalardan bahsediyoruz .

Tavsiyem : bu işleri geçin . Eğer sevgiliniz olduysa ve bu durumlardan eşit seviyede değilseniz yakında alışır . Mesela kız sizi film izlemeye alıştırır . Siz onu spora vs derken biribirnizi güzel etkilersiniz . O yüzden bu işleri salın . Bakın dalganıza . İşi gücü ig şovmenliği falansa salın gitsin . Öyle erkek de var kız da var . Size öyle denk gelmiştir . Bulan buluyor . Ben de bulmuştum şu an da buldum . Çevremde de bulmuş 1 ton adam var .

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.