Şimdi Ara

Türk kızlarının donanımsızlığı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
8
Favori
15.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bunlar var ya her oku bilirler, merak ederler

Aha bi şapşik abla daha

Not: KISKANDIM > ONU < :×

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 10 Haziran 2019; 20:6:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Ne kadar boş konuşmuşsun ya. Adam genel bir şeyden bahsetmiş, sen istisnayı gösterip aksini savunmaya çalışmışsın.

Alıntıları Göster
    ister duzgun insanlar bulmak için onları ara, ister genel boyle diye arama. genel oldugunu dusunmen de bunun sonucları da senin problemin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

planlanmış tesadüf diye bir tabir var. ornegin siz spor yapan bir cevreye sahip olmak isterseniz. ya o tarz insanların bulundugu gruplara katılcaksınız, ya spora yazılcaksınız. yürüyüş yapcaksınız vb. gidip kızlar spor yapmıyor ama kaslı erkek istiyorlar!! diye konu acsan sacma olur.. cunku senin ortam o degil. sen gidip sınıfta starbucksa gidiyoruzz gelen var mı?? diye sorulan yerlerde geliyorum diyip orda takılıp ordaki insanları donanımsızlıkla sucluyorsan sorun sendedir. o halde sana gore o "donanımlı" insanların bulunabilecegi yerlere gideceksin. kitap kulubu vs artık sana ne ifade ediyorsa. insanları daha iyi gozlemleyip ona gore arkadas olabilirsin. paso telefonuyla sosyal medya karıştıranlardan uzak durmak gibi..

kusur bulcaginiza bi donup kendinize bakın.
    çok dolu bir yorum.

• Keşke kendi donanımlarını yazsaydin? Her kızın senle sevgili olması arkadaş olması hatta senle herşeyi konuşması mi lazım?

Senin sevdiğin senin anladığın konuları illaki onunda mi bilmesi lazım?

Türk kızları çirkin diyebilirsin buna katilirim. Donanımsız demen için senin süper zeka donanımlı bir erkek olman.

Cool okumuş diplomalı vs demiyorum. Cebinde parası altında cix araban olmalıdıda demiyorum.

Çıktığın kıza arkadaşın olan kıza komşunun kızına akrabanın kızına alış veriş yaptığın mağazanın tezgahtar kızına donanımla ne katiyorsun ne katabilirsin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

ister duzgun insanlar bulmak için onları ara, ister genel boyle diye arama. genel oldugunu dusunmen de bunun sonucları da senin problemin.

Alıntıları Göster
    Hocam ben ararım da bu devirde samanlıkta iğne aramaktan farksız. Böyle mi olsun yani. Genel bir sıkıntı olduğu aşikâr. Ergen kuzenleriniz var mı, onları bir gözden geçirin bakalım ne yapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brky1905 kullanıcısına yanıt
    Valla kadın erkek dinlemiyor bizim Erkek tayfa. Adı Deniz soyadı antepfistiklibaklavaseveroglu yada oğulları diye bir hesap açmıştım. Futbol managerlik oyunu oynamak için. Resim vs kadınla alakalı birşey yok. Arada söz şarkı paylasirdim.

Kimi abaza şöyle yazıyor. Ben hayatımda senin kadar hisli bir kadın tanımadım. Hayatımda ilk defa birine böyle yazıyorum. Falan filan sonuna ciddi evlilik için tanışmayı istediğini daha doğrusu tanımak istediğini yazıyor.

Kimi bir videodaki şarkı sözlerine atıf yaparak söze başlayıp ne kadar doğal bir kız olduğumu keşfettiğini

Kimi yazdığım söz için üzüldüğünü beni üzenler kimse onların değerimi anlamadığını vs vs

Akillarinca kız sanıp beni tavlicaklar :)

• Sanıldığı kadar donanımsız değiller emin olun sanıldığından çok daha fazla donanımsızlar.
  • quote:

planlanmış tesadüf diye bir tabir var. ornegin siz spor yapan bir cevreye sahip olmak isterseniz. ya o tarz insanların bulundugu gruplara katılcaksınız, ya spora yazılcaksınız. yürüyüş yapcaksınız vb. gidip kızlar spor yapmıyor ama kaslı erkek istiyorlar!! diye konu acsan sacma olur.. cunku senin ortam o degil. sen gidip sınıfta starbucksa gidiyoruzz gelen var mı?? diye sorulan yerlerde geliyorum diyip orda takılıp ordaki insanları donanımsızlıkla sucluyorsan sorun sendedir. o halde sana gore o "donanımlı" insanların bulunabilecegi yerlere gideceksin. kitap kulubu vs artık sana ne ifade ediyorsa. insanları daha iyi gozlemleyip ona gore arkadas olabilirsin. paso telefonuyla sosyal medya karıştıranlardan uzak durmak gibi..

kusur bulcaginiza bi donup kendinize bakın.
    Şu tür konularda açık ara en akıllıca görüş budur işte. Bu sitede böyle bir görüşün olması bile benim için umut sebebidir. Bu leş tayfanın turkiye'de bulunuyor olması bile mutsuz ediyor insani. Helal olsun hocam. Yıktınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papaz Yahnisi

Şu tür konularda açık ara en akıllıca görüş budur işte. Bu sitede böyle bir görüşün olması bile benim için umut sebebidir. Bu leş tayfanın turkiye'de bulunuyor olması bile mutsuz ediyor insani. Helal olsun hocam. Yıktınız.

Alıntıları Göster
    ben de böyle cevaplar alabildigim için memnun oldum. beklemiyordum. demek ki burada kontrol edebildigi seylerle ilgilenen, tahmin ettigimden daha cok insan var.
  • bu konu sadece kadınlara has bir durum değil ,öyle erkekler var ki akla zarar
    hiç değilse kadınlarda şiddet eğilimi çok daha az oluyor ama erkeklerde genelde donanımsız olanların artı olarak şiddet eğilimi çok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Bu arada kendime alıntı yapayım nasıl olsa mesaj sayımdan ifrit oluyor çoğu kişi.

1 mesaj sayısına sahip olanın yaşadığı şehir belli. Tam bir israf.

Diğeride sanırım İstanbul'un mağlum semtlerinden birinde yaşıyor.

Kalite beklenemez zaten.

Teşekkürler.

Bu arada elekçileri ezmeye devam edeceğim bir böcek gibi.

Alıntıları Göster
    Yaşadığım şehirle mi değerlendiriyorsun beni,yaşın kaç bir söylesene bakayım.Bırak bu ergen tavırları da gidip ders çalış hadi bakalım.Kadınlara bakış açında problem var neden kabullenmiyorsun bunu.

• konuya geç rastladım ama bòyle bi başlık görmek beni üzdü nedense,kadınlığı kullanmak bilmiyorum çok tuhafıma gitti öncelikle şunu söylemek istiyorum bende bir kadınım daha küçük herkesin birbirini tanıdığı bi yerde büyüdüm sosyal olarak yapılabilecek bir şeyler pek yoktu zamanla keman dersleri aldım boş vakitlerini kemana ayrdım ve geri kalan kısmında kitap okumaya kitap okuma deyince dalga gecuceksin belki sizin okuduğunuz gençlik romanı popüler kültür aşk vb. deniliyor genelde buna da.inanmassin ama sınır bilim astrofizik astronomi galaksiler beyin psikoloji felsefe üzerine seninle tartışabilirim edebiyat da okurum şiirleri de daha 19 yaşındayım büyüdüğüm çevre olarak sosyallik kendini gelistirmek imkani az kulup sinema bile yoktur ama oldugun yeri sen guzellestirirsin bu boyledir bunlar yok diye yakinadabilirdim senin bahsettigin insanlarda tonlarca var burda da ama aksine aslinda hic onemsemedigin birileri de senden daha donanimli böyle insanlar tanıdım ne de böyle insanlarla karşılaştım ben senin givi ulke ulke gezmedim ama ulkemde gidebilecegim tum sehirlere gittim neredeyse internet derya deniz bende Instagram kullanicisiyim evet ama instagramimda insanlar olduğu gibi hobilerim de var içime kapanık biri değilim eve gece 12den sonra döndüğüm de oluyor sosyal çevrem burda ne kadar olursa o kadar var evet özgüven eksikliği var bende de ama bu yetiştirilme tarzıyla alakalı bi durum ailem mutasip bi aile nerede neler yapacagimi dozu ayarlamam gerektiğini söylerler ve o yüzden dikbaşlı olmak yerine uyum sağlamaya çalışırım yurtdışına gittim onu yaptım bunu yaptım diyorsun ama önce bakış açını değiştirmek gerekli imkansızlıklar için de imkan üretmeye çalışan çok insan vardır herkese hayat altın tepsiyle sunulmuyor ve yaşadığı çevre kültürü bambaşka herkesin lütfen bi yorumda bulunucaksan ve eleştireceksen çoğu insanları kapsayan özellikle kadınları diye belirtip kapsatman ve kendini geliştirmeye çalıştığını söyleyen biri olarak bunları yazman beni ziyadesiyle üzdü..

• quote:

Orijinalden alıntı: suedacik

konuya geç rastladım ama bòyle bi başlık görmek beni üzdü nedense,kadınlığı kullanmak bilmiyorum çok tuhafıma gitti öncelikle şunu söylemek istiyorum bende bir kadınım daha küçük herkesin birbirini tanıdığı bi yerde büyüdüm sosyal olarak yapılabilecek bir şeyler pek yoktu zamanla keman dersleri aldım boş vakitlerini kemana ayrdım ve geri kalan kısmında kitap okumaya kitap okuma deyince dalga gecuceksin belki sizin okuduğunuz gençlik romanı popüler kültür aşk vb. deniliyor genelde buna da.inanmassin ama sınır bilim astrofizik astronomi galaksiler beyin psikoloji felsefe üzerine seninle tartışabilirim edebiyat da okurum şiirleri de daha 19 yaşındayım büyüdüğüm çevre olarak sosyallik kendini gelistirmek imkani az kulup sinema bile yoktur ama oldugun yeri sen guzellestirirsin bu boyledir bunlar yok diye yakinadabilirdim senin bahsettigin insanlarda tonlarca var burda da ama aksine aslinda hic onemsemedigin birileri de senden daha donanimli böyle insanlar tanıdım ne de böyle insanlarla karşılaştım ben senin givi ulke ulke gezmedim ama ulkemde gidebilecegim tum sehirlere gittim neredeyse internet derya deniz bende Instagram kullanicisiyim evet ama instagramimda insanlar olduğu gibi hobilerim de var içime kapanık biri değilim eve gece 12den sonra döndüğüm de oluyor sosyal çevrem burda ne kadar olursa o kadar var evet özgüven eksikliği var bende de ama bu yetiştirilme tarzıyla alakalı bi durum ailem mutasip bi aile nerede neler yapacagimi dozu ayarlamam gerektiğini söylerler ve o yüzden dikbaşlı olmak yerine uyum sağlamaya çalışırım yurtdışına gittim onu yaptım bunu yaptım diyorsun ama önce bakış açını değiştirmek gerekli imkansızlıklar için de imkan üretmeye çalışan çok insan vardır herkese hayat altın tepsiyle sunulmuyor ve yaşadığı çevre kültürü bambaşka herkesin lütfen bi yorumda bulunucaksan ve eleştireceksen çoğu insanları kapsayan özellikle kadınları diye belirtip kapsatman ve kendini geliştirmeye çalıştığını söyleyen biri olarak bunları yazman beni ziyadesiyle üzdü..
    İstisnasız herkes öyle mi demişim ben? Sen anlattığın gibiysen ne güzel sevindim senin ve gelecekte birlikte olacağın erkeklerin adına.

• Young Sinatra kullanıcısına yanıt
    Oranlamışsın ve neredeyse çok çok az sanmıyorum bu kadar az olabileceğimizi ben

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.