Şimdi Ara

Türk kızlarının donanımsızlığı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
8
Favori
15.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Yahu zamanında emlak işi yaparken yabancı uyruklu rusunda elekçisi denk geldi. 1+1 yerde oturuyor 3+1 evimi beğenmedi. Kafayı yemişsin sen dedim. Birkaç gün sonrada tartışmalı ayrıldık. Bir kadına nasıl davranacağını öğren ilk önce ayı diyor bana ağlıyor bide söverken. Tebessüm ederek teşekkür ederim dedim hadi naş naş. Daha çok kudurdu keva.. :D

Birlikteliğimizin ikinci haftasında laptop'ım eski telefonum eski muhabbeti döndürmeye başladı.

Kucağıma oturuyor elbiseyi hafiften kaldırınca yavaş diyor. Gerçi rahat 6 veya 7 sene geçti aradan. Şimdiki aklım olsa sadece müzik aleti çalmak ile bırakmazdım. İşini hallederdim. O zamanlar toy dönemlerim tabi. Ha pişmanlığım var mı yok. AVM'lerin yürüyen merdivenleride iyi öpüştüm keva.. ile. Gerçi onuda zorla yaptım ses çıkarmadı. Aklınca müsade edeyimde yolarım diye düşünmüştür.

Dedim ya elekçi diye fiş priz olayına yanaşmadan para koparma derdinde. :D

Ayıda olduk iyi mi :D

Ayı değilim yahu. Tip zaten Jason ve Johnny reis karışımı. Değerimi bilseydi ekmek yerdi benden fakat ekmek yemek için karşıklı alışveriş şart. Al gülüm ver gülümdür hayat. Hep bana hep bana olmaz hadi yalla şimdi baban yaşında adamlara.

(sonradan gördüm keva..yi bi moruk ile geziyordu sonrasında so gitti buralardan. İyi kafalamış moruğu çünkü bi tarafı büyümüştü rusun kıyafetler falan) Belkide metres olmayı kabul etmiştir o potansiyel vardı onda para için herşeyi yapacak bir karaktere sahipti) Hayırlı işler morukcuğum.
    Oksijen israfı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üniversiteyi güzel sanatlarda okudum bölümde erkek yoktu yüzlerce kız girdi çıktı hayatıma Türk kızları arkadaş olarak çok iyiler ama sevgili olduğunuzda geçmiş olsun istisnalar elbette var ama çoğu çirkef kötülükten beslenen kıskanç arabozucu tipler ÖZELLİKLE ailesinde problem olan kızlardan uzak durun kanka olun sevgili olmayın dost olun inanın bana birinci aydan sonra ananızı ağlatır tecrübe konuşuyor burada ilk üç sene harikaydı üniversitede sonra yaşamım b.ka sardı .
    Taviz verdiğin an bitersin hocam inan sevgilin olup olmaması çokta büyük birşey değil zaten o lise zamanındaki yoğun duygular o hızla kalp atışları kalmıyor insan yoruluyor kabuğuna çekiliyor. Bolbol arkadaşınız ortamınız olsun gezin tozun eğlenin kimseye hesap sormayın sordurtmayın hayat sizin hayatınız bugün var yarın yoklar.
    Kızlar ailenle bile aranı açar benden söylemesi

• Kadınlarla ne alıp veremediğiniz var çözemedim siz en iyisi erkek erkeğe gibişin zaten erkek adamın erkek sevgilisi olur ne işiniz var kadınlarla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kumandan hüsamettin K kullanıcısına yanıt
    Bir halt bildiğiniz yok sizin hocam

• Üniversitedeki 4. Yılımda bir sevgilim oldu ve bütün diğer kız arkadaşlarımla aramı bozdu şuan tek takılıyorum.
    Zaten muhtemelen sırf kıskançlığından tav olup benimle birlikte olmuştur klasik Türk kızı hırsı ve egosu uğruna çok şey yapar .

• quote:

Orijinalden alıntı: DarK BrotherS

Türkler şöyle yabancılar şöyleyi bi geçin.

Türk kızları kötüde erkekleri çok mu iyi?

Bilkentte okuyorum insanların çoğu orta ve üst gelirli ailelerden geliyor ona rağmen ne spor var ne başka bişey kızı erkeği farketmiyor. Koca üniversitede cafelerde yer bulamazken spor salonlarında in cin top oynuyor, kütüphaneler sınav haftaları harici bomboş. Bu ülkede erkekde tembel kızda aralarında bir fark yok ha aradığın spor yapan bilgili vs birisiyse oda tamamen şansına kalıyor klüplere giderek bu şansını arttırırsın yoksa değişen bişey olmayacak.

bu yıl içinde tanıştığım 2kişiden örnek vereyim. Birisi her espriyi anlayıp her konuda konuşabilen gerektiğinde spor yapan nerde ne yapacağını bilen özgünveli bir kızken diğeri sadece güzel olduğunu düşündüğü için ve dm den hergün 10larca dm aldığı için instaya girip bana komik video göndermekten başka bir şey yapmıyordu.

Erkeklerinde üstteki örnekten bir farkı yok işleri güçleri futbol olmuş siyaset olmuş spor yapan birini görüncede kardeşim kaç ayda yaptın toz kullanıyomusun.

Ben insanlardan birşey beklemeyi bıraktım artık eleye eleye gidiyorum
    Hocam yurtlar biraz dolu da merkezle doğu bomboş oluyor :) CTIS'ten selamlar spora devam boşver sen o klasik tikileri

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Rahat ol bizde g*tümüze tekmeyi yedik hata çok eski kız arkadaşım beni 3 4 herifle aldatmıştı ne yapalım yani yok kızlar şöyle yok böylemi diyelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mitolojiden Biri kullanıcısına yanıt
    adamsın

• kumandan hüsamettin K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen neye istersen inan ama iş duygusal birlikteliğe gelince bir Türk kızı çekilmez bir illet oluyor
    Hatta daha tehlikeliside var
    Arap kızları özellikle şu Arap Alevi’si olanlar yani benim gördüklerim böyleydi hepsini katıp günahını almayayım elbette iyileri vardır ama denk gelme ihtimalin yok diyebilirim

• bilgisayar kadar donanımın olacağına micro sd kart kadar küpem olsun diye düşünüyo olabilirler
  • Bu olayın sebebi elbetteki biziz.Türk erkekleri olarak zeka değil seksapalite arıyoruz.Zeki insanlar,aptal insanlar da karşı cinsin ilgisini çekmek için bu konuma girmek zorundalar yoksa ego tatmini yaşayamazlar.Toplum ihtiyaçlar doğrultusunda şekillenir.Eksikliklerimiz sayesinde bugün bu durumdayız ihtiyaçlar ve arananlar bu Dünyayı yarattı.Biz eğer sığır gibi sadece fiziki görünüş peşinde koşmaya devam edersek kızlar da zeka bakımından bir eksiklik hissetmeyeceklerdir çünkü karşı taraftan beklenen bir özellik değil durduk yere Üni sınavına kim hazırlanır hocam ? :)
  • Tanrı konuştu.
  • "Eğer iletişim kurmakta zorlandığınız karşı cinsler olursa da eksikliği sadece kendinizde arayıp boşuna kompleks yapmayın."

Der ve gelir forum da başlık açar

Yapmayın ve forum da daha çok konu açıp kadınları kücümseyip kendinizi yüceltin, böylece aşağılık kompleksin ne olduğunu bilelim. Pohpohla beni aşkım.
  • Ne kadar zavallıca bir şey aslında. Erkek kendini Tanrı sanıyor, herşeyi bildiğini, hadi diyelim en azından şu yakındığı kadınlar hakkında biraz üstünler, madem böyle, madem böyle, ne diye hala yoksunluk sendromları yaşıyorlar, ve ısrarla kadınlarla iletişim kuruyorlar, sürekli kücümsedikleri şu ucuz yaratıklar ? Hiç bulaşmayın, ömrünüz umarım forum donanımda bu konular da geçer
  • Zayıf öyle ayak altına alınırsa, Tanrı'da böyle ezilir.
  • Deli deli olduğunu bilmez, ezik ezik olduğunu hiç bilmez.
  • ayrıca şu türkçeyide sapıklaştırma. git önce "kız" kelimesinin ne anlamına geldiğini öğren :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 10 Haziran 2019; 14:27:23 >
  • OĞLAN.
  • Sen sanırım bir Türk kızısın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.