Şimdi Ara

Türk kızları neden bu kadar namuslu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mekke Medine'dekilerden bile namuslu olduğuna yemin ederim. Tipe ve paraya asla bakmıyorlar sadece samimiyete ve sahte ozguvene bakıyorlar. Benim herşeyim var bir tsne Arap olsa gene razıyım o bile yok ama 50 yaşındaki emekli adam 20lik kızı götürüyor çok gördüm çünkü samimiyet ve sahte özgüveni var 1 simit yedirir yatağa atar bizde istediğiniz kadar arabayla gezek bir tane kör Topal bile düşmez. Keşke 60 yaşında emekli fakir ama samimi ve sahte özgüvenli biri olsaydım. İroni kesinlikle değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğru diyorsun özgüvenin olmadığı sürece bakmıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • özgüven ve kendine inanc nabza serbet cesaret ayiya dayi cekmek yoksa sadece nefes alirsin bu hayatta.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türk kızı ve namus puhaha

• Sana vermiyorlar bence genele vurursak pek de namuslu değiller. Olanları tenzih ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin tipine bakıyorlardır. Bence ağlamam gayet normal. O zaman Mekke'ye Medine'ye tur düzenle ordakiler versin sana.

• reluctantooo R kullanıcısına yanıt
    Arkadaş hiç Yerli ifşalarla karşılaşmamış değilmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yıkık oc

• Kizlar bana vermiyor=namuslular

• aksine nerede çorba gibi adam var.. türk kızı peşinde ama yabancı rus kızları efendiliğe bakıyor..

• Yav he,

Yurt dışına çıkınca çoğunun yediği haltlar internette yayınlanıyor, zenciler danaya girer gibi bunlara giriyor. Hatta yurt dışına çıkmalarına bile gerek yok artık, ben üniversitedeyken paso zencilerle takılan hatunlar vardı mühendislik ve mimarlık fakültesinde.

İşin komik kısmı bunların Türkiye'de sevgilisi var, nişanlısı varken yapıyorlar, sosyal medyada gezerken çok denk geldi nişanlısı burada askerde, kızın yurt dışında yediği naneleri öğreniyor sonra kavga çıkıyor.

Bırak bu işleri kardeşim. Çoğu iki yüzlü.

Irkçı değilim isteyen istediği ile istediğini yapmakta özgür ancak iki yüzlü olmayın, nişanlınız, sevgiliniz varken başkasıyla yatmak bunu marifetmiş gibi insanlara göstermek hoş değil yada milletle yatıp namusluyum ayağına yatmayın.

Gavur dediğiniz Rus, Alman kızları daha aklı başında, efendiliğe bakıyorlar. Modern olmak her haltı yemek değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 23 Ekim 2021; 17:17:49 >

• namuslu namussuz büyük çoğunluğu. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 23 Ekim 2021; 16:59:20 >
  • Okumaya gerek duymadım zira ister yurtdışında olayım, ister bu ülkede olayım, kız bulamam ben. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.