Bildirim
Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en fantastik oyuncu Necati'dir.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yav he he -
Adanaspor dan gelmişti, zamanında çok istiyordum gelmesini ve yaptıkları ortada. Beşiktaş deplasmanında kaçırdığı penaltıyla yıkmıştı bizi ama.
Ümit' in şu golünüde 50 yaşına gelsem dahi unutmam.
https://www.youtube.com/watch?v=SYiWx8iB_AA
Video koyamıyorum artık. -
son yıllarda türk futbolunun en iyi forvetleri ya bizde yada bizden yetişmiştir. -
quote:
Orijinalden alıntı: hakeen
son yıllarda türk futbolunun en iyi forvetleri ya bizde yada bizden yetişmiştir.
Sayar mısın merak ettim de -
quote:
son yıllarda türk futbolunun en iyi forvetleri ya bizde yada bizden yetişmiştir.
Serhat Akın ve İlhan Mansız der giderim, bunlardan sonra bir forvet göremedim ben... -
quote:
Orijinalden alıntı: 21
quote:
Sayar mısın merak ettim de
hakan şükür
ümit karan
necati ateş
burak yılmaz ve umut bulutuda sayabiliriz sonuçta rooney drogba gibi forvetlerimiz yok öne çıkan isimler bunlardır
bjk da ilhan mansız,oktay derelioğlu hatta mustafa pektemek öne çıkan isimler
bu futbolculara karşı sizden neredeyse elle tutulur bir tek genç semih var -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 21
quote:
Sayar mısın merak ettim de
hakan şükür
ümit karan
necati ateş
burak yılmaz ve umut bulutuda sayabiliriz sonuçta rooney drogba gibi forvetlerimiz yok öne çıkan isimler bunlardır
bjk da ilhan mansız,oktay derelioğlu hatta mustafa pektemek öne çıkan isimler
bu futbolculara karşı sizden neredeyse elle tutulur bir tek genç semih var
Valla haklısın ama saydıkların içinde sadece Hakan Şükür iyi forvet kategorisine girer.Bu da bizim kıtlığımızın göstergesi.
-
sivas maçında attığı golü hala unutamam. hatta konsuunu açmıştım necatiden stoch a cevap geldi diyede millet baya bir tartışmıştı -
Kral dır ötesi yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Forvet desen hadi neyse de -ki o zaman da değil bence- futbolcu olmamış. -
Necati iyidir de çok saçma goller kaçırıyor. -
Neco candır, arada ufak tefek kaçırıp bizi de çıldırtıyor ama olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçları apayrı fantastik yıllardır bir kere bilemi değiştirmez modelini valla helal olsun
Necati semboldür çok kaçırır ama atarda garip bir futbolcu takıma sağlaığı katkı tartışılmaz -
necati fantastikse düşünün halimizi ..
bu arada yukarda serhat akın bir arkadaş sonra ümit karan için ise kötü adam demiş sanırım yaşı 10 ve 6-0 lık maçı izleyerek büyümüş sadece -
"Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en fantastik oyuncu Necati'dir.Çok net. Ümit Karan belki yarışabilir."
fantastik nedir yaw?Necatiye iş gelene kadar bir dünya adam yetişti bu memlekette -
5:20 -
quote:
Orijinalden alıntı: fburakd
quote:
Serhat Akın ve İlhan Mansız der giderim, bunlardan sonra bir forvet göremedim ben...
Hakan Şükür ? göremediysen sorun sende kardeş. -
http://www.youtube.com/watch?v=HjNcUmCZpis
Necati'nin şalkeye attığı rövaşata goluyle birlikte bana göre en güzel golü -
Bu konudan sonra yarınki gazete başlıkları şöyle olacak;
Yav he he Fanatik
Bunlar vizyonsuz Fotomaç
Bi bitmediniz Amk
Benzer içerikler
- ultraslan hangi tribünde
- passolig debit plus nedir
- forma orjinallik sorgulama
- galatasaray kaptanları
- beko boykot mu
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X