Şimdi Ara

TURK FUTBOLUNUN CAN CEKISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibari ile Barcelona R.madrid maçını izliyorum, içim burkuldu ve konu açma isteği duydum nedense, çünkü bir bizim derbilere bakıyorum birde yabancılarınkine ağlamamız lazım türk futbolu bitmiş durumda, burda sırf Barcelona realmadrid maçı söz konusu degil en basit geçen hafta Genk standart liege müsabakasını izledim top bir o kalede bir bu kalede bizim türk maçları ise tamamen zaman kaybı

kimin yendigi önemli degil artık futbol adına hiçbirşey kalmamış, beceri yetenek şık bir gol şık bir hareket bunlardan zaten çoktan vazgeçtikte millet olarak, abi nedir bu taç faul taç faul taç faul, maç taç faul ile başlıyor taç faul ile bitiyor
    dura dura bekleye bekleye işkenceye dönüyor maçlarımız , son 6-7 yıldır hiç gs-fb-bjk maçından zevk alamıyorum ki eminim cogu alamıyordur
    çirkeflik kavga gürültü gıcıklık küfürleşmeler itişmeler kakışmalar.

bence büyük bir degişime ihtiyacımız var belirli başlı futbolcuları uzaklaştırmak lazım misal emre belozoglu , felipe melo ( hala oynuyormu bilmiyorm ) aklıma şuanda gelmeyen böyle 5-6 tane futbolcu var büyük takımlarımızda ve derbileri telef ediyorlar

sizin görüşleriniz nedir bu konularda? sorun yanlış transferlermi ? yoksa bu bir genel sorunmu? avrupalı bir ülke olmadıgımız içinmi ? türkiye eski türkiye degilmi ? inançlamı ilgili ? sebebi küresel ısınmamı ?

nedir bu asıl sorun anlam vermiyorum, bir genk kadar bir young boys kadar bir midtjylland kadar , bir vitesse kadar olamıyormu bizim takımlar , artık dünya devlerinden boşverdim ,
    saydıgım basit sıradan takımlar kadar etkili zevk veren göze hoş gelen futbol neden oynayamıyorz

• Futbol falan oynanmıyor bizim ülkede. Taraftar kültürü yok zaten bu federasyon varken olamazda millet maça gitmek istedikçe milleti soğutuyor. Passolig sistemi niye çıktı bir kişi küfür etti diye yazık 10.000 kişiye? Bu ülkenin neyi doğru ki futbolu düzgün olsun. iş ahlakı yok. oyuncu gider hocaya söver kart çıkmaz ceza verilmez.
  • Taraftarlık da üstüne yok ülkenin, yediden yetmişe hayatını futbola adıyor adeta. okul-işyeri-sokak fark etmeksizin her zaman en çok konuşulan şey oluyor.

Futbolda ise aynı şeyleri göremiyoruz ne yazık ki. Yazdığın şeylere %100 katılıyorum, maçı izledikten sonra açtım el clasicoyu ve gerçek futbol gördüm.
    Bizim ligi izlemeyi bırakarak iyi bi karar aldığımı tekrar görmüş oldum.

Maçı neden izledin diycekseniz, öylesine meraktan açtım Şu an takım bile tutmuyorum türkiyeden. Cidden şu duruma gelinmesi...yazık.
  • Beyaz Futbol denen futbolu bırak spor ile yakından uzaktan alakası olmayan bir program reyting rekorları kırıyorsa o ülkede futbol gelişmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin en iyi hakemlerinden biri olarak gösterilen adamın bugün yönettiği maça bakılarakta Türk futbolunun hali anlaşılabiliyor, pis işler dönüyor bu ülkenin futbol dünyasında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan 8 sene evvel 2 arap takımının oynadıgı macı izlemiştim. Adamlar çok hızlı ve istekliydiler. Ama çok sert ve hep hakeme dayalı futbol aynlayışları vardı. İnanılmaz oyun duruyordu acayip pas hataları felan vardı. Yani futbol değilde sanki başka birşey izliyormuş gibi hissetmiştim. Gol olan pozisyonlarda hep karambole saçma sapan pozisyonlardı. Dedim ki kendime bizim ligden daha kötüleride varmış demekki. Aradan 8 yıl geçti son birkaç senedir o maçdaki araplardan farkımız kalmadı beyler. Top mop oynamıyor bizimkinler. İşleri güçleri show yapmakj hakeme oynamak çirkeflik yapmak.
  • 2012 süper final vardı ya, son maç vardı gs fb maçı. o maçta dedim bir daha takip etmem bu ligi. o zamandan bırakmıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

2012 süper final vardı ya, son maç vardı gs fb maçı. o maçta dedim bir daha takip etmem bu ligi. o zamandan bırakmıştım.

O gün bazi fenerliler intihar bile etti. Sen yine kurtarmissin kendini.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

2012 süper final vardı ya, son maç vardı gs fb maçı. o maçta dedim bir daha takip etmem bu ligi. o zamandan bırakmıştım.

ben gs taraftarıydım, galatasarayın şampiyonluğunu ilan ettiği o 90 dakikanın bitiş düdüğü çalar çalmaz türk futbolunu takip etmeyi de, türk futbolunun içindeki herhangi bir takımı tutmayı da sonsuza dek bıraktım şampiyonluğa da sevinmedim.

neden dersen, sahada futbol yok da ondan.

• quote:

quote:

quote:

ben gs taraftarıydım, galatasarayın şampiyonluğunu ilan ettiği o 90 dakikanın bitiş düdüğü çalar çalmaz türk futbolunu takip etmeyi de, türk futbolunun içindeki herhangi bir takımı tutmayı da sonsuza dek bıraktım şampiyonluğa da sevinmedim.

Ondan sonra birkaç kere daha Galatasaraylıyım demiştin gerçi hatırlıyorum. Sonra bırakmıştın ama tamamen. Sanırım ondan 2 yıl önce ben de Türkiye'den bir yol olmaz deyip Türkiye ligini izlemeyi ve herhangi bir Türk takımını desteklemeyi bıraktım. Artık zaten ŞL'ye kalan Türk takımlarının rakiplerini destekliyorum.

• ben fb-gs derbisini bile izlemiyorum west ham - sunderland maçını izliyorum. kamera açıları çok iyi, bağıran kükreyen kulağını tırmalayan 90 dakika kartal gol gol diyen yok.

aslında bu durumu değiştirmek çok kolay, her olaylı maçta -6 averaj yazacaksın, 1 milyon € cezayı basacaksın bak bakayım bir daha yapabiliyorlar mı, ben olsam kartal gol gol, cimbombombom diye boş boş bağırmayı bile yasaklarım.
  • Bizim ülkemizde insanların futbola ilgi göstermesinin sebebi oynanan oyun değil

Tamamen aramızdaki rekabet (kavga), bu rekabet yöneticisinden taraftarına kadar aynı dozda olduğu için bir şekilde ilgi çekiyor.

Çoğu taraftar kendi takımının başarısıyla değilde rakibinin başarısızlığıyla mutlu oluyor. Birbirimizin üzüntüsünden mutlu oluyoruz. Bunu forumda da net görebilirsiniz...

Futbolumuz bataklığın içinde çırpındıkça batıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

quote:

quote:

quote:

Ondan sonra birkaç kere daha Galatasaraylıyım demiştin gerçi hatırlıyorum. Sonra bırakmıştın ama tamamen. Sanırım ondan 2 yıl önce ben de Türkiye'den bir yol olmaz deyip Türkiye ligini izlemeyi ve herhangi bir Türk takımını desteklemeyi bıraktım. Artık zaten ŞL'ye kalan Türk takımlarının rakiplerini destekliyorum.

yok senin bahsettiğin daha önceki sanırım, daha önce gs'ın transferlerine çok kızdığım için (keita'nın gönderilip yerine serdar özkanın alınışı) protesto olarak artık beira-mar'ı tutuyom demiştim kısa bi süre, ama protesto olarak dediğimi de söylüyodum. yönetime kızdığım için i protestoydu o kendimce 2012'de gerçekten bıraktım bi daha izlemedim de. dediysem belki laf olsun diye demişimdir hatırlamıyorum.

• arkadaşlar küfürse küfür, yere yatıp kalkmamalar ispanya da da oluyor.atletico taraftarı komple küfür eder, barcali futbolcular yerden kalkmaz...

la liga(ya da diğer ligler) yı benimsemediginiz icin sizlere davulun sesi uzaktan hoş geliyor.

• Türk futbolu ve taraftar kalitesinin örnekleri bu forumda bolca mevcut . Beşiktaş -GS-FB bölümlerine girmek yeterli . Teknik Direktör değiştirince avrupada kupa alacaklarını sanıyorlar mesela
  • başarıya giden her yol mübahtır strajesi sürdüğü sürece futbolun daha da beter olduğunu yıl yıl göreceksiniz..
  • Geçen sene Şampiyonlar Ligi finalisti A. Madrid, bu sene de Şampiyonlar liginde çeyrek finale kaldı. Hiç maçlarını izliyor musunuz merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bizim ülkemizde insanların futbola ilgi göstermesinin sebebi oynanan oyun değil

Tamamen aramızdaki rekabet (kavga), bu rekabet yöneticisinden taraftarına kadar aynı dozda olduğu için bir şekilde ilgi çekiyor.

Çoğu taraftar kendi takımının başarısıyla değilde rakibinin başarısızlığıyla mutlu oluyor. Birbirimizin üzüntüsünden mutlu oluyoruz. Bunu forumda da net görebilirsiniz...

Futbolumuz bataklığın içinde çırpındıkça batıyoruz.

Aramızdaki kavgalar da saçma, siyasi, dini ya da gelir düzeyi gibi şeylerden meydana gelen kavgalar da değil. Hiçbir sebep olmadan sadece rakip takım taraftarı olduğu için sorun çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Beyaz Futbol denen futbolu bırak spor ile yakından uzaktan alakası olmayan bir program reyting rekorları kırıyorsa o ülkede futbol gelişmez.

O programda Türkiye'de futbola dair birşey yapılmadığından dolayı tepki olarak futbol konuşmuyorlar diye biliyorum.

Konuya döner isem zaten futbol bilgini bir adam Süper lig izleyip takip ederek zamanını harcamaz. Mis gibi EPL, BBVA ve Bundesliga var iken rakip sahada 3 doğru pas atamayan takımların maçlarını izlemek keyifsizliktir.
    İşin kötü tarafı bu kadar insanın genede bu kötü futbola tepki göstermeyip izlemeye devam etmesi. En azından artık stadlara gidilmiyor, ona seviniyorum. Geçen Fb-Bjk maçında bile stadlar boş ise bu takımların oturup düşünmesi lazım. "Kötü mü oynuyoruz?" demeleri lazım. Sahada koşup çabalayan futbolculardan çok kendini yere atan, zamana oynayan, dikine oynayamayan, topu ayağına bekleyen ve top kontrolü özürlü oyuncular dolu. Ama ne yapıyorlar? Taraftarlara laf atıp stada gelmiyorsunuz, forma almıyorsunuz diyorlar... Kimse sahada birbirine çemkiren futbolcuları izlemeye gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

ben fb-gs derbisini bile izlemiyorum west ham - sunderland maçını izliyorum. kamera açıları çok iyi, bağıran kükreyen kulağını tırmalayan 90 dakika kartal gol gol diyen yok.

aynen öyle, oturmuşlar sinema izler gibi tiyatro izler gibi maç izliyorlar. lakin bu taraftarlık bir durum degil bizdeki misal seyircisiz oynansın maç yine öyle olucak.
    Futbola dair birşey kalmamış, ama eskiden böyle degildi jardeller hagiler , okochalar , amokachileri şotalar archiller oguzlar aykutlar , van hoojdonklar , kısaca yerli olsun yabancı olsun namuslu temiz topcular vardı takımlarımızda ve adam gibi oynuyorlardı , heyecandan duramıyorduk maçı izlerken, şimdi ise sıkıntıdan patlıyoruz,

dün geceden itibaren hiç türk maçını izlememeye karar verdim. açarım norveçten brann-rosenborg mis gibi maç, olmadı isveç liginden aik stockholm - helsinborg adamlar bir top oynuyor abi akıllara zarar , her an gol gelicekmiş gibi top çeviriyor adamlar
    fenerbahçeli olmama ragmen dünkü maçtan nefret ettim , kavga gürültü son dakikada gelen 1 gol ve galibiyet. ben işi gücü bırakıp şehre gittim arabayla 10 lirada para verdik maçı izlicez diye bişey izleyemeden geri döndük
    artık şampiyon olsada olmasada umrumda degil, sevinmemde,piyasada öyle genc temiz futbolcular varki, hala emenike webo gibi 30-35 yaşındaki amcaları zorla izletiyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.