20-30 yılda bir gelen boğa sezonundayız. Hala ucuz kalmış hisseler var. Banka hisseleri 20-25 lira. Enerji hisseleri keza öyle. Türkiye'de en çok elektrikli araç şarj istasyonuna sahip Zorlu Enerji(Zorlu Holding) şuan 5 lira civarı seyrediyor. Bakın DH'li gençler bu fırsatları iyi araştırmalısınız. Ben 2011-2012 yıllarında bu foruma üye olduğumda burada Bitcoin konuşuluyordu. DH'de şuanda da böyle fırsatları konuşmalıyız. Yatırım tavsiyesi değildir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pollos -- 8 Eylül 2023; 16:26:36 > |
Türk borsası ilk defa böyle bir artış sezonu yaşıyor !

-
-
Ford seneye 3k'yı bulur mu ne dersin?
-
E-devlet üzerinden Spk’ya şikayet ettim URL ve ss ile birlikte
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yatırım tavsiyesi değildir tabiki de.
-
Bu kadar fırlamanın sonu iyi bitmez. Bkz bitcoin türevleri. Trenden geç inenin hayatı bitiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan pozitif haber etkisiyle balon gibi şişiyor ama hava biraz negatif essin o uçan hisseler taban taban kangolune dönecek borsa.Uc beş ucuz hisse dışında çoğu hisse balon primli çok.
ben şöyle yorumluyorum: ne diyelim öncelikle tanınmış firmaların, büyük firmaların hisseleri borsada satışa giriyor ise bu firmalara para lazım demektir. kısa ve net bir yorum.
-
neyin pozitif haberi?! yokki!
artış tarihi ile seçim tarihi nerdeyse aynı!
kkmnin kalkacağının planlandığını içerden öğrenen
grup, bistte hesapları aktif edince, bist artmaya başladı! bu kadar!
ayrıca, bistte zengin hesap sayısı çok çok az.
200bin kullanıcının 1 milyon üstü parası var
geri kalan 4milyonun doğru dürüst parası bile yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 9 Eylül 2023; 4:34:33 >
Şu cikarimi yapabilirmiyiz bu uçuşun sebebi kkmcileri borsaya çekip öylemi patlatmak?
borsayı devlet değil BiGBOSS lar yönetir
borsada patlayanlar KY lerdir.
bahsettiğin şey olurmu?
kamu iştiraklerinin KENDİ KENDİSİNİ BATIRMASINI saymazsak;
kısmen olur, KY olarak %20 zarar eder çıkarsın ;)
Dolar grafiği olarak bakılırsa çok da şahlanmış halde değil ama pandemi zamanı dibe vuranlardan hisse bazında bazılarını yakalayanlar x15 - x20 bile yaptı. Özellikle hava yolları, banka vs.
Kripto piyasasına göre zaten çok çok iyi kazandırdı. Ama sanırım artık son vagonlara binenlere yavaş yavaş mal yıkma zamanı geldi. Yeni ekonomi politikasıyla piyasalara durgunluk gelecek ve faiz biraz daha artarsa işte o zaman 5 bin altı çabuk gelir. 2024 ikinci çeyrekten itibaren halving etkisiyle zaten diplerde sürünen kripto paralar iyi kazandırabilir ama orada alım için daha erken. Yine btc 20 bin altı gelecek diye düşünüyorum.
-
Nickin de anlamliymis
Mevduat faizi düşüktü bunun da etkisi var haliyle..
Merkez bankası tarafından ilk 7 ayda piyasaya sokulan Türk Lirası miktarı: piyasadaki toplam TL'nin %41'i kadar(ki bu sadece "resmi" M2 verisi, asıl rakamları düşünemiyorum bile). Kısacası topluma resmen finansal terör operasyonu çekilmişken TR borsası tarihinin en iyi zamanını yaşıyor ha? Serin hikayeymiş dostum. Ayrıca ülkedeki bütün kalifiye insanlar başka bir ülkeye/bölgeye taşınmaya ve hatta iltica etmeye çalışırken bu şirketlerin nasıl böyle bir değerlenme süreci yaşadığına benim beyin hücrelerim gerçekten yetmiyor. Baştan aşağı SCAM kokuyor şu an her şey.
Verilerin altında hiçbir rasyonel olmadığı zaman, olabilecek tek rasyonel hamle uzak durmaktır.
-
okuma yazma bilmeyen kişiler bile borsaya giriyor şu an, bu işin sonu çok hayırlı değil gibi. Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Türkiye hergün eksiye gidiyor borsa çıkıyor bu işte devletin parmağı olduğu kesin. normalde bu tip şeyler orantılı olur. dolara karşılık borsayı şişirip milletin gazını alıyorlar benim fikrim.. bu işin sonu umarım venezueladan beter olmaz...
-
bigboss mu?
devletin olduğu yerde bigboss ancak paspasçı olur. devlet server'ın fişini çeker bütün paralar buhar olur. bigboss avucunu yalar..
-
matrix te yaşamıyoruz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

E-devlet üzerinden Spk’ya şikayet ettim URL ve ss ile birlikte
![]() ![]() |
Benzer içerikler
- yetmez ama evet
- fulbright bursu alan türkler
- erlik kimdir
- fissler boykot mu
- elif can yetim
- superonline upload hızı
- geforce now fiyat
- pes 21 türkçe spiker
- temu alışveriş limiti
- iphone fiyatları artar mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X