Erdoğan ve Kılıçdaroğlu yarışında son durum! 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala 12 anket şirketi tarafından dikkat çeken veriler yayınlandı. Anket sonuçlarına göre, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a fark attığı görüldü. Türkiye'nin kaderini belirleyecek seçimlere sayılı günler kala 12 anket şirketi araştırma sonuçlarını yayınladı. Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın bütün anketlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerisinde kalması ise anket sonuçlarının en dikkat çeken tarafı oldu. İşte 12 anket şirketinin son araştırma sonuçları...
![]() Edit, daha detaylı kaynak eklendi: https://tr.euronews.com/2023/04/19/2023-cumhurbaskanligi-secimi-son-anket-sonuclari-erdogan-ve-kilicdaroglunun-oy-orani-kac Ortalama KK: 50.1 RTE: 42.2 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 22 Nisan 2023; 19:54:52 > |
21 Yıl Sonra Bir İlk: 12 Anketin Ortalaması' nda Kılıçdaroğlu Fark Atıyor

-
-
Meclis hakimiyeti %100 muhalefette. Bence cumhurbaşkanlığı çok yakın geçecektir, sandığa intikal edilir ve sahip çıkılır ise alınacaktır. Yoksa kasımda tekrar seçim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En tarafsız şirket sonar ı göremedim
Boş durmayın beyler, bayram gezerken anlatın. Anlatın ki h?r şeyi kazanalım.
Korkmayın.
Bu son seçim.
Kazandik kazandık.
Yoksa...
Karanlık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anketi manket bilmem.
Kk nin önde olduğu hele fark attığı bana inandırıcı gelmiyor.
Şu yoıtubdaki sokak anketçilerini izliyorum.
Hiç öyle şeyler görmüyorum.
Bana göre başkanlıkta az bir farkla Rte çnde bitirir.
İlk turda kimse yüzde elliyi görememez.
Benim tahminim;
RTE : 46
KK : %44
İnce : %6,5
Oğan : %3,5
İkinci tur çok kritik.
Yine bu insanlar Rte yi seçer gibime geliyor.
Anketler boş iş.
Lakin o kadar kaybetmiş dalga geçilen bir adama kaybederseler akapa seçmeni üzüntüden ne yapar bilmem
Anketlerde kk ile erdoğanın yüzdelerinin toplamı neden 100 değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
umarım ironidir. çünkü epeyce güldürdün. "tarafsız " ha, bak gene kahkaha attım.
namık kemal ne demişti?
iç sesini sevsinler. "agapeli değilim ama" yazsaydın ya..
akp 32 rte 42. budur. gerisi lafü güzaf.
4 aday var, diğerlerine de 3-5 ekleyebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 22 Nisan 2023; 12:57:45 > -
Adam tahminde bulunmus ona bile akpli damgasi vurmussun. Vallahi konusmayin bunu okuyan secmene antipati kazandırıyorsun. Senin gibiler yuzunden bu duruma geldik
Ben de tayyipte 46 48 civari bekliyorum
gerçeklikten, ülkenin halinden tamamen uzak, algı yaratmaya yönelik her söz ve eylem bana göre yalandır. yıllarca bu yalan ve algı ile seçimleri "bir şekilde" alan bir iktidar partisi var.
sanırım sen satürn'de ikamet ediyorsun.
"agape bir şelikde gazanır aga" neviinde şeyler çızıktıranlar ya aleni, ya kripto ampuldür. aksi görüş bildirenler de, bir yerlerden nemalanıyordur. yoksa ülkenin bu rezil halini görüp, böyle saçmalamaları olası değil.
hem agape kazanır diyorlar, hem akp lehine yazana akpli denildiği için kızıyorlar. ee, madem agape kazanır, o oyları kim veriyor? komiksiniz, komikliğinizin farkında değilsiniz, bu daha komik.
Siz bu masa başı anketlere inanmaya devam edin. Youtube da ki sokak anketlerine bakın Erdoğan rahat kazanacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ezio paçaların öyle tutuştu ki korkudan saçmalıyorsun.
-
Ben çok rahatım hatta iddiaya bile girdim. Kendinizi bu kadar alıştırmayin sonra saçma sapan şeyler söylüyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Meclis hakimiyeti %100 muhalefette. Bence cumhurbaşkanlığı çok yakın geçecektir, sandığa intikal edilir ve sahip çıkılır ise alınacaktır. Yoksa kasımda tekrar seçim.
|
Anketi manket bilmem.
Kk nin önde olduğu hele fark attığı bana inandırıcı gelmiyor. Şu yoıtubdaki sokak anketçilerini izliyorum. Hiç öyle şeyler görmüyorum. Bana göre başkanlıkta az bir farkla Rte çnde bitirir. İlk turda kimse yüzde elliyi görememez. |
iç sesini sevsinler. "agapeli değilim ama" yazsaydın ya..
|
Adam tahminde bulunmus ona bile akpli damgasi vurmussun. Vallahi konusmayin bunu okuyan secmene antipati kazandırıyorsun. Senin gibiler yuzunden bu duruma geldik Ben de tayyipte 46 48 civari bekliyorum |
Boş durmayın beyler, bayram gezerken anlatın. Anlatın ki h?r şeyi kazanalım.
Korkmayın. Bu son seçim. Kazandik kazandık. Yoksa... Karanlık. |
Ezio paçaların öyle tutuştu ki korkudan saçmalıyorsun. |
2018 de %52,4 alan rte nin oylarından detaya girmeden sırf şu son 15 aydaki enflasyonun etkileri ile memur ve emeklilerine dengeleyici zam verilmemesi bile 10 puan götürür, biraz akıllı olun... 2018 den 2023 e 5 senede neler oldu neler bi düşünün hele... |
Allahin izniyle sayin Kilicdaroglu yeni Cumhurbaskanimiz olacak insallah.
|
Chp 25+ iyi parti 15+ hdp 10 gerisini saymıyorum Bile ne ikinci turu ilk turda en az %55 alıyoruz iddia ya girmek istiyen varsa gelsin 1 şişe 100 lük Tekirdağ rakısına
|
Benzer içerikler
- sayısal loto'da son 10 haftada en çok çıkan rakamlar
- dişi inek eti yenir mi
- metroda epilepsi krizi geçiren adam
- hangi kanal hangi parti yandaşı
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- hbo max
- turkcell şebeke sorunu son dakika
- formula 1 türkiye"ye ne zaman gelecek
- togg t10x v1 kredi
- sıfır togg fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X