Şimdi Ara

Türk aile yapısına uyar mı? Eş değiştirme kulübü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <sadece burası kaldırıldı> hayır silinmesin bu konu yada kilitlenmesin bakın Türkiyede evli çiftler Eş değiştirme kulübü kurmuşlar, ve bunlar okey oynamıyorlar okey belli kullanıyorlar haber içinhttp://www.e-kolay.net/haber/Haber.asp?PID=65&HID=6&HaberID=251657 okuyun ve görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kibarfeyzo -- 5 Ocak 2005, 18:19:27 >
  • inanamıyorum
  • konu Ok de. argoların sesli harflerini "." ile gecsen daha iyi...
  • bu şerefsizler kesin ajan.
    Türk aile yapısını bozabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Önce televole gençliği türedi sonra bunlar anne baba oldu hızları kesilmedi şimdide eskisi gibi sürttürmek için karılarını değiştiriyorlar birbirleriryle.
    Utanmaz pislikler.
  • Onlara Söyleyebileceğim tek şey var oda imzamda yazıyor !....

Türk Milleti Titre ve Kendine Dön !......
  • Yuh ya hayvanlardan pek bir farkları kalmamış. Bence hayvanat bahçesine kapatmalı. Orada istedikleri kadar çiftleşsinler. Sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar
  • Bence bu bana mantıklı geldi güzel bişey destekliyorum.Ben şuan evli değilim fakat evlendiğim zaman böyle bişeyler yapabilirm... bu yazımdan sonra beni çok eleştiriceksiniz ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk milleti benliğini kaybediyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevourer

Bence bu bana mantıklı geldi güzel bişey destekliyorum.Ben şuan evli değilim fakat evlendiğim zaman böyle bişeyler yapabilirm... bu yazımdan sonra beni çok eleştiriceksiniz ama

Aman hojam sende mi kaptın ..vatlık virüsü.
  • eşini kıskanmayan tek yaratık domuzdur gittikçe domuzlara benziyor insanlar .... İşte an geliyor çini ve japonyayı o kadar kıskanıyorum ki adamlar hiç bir zaman öz benliklerini yitirmediler ama biz Türkler her zaman bi etki altına girmeye hazırız neyseki bizi uyandırıcak ve kendimize getirecek bişeyler hep olmuş çağlar boyu bakalım tekrar ne zaman kendimize gelicez.......
  • ŞEREFSİZ İNSAN ZİYANLIKLARI
  • millet iyice azıyor yaa
  • yeri geldi bi fıkra anlatayım.

Temel ve Dursun kız arkadaşları ile aynı gün evlenip, yine 4ü beraber aynı yere balayına gitmişler. İlk gece eşleriyle beraber olmuşlar. İkinci gece canları sıkılmış ve eş değiştirmeye karar vermişler. Sabah olduğunda Temel demiş ki:
    -Ula Dursun bizim eşler gece ne yaptılar acaba???
  • bence kimse kimseye karışmamalı kim nasıl istiyorsa öyle yaşar.relaxx
  • ulan ne mal ne geri zekalı, ne serefsiz haysiyetsiz, namussuz insanlar var. yuuuhhhhhhhh

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgurken

bence kimse kimseye karışmamalı kim nasıl istiyorsa öyle yaşar.relaxx

yani sende karşı değilsin bu duruma....
  • quote:

bana dokunmayan yılan bin yaşansın diye düşünüldüğü için bu ülke bugun bu hallerde zaten.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak®æP -- 5 Ocak 2005, 18:21:21 >
  • quote:

????
  • Allahın laneti bu insanların ustunde dir islama gore siz o insanlardan olmayın kardeslerim... Gercekten Turkiyeyi cokertiyorlar biz de nedense hep onlarıın kurtulmak istedigi kotu alsıkanlıkları ornek alıoruz neden avrupalı gibi duısunme okulları(calıskanlık ogreten mantık ogreten) yok neden biz hayvanlıktan kurtulamıyoruz....
  • hangi millet olursa olsun bu insanlık dışı ister türk ister alman ister japon. resmen tiksinti verici
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.